Piparivaatedilemma ja sen ratkaisu

Kuvan vaatteet, ylärivi: Metsola , Olive&Moss , Metsola, alarivi: Duns , Duns, LipFish Hankittiin tonttulakki tosiaan jouluksi. Va...


Kuvan vaatteet, ylärivi: Metsola, Olive&Moss, Metsola, alarivi: Duns, Duns, LipFish
Hankittiin tonttulakki tosiaan jouluksi. Vain tonttulakki. Mietin pitkään, että olisi kyllä hauska hankkia joku jouluteemainen asukin (ei kuitenkaan siis tonttupuku) kun jäppinen alkoi kasvamaan syysvaatteista ulos ja uusia vaatteita pitää nyt kuitenkin jostain etsiä. Ainakin Metsolalla ja Duns Swedenillä oli kivoja sesonkikuoseja täksi jouluksi, mutta sitten iski piheys ja käytännöllisyys.

Pipariasu ei taatusti iskisi enää tammikuun pipariähkyssä, eikä mikään muukaan poron tai mistelin kuva olisi ajankohtainen kuin nämä kuluneet kaksi viikkoa ja yksi päälle. Näitä olisi hankala kierrättää, kun ensi jouluna sopivan kokoinen tyyppi syntyisi vasta kesällä. Enkä tunne ketään kesävauvan odottajia. Kiinteiden alottelun myötä vaatteet olisivat kuitenkin aina pyykissä. Ja jouluna ei jaksa kyllä pyykätä. Joulusydämetkin on himpun tyttömäisiä, vaikka punainen on ehdottomasti tyypin väri nro1.

Kaikki viittasi siihen, että piparipukuja ei siis tarvita ja nyt hieman harmittaa.

5 kommenttia

 1. Meillä Mummu ja Mammi ratkaisivat asian meidän puolesta. Molemmat toivat jouluteemaisen bodyn, toisessa on pipareita ja toisessa karkkikeppejä. Molemmat markettikamaa. :D

  VastaaPoista
 2. Mä olisin niiiin halunnut hankkia edes Metsolalta edes tuon piparipipon, mutta sitten tulin järkiini ja tajusin, että helmivauva voisi näytttää siinä hivenen, ööh, mauttomalta.

  VastaaPoista
 3. itse en kamalasti välitä näistä joulukuviovaatteista, tytöllä on jouluna punainen velourmekko kunnes se sotkeutuu maissinaksutaikinaan tai vastaavaan. toisaalta nämä (varsinkin metsolat ym. suositun merkkiset) saa varmaan hyvin kiertoon huutiksessa ensi joulun alla toisin kuin h&m:n "born in 2011"-bodyt. sellaisen vuosibodyn voi tietysti säilyttää aikuisikään muistuttamaan omasta syntymävuodestaan. tai sitten ei. saattaisi musta silti ehkä olla hauska pukea vauva "born in 1994"-bodyyn. karkasin taas aiheesta, kyllä, mutta tulipahan vain mieleen. meillä ei ole edes baby's first christmas -joulupalloa, mutta tällainen sentään on http://www.baobabkids.com/polka-keppi-helistin-p-1288.html

  VastaaPoista
 4. Tuo voisi olla meillekin se ratkaisu, että joku muu hankkii niin vältyn miettimästä onko piparivaate turhake :) Mutta helmikuussa syntyvä tosiaan voisi näyttää vähän matti myöhäiseltä!

  Vuosibodeja en todellakaan ole ajatellut hankkivani, sillä yleensä ne on sellaista kulahtanutta trikoota jo valmiiksi. Ja sattumoisin tiedän vauvan syntymävuoden muutenkin. (tosin tiedän, että nyt on joulukin, että silleen...)

  VastaaPoista
 5. Mellä oli tuommonen poropuku, vekkuli se kyllä on, etenkin kun lapsi juuri alkanut tarrata, noita jalkoja e kyllä suuhun asti saanut, ja huomenna taas päälle kun syödään puuroa mun perheen kanssa meillä. Tosi naftit koot kyllä, onneksi joulunviettopaikassa oli myös kertikset käytössä niin mahtui paremmin. Koko 68 riitti nipinnapin kiinni 61-senttiselle. Harmittaa, että lahjaksi saatiin vastaava hyljepuku kokoa 68 kun kuvittelin sen olevan vielä alkuvuodesta hyvin sopiva... No, se tuli jo kastelahjaksi joten on ehditty pitää. Pidän jouluasua jemmassa jos joskus tulee uudestaan käyttöä ja laitan sen hamassa tulevaisuudessa kiertoon. Tai lainaan välissä pikkutontuille :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images