Naiv. Super.

Ostinpa sitten Brion Hakan eurolla. Ei se vielä ajankohtainen toiselle meistä ole, mutta itse olen hakkaillut jo muutaman päivän. Erlend ...


Ostinpa sitten Brion Hakan eurolla. Ei se vielä ajankohtainen toiselle meistä ole, mutta itse olen hakkaillut jo muutaman päivän. Erlend Loekin Supernaivi kirjassaan sen sanoi: rentouttavaa puuhaa. Kun homma on tehty, voi halutessaan kääntää toisen puolen ja taas saa kilkutella. Yllättävän hyvät noi muovinupitkin, vähän aluksi epäilin niiden kestävyyttä.

11 kommenttia

 1. löysin itse vähän aikaa sitten kirppikseltä sen suomessa tehdyn puisen version. siitä joutui kyllä maksamaan kokonaisen vitosen, mutta ostin silti varastoon. vasaraa on tytön (5 kk) mielestä jo ainakin kiva järsiä. ikealla on kai myös hakkansa, mutta kuulemma siinä tapit on niin tiukat, että hyvä kun aikuinen saa ne hakattua pohjaan.

  VastaaPoista
 2. Tuolla Brion hakan vasaralla on muuten hyvä hakata puutappeja, jos kasaa jotain huonekaluja. Ei kolhi vaikka hakkais ohikin. Muutenkin tuota kumivasaraa on meillä käytetty tuon lelun lisäksi ns. oikeissa töissä...

  VastaaPoista
 3. Supernaiivi on ihan ykköshuippu! Kannattaa lukea myös Martin Pagen Kuinka minusta tuli tyhjä. Niissä on jotain samaa.
  Itsekin ostin hakan Loen innoittamana.

  VastaaPoista
 4. mäkin hakkailen meidän hakkaa...Meillä siitä on toistaiseksi enemmän iloa äidille kuin lapselle:)

  VastaaPoista
 5. Kas, onpa JÄLLEEN mahtava löytö!

  Ja kirja myös mainio.

  Ja mikä oudointa, myös eräässä toisessa blogissa on tänään mainittu kyseinen teos.

  VastaaPoista
 6. Tää on nyt näitä äärimmäisen tärkeitä juttuja joista on ihan pakko mainita: Mulla on Supernaivi just hakka-kohdassa menossa. Siis just eikä melkeen.
  Elämä on ihmeellisiä sattumia täynnä!

  VastaaPoista
 7. Mä ostin olohuoneen väreihin mätsäävän hakan vaan kahdeksantoista kertaa kalliimmalla, koska etsinnöistä huolimatta ei ole tullut hyväkuntoista ja edullista hakkaa vastaan. Eli täällä ollaan kateudesta vihreänä, TAAS.

  VastaaPoista
 8. Nna: ekaksikin, hokasin ihan ite sut lehdessä! Sitten, meillä oli kakarana sellainen puinen kans. Vähän emmin, kun tuohan on puinen, mutta muovinupeilla, mut kyl se pelittää. Ja kiinnostus on kova puolivuotiaallakin, vaikka ei ehkä ihan vielä osu.

  Anonyymi: kiitti vinkistä! mä just hankinkin uuden vasaran, mutta eipä käynyt mielessä, et tollanen tosiaan toimii paremmin tiettyihin juttuihin!

  Nelly: Supernaivi oli ihan mun lemppari nuorempana, ja pakko kai etsiä käsiin tuo sunkin suositelma.

  Heiniboo: terapeuttista, eikö olekin? ;)

  Kottarainen: kiitos kehuista, en ees vissiin pakottanut sua kommentoimaan NYT. Missä blogissa?

  Magdaleena: Oho! Mahtista. Tää oli kyllä nyt ennemerkki, mutta mihin?

  Sascia: Joo se mustavalkoinen ois stylempi, mutta halavalla saaden keltanenki kelepaa.

  VastaaPoista
 9. No et ehtiny kato ees pakottaa. Mä oon niin omatoiminen. :D

  Kahden suorasta bongasin saman kirjan. :)

  VastaaPoista
 10. Hakka on uskomaton keksintö!! Itse aikanaan yo-kokeiden aikaan lievitin stressiä ja järkyttävää ahdistusta istumalla joskus tunteja parvekkeella napit korvilla, dancepoppi täysillä ja hakkasin hakkaa. Siihen aikaan tuo oli suurimpia stressin aiheitani, mutta nykyään kyllä lievittää myös oikeita ongelmia ;) Muutama kierros ja pää on taas tyhjempi ja maailma hieman parempi paikka.

  VastaaPoista
 11. Tuo lukeutuu kyllä allekirjoittaneen suosikkeihin, tuota jaksa vielä näinäkin päivänä hakkailla :P Loistava stressilelu.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images