Joulun tekoja

Joulu on aika tehdä hyvää. Olisi paljon kohteita, mille mielellään antaisi edes jotain, mutta usein yksinhuoltajabudjetilla ei vain voi reve...


Joulu on aika tehdä hyvää. Olisi paljon kohteita, mille mielellään antaisi edes jotain, mutta usein yksinhuoltajabudjetilla ei vain voi revetä mihinkään suuriin saavutuksiin. Onneksi kuitenkin pientä hyvää voin tehdä myös tämän oman blogini kautta. Minulla käy aika paljon lukijoita, puhutaan kymmenistä tuhansista kuukaudessa ja vaikka en itse pysty taloudellisesti suurilla summilla osallistumaan hyväntekeväisyyteen, voin onneksi koordinoida hyväntekijöitä löytämään tapoja auttaa.

Oma  joululahjani oli mainoslahjoitus Unicefille. Olen jo sopinut heidän tiedottajansa kanssa, että blogiani saa käyttää heidän projektiensa ja keräyksiensä tiedotuspaikkana ensi vuoden ja vaihdan sivubannerimainosta niin usein kun on tarvista. Vielä siellä ei ole mitään, mutta tulevaisuudessa sitten.

Toinen pieni hyväntekemisen kohde oli Helsingin Ensikoti, minkä Balanssi-yksikön vauvat saavat blogini ja  Pikku-Stella nettikaupan kautta lahjoitetut pehmoiset paketit jouluna. Useat pienet vauvathan eivät vietä joulua kotona, vaan myös laitoksissa järjestetään oikea joulu heille, jotka eivät syystä tai toisesta voi kotonaan olla. Toivon mukaan pehmoiset paketit ilahduttavat ensikodin perheitä.

Myös sinä voit auttaa muita lapsiperheitä, niin jouluna kuin muinakin ajankohtina. Ajanmukaiset vanhat vaatteet voi lahjoittaa esimerkiksi Hope ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille. Pienen paketin hankkiminen vaikkapa sairaalan lastenosastolle menee varmasti eteenpäin saajalle, jonka jouluyö nukutaan sairaalasängyssä.

3 kommenttia

  1. harmi kun tota hope toimintaa ei oo täällä päin, mielellään lahjottasin lasten vanhoja vaatteita yms. sinnekkin :) mut jos siinä ois tarpeex hyvää tekoo et kannan kaikki lasten vanhat vaatteet kavereitten lapsille ilmasex :) oon kyl joskus myös miettiny et veisin jonnekkin srk:n diakoniatoimistoon, ainakin osassa srk:issa ottaavat sinne vastaan ja antavat tarvitseville.

    VastaaPoista
  2. vein kassillisen pieniä kestoja ja villahousuja hopelle :) ne toivottavasti saavat käyttöä vielä!

    VastaaPoista
  3. Ah hyvä muistutus. Soitin lopukesästä Hopeen ja tarjosin miehen vanhaa läppäriä. Sitten tuli tuo laps enkä vain ehtinyt viedä sitä. Nyt pitäs ennen joulua, ois mun vanhat sukset ja monotkin joutilaina.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images