Sisustusblogeja mulle kiitti

Jes. Tänään se varmistui: 64m2, 2h+k. Mää ja poika. Mutta vasta tammikuussa. Liikaa aikaa lukea sisustusblogeja (jos vaan tietäs mitä), li...

Jes. Tänään se varmistui: 64m2, 2h+k. Mää ja poika. Mutta vasta tammikuussa. Liikaa aikaa lukea sisustusblogeja (jos vaan tietäs mitä), liikaa aikaa aloittaa pöydän maalaus ja lopettaa se kesken, liikaa aikaa miettiä hienoja verhoja ja mistä löytäisi käytetyn futonpatjan halvalla, ettei perhepetilänen tipu korkealta. Entä onko kellään kolleegalla pukkijalkoja myydä edukkaasti? En tahtoisi hankkia mitään uutena jos vain mahdollista.

Mistä blogeista mä alotan? Onko olemassa sisustusblogia, mikä perustuu kierrätykseen ja tuunaamiseen mutta EI näytä värikkäältä mummolalta? Pienellä pennillä ja isolla sydämellä olisi tarkoitus askarrella uusi koti.

18 kommenttia

 1. Onnexi olkoon! Sää ja K elätte sit väljemmin kuin me :D (2aik+2laps+1koira+2rapua 75m2)

  Futoniin vinkkaisin ihan proosallisesti Huutonettiä. Sisustusblogeja en valitettavasti osaa vinkata, koska en harrasta niitä :(

  VastaaPoista
 2. Tuu meille, mä tuunaan ja meillä ei oo mummolaa :)
  Ja onhan noita vaikka mitä ihania blogeja...mulla on listalla tuolla monta kivaa, käyppä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin muuttoa! Sitä on nyt ilmassa ;)

  Minäkään en osaa blogeja vinkata, koska en sellaisiin ole vielä itsekään törmännyt. En tosin ole etsinytkään. Meillä tulaan sisustamaan jo vanhalla roinalla, seinämaaleilla ja ehkä jopa uusilla matoilla.

  VastaaPoista
 4. Huutonetti. Kiitos. Oon jo kattellut! Ja tuun Outi heti kattoon sun listan (kun en pääse nyt teille ku toi nukkuu)

  VastaaPoista
 5. Mie vinkkaan sun Kotipalapelin suuntaan. En nyt tiiä onko se varsinaisesti sisustusblogi, mutta paljon se kuvissa vilahtelee. :)

  VastaaPoista
 6. onnea! kelpaisi mullekin nuo neliömäärät! (me asutaan kolmestaan 37 neliössä, josta osan nielee vielä sauna) :)

  VastaaPoista
 7. Mun lemppari sisustusblogeja (tai oikeesti ne on kait lifestyle blogeja, mutta mua ei kiinnosta niissä muu kuin sisustus;):

  aniliini
  valkoinenharmaja
  kahdensuora

  ja sisustusblogi sisustusblogi:)

  VastaaPoista
 8. meidän perhepetiläiset ei oo kyllä tipahdelleet, vaikka jenkkisängyssä jalat onkin =) toitotettu vaan että jalat edellä alas, mutta toisaalta noilla ei ole kellään ollut hirveitä haluja syöksyä täysiä päin reunaa

  VastaaPoista
 9. kotipalapeliä suosittelen minäkin ja uudessa musteessa on kivoja ideoita (huom! uusi muste, ei uusi musta), hintahaarukka jälkimmäisessä vähän tyyriin puolella.

  Futonin rakastajana sanoisin, että uuteen investointi saattaisi olla harkitsemisen arvoista. Omani sain Treen Futoniasta n. 300 eurolla ja on kyllä pitänyt kutinsa.

  VastaaPoista
 10. kiitti noista! 5kk lapsi ei vaan tajua mitään vihjeitä putoamistavasta. Uusi ei nyt ole mahdollinen budjettisyistä, en saa mitenkään venytettyä 300 euroa ylimäärästä kun hankintaa tulee muutenkin jonkun verran ja oon äitiyspäivärahalla vai mikä se kelan tuki onkaan.

  VastaaPoista
 11. http://diagnoosisisustusmania.blogspot.com/ sieltä löytyy tuunattua ja kierrätettyä :)

  VastaaPoista
 12. http://www.lily.fi/palsta/likainen-parketti Toi ei nyt varsinaisesti perustu kierrätykselle, mut on mustavalkoinen ja silti kodikas.

  VastaaPoista
 13. Noi lilyn hiivatulehusmainokset on ihan kamalia. kukakohan ne on keksiny tonne tunkee.

  VastaaPoista
 14. Heipparallaa! Löysin tänne Tuuli kuljettaa -blogin kautta ja pitäsköhän ihan röyhkeästi mainostaa omaa blogia? ;) Omassa sisustuksessa on paljon ilmaiseksi saatuja elementtejä enkä ainakaan toistaiseksi kuluta rahojani super kalliisiin design-tuotteisiin (joskus aion kyllä jotain hankkia!). Luen aika paljon blogeja ja monissa niistä on ihan itsekin tuunattuja juttuja ja ne joissa on enempi uusia, niin niistäkin voi saada hyviä vinkkejä omiin DIY-jutskiin. Ja ai niin, tulihan mieleen ainakin yksi blogi, jossa paljon tuunailua: Sisustus ja Sepustus. Lisäksi Minnan Live every moment -blogissa on ihan mielettömästi kaikkee ihanaa, eritoten omeplutöitä. <3 Jos tässä niinku alkuun. :)

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. Sisustuskärpänen on erikoistunut kierrätyssisustamiseen. Olen seurannut blogia pitkään. Kivoja oivalluksia joista on poikinut jo oma yrityskin.

  http://www.divaaniblogit.fi/blogit/sisustuskarpanen/

  VastaaPoista
 16. Niin ja kiertoidea-blogi toimii ideapankkina, joka kerää kierrätysideoita ja vinkkaa blogeihin, joista löytyy ohjeita tekemiseen. Sieltä löytyy myös jotain sisustusjuttuja.

  http://kiertoidea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 17. http://pikkuvarpunen.blogspot.com/
  Voisit tykätä, jos se ei ole sulle vielä tuttu. DIY-meininkiä, mutta myös kallista designia...

  VastaaPoista
 18. Me ostettiin muutama kuukausi stten huutiksesta futon ja on ollut huippulöytö! Menee käytettynäkin, siinä se rullaus on kuiteskin se jolla se pitää kutinsa vaikka kuinka kauan vrt. joustinpatjat, jotka menettää jämäkkyyttään ajan saatossa (PAITSI jos joku on sellasta vailla, niin meillä myynnissä yksi kelpo yksilö, heh :)). Mutta siis pointti oli se, että huutiksesta löytyy, ja taidettiin maksaa patjasta ja hyväkuntoisesta sängynrungosta yht.150e.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images