Reikä

Möö. Kun sain tietää raskaudestani, se piti jotenkin konkretisoida muutamalla pikkuvaateostoksella ja hankin Pikkuset-merkiltä aivan superih...

Möö. Kun sain tietää raskaudestani, se piti jotenkin konkretisoida muutamalla pikkuvaateostoksella ja hankin Pikkuset-merkiltä aivan superihania Ivana Helsingin telttakangasvaatteita. Koot olivat tosi isoja ja vasta nyt 68 cm kokopuku olisi sopiva päälle. Tänään ensimmäistä kertaa haalaria päälle laittaessa kuitenkin huomasin, että siinä on reikä :( Ei se vaatetta pilaa, mutta harmittaa vietävästi.Laitoin BlackModalle reklamaatiota aiheesta. Toivotaan jos jostain varastojen kätköistä löytyisi meille ehjä versio.

Koska meillä ei otettu äitiyspakkausta, Pikkuset-merkki ei ole kovin tuttu. Pakkauksessahan niitä kai löytyy? Onko muilla ollut hyvälaatuisia Pikkuset-vaatteita, pitääkö värit? Ainakin tuo trikoo vaikuttaa muuten tosi laadukkaalta.

10 kommenttia

 1. Meillä on yks yöhaalari ja siihen tuli kyllä tosi nopeesti reikä kainaloon =(

  VastaaPoista
 2. Meillä taas ovat kestäneet, mähän hurahdin niin, että ostin ruskean telttahupparin monessa koossa kun se on mun mielestä niin ihana. Ja ihan priimalta näyttää edelleen vaikka etenkin eka oli ihan tajuttoman kovassa käytössä.

  VastaaPoista
 3. Mullon kans se huppari ja hyvin toimii, tosin se on ollu vasta kerran päällä kun oli samaa kokoa ku toi reikähaalari.

  VastaaPoista
 4. Musta ne on kestänyt todella hyvin, kuten muutkin äitiyspakkauksen kamat. Erityisesti niiden potkarit on ollut meillä suosiossa ja pesty no.. melkein joka päivä.


  Mutta mistä niitä siis saa ostaa, minäkin tahdon!

  VastaaPoista
 5. No noi mun vaatteet oli niinkin fancysta paikasta ku Anttila :D Myydään tietääkseni ainakin Sokoksella myös.

  VastaaPoista
 6. Mä oon ostanut huuto.netistä, Anttilasta ja sit jonkun vaippatarjouksen kaupanpäällisinä tuli yksi mintunvihreä telttabody. :)

  VastaaPoista
 7. No möh, ite ostin noita Sokkarin alesta joskus keväällä, toivottavasti kesttää...

  VastaaPoista
 8. Hym, kappas. En muista enaa erikseen, mitkä äitiyspakkauksen vaatteet olivat juuri Pikkuisia(ahhah), mutta yksi merkin body kyllä meni saumasta rikki ihan normaali käytössä ekalla käyttökerralla. Tuolloin body oli siis huomattavan iso, vaikka muka 50 senttinen oli kyseessä, eli kyse ei ollut siitä, että olisi kireyttään revennyt se sauma. Eilen pakkailin sen juuri poies niin kiinnitin huomiota merkkiin...

  Suvi

  VastaaPoista
 9. Meillä on yksi punavalkoinen kissahaalari, joka hajosi hyvin nopeasti kainalosta kuten ekallakin kommentoijalla..

  VastaaPoista
 10. Saumoista ratkeaminen selittyy luonnollisesti sillä, että ne ommellaan saumurilla hyvin nopeaan tahtiin. Joskus osat ei ole ihan kohdillaan ommellessa jne.

  Itse ostin POPin törkeän kalliin haalarin, joka aukeasi kainaloista ekalla kerralla. Palautin, koska hinta oli niin suolainen, ja toinenkin kappale aukesi ihan samasta kohtaa :) No, osaanhan minä itsekin parsia vaatteita, joten korjasin sen sitten itse. Muutenhan vaatteessa ei ollut mitään vikaa.

  Mun lastevaateostohistorian ärsyttävin juttu oli kuitenkin se, kun ostin Marimekon ihanan 70-luvun haalarin ja siitä haalistui värit totaalisesti yhdessä pesussa! Voi surkeus, olis pitänyt pestä se käsin ja roikuttaa vaan seinällä.. silloin se ei tosin oikein vastaa mun käsitystä toimivasta vauvanvaatteesta (kestää miljoona pesua ja ahkeraa mörimistä).

  T. Marjaana

  ps. netanttilassa on tarjouksessa jotain ivanahelsingin bodyjä (ei telttakuosia kuitenkaan)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images