Pieni, pienempi, Ombrellino

Tarvitsetko apua pienen lastenhuoneen sisustukseen? Älä kutsu Innoa paikalle, vaan kysy Ombrellinon Maijalta ja Paolalta ! On uskomatonta, m...

Tarvitsetko apua pienen lastenhuoneen sisustukseen? Älä kutsu Innoa paikalle, vaan kysy Ombrellinon Maijalta ja Paolalta!

On uskomatonta, miten tuo naispari, äiti ja tytär, ovat onnistuneet mahduttamaan kaiken mahdollisen ja puolet lisää pieneen Pohjois-Esplanadin kauppaansa. Jääkarhun päitä myöten.

Viime kuisen arvonnan mahdollistanut Ombrellino tuntuu nettikaupan perusteella varsinaiselta lastentavarahallilta. Neliöitä liikkeessä taitaa olla kuitenkin alle 30, korjatkaa jos olen väärässä. Ainoastaan katto taisi olla lähes tyhjänä, eikö sinne saisi jonkin mobiletaivaan mahdutettua?
 Pieni vinkki: joululahjahankintoja tehdessä MENE YKSIN! Itse kävin pari viikkoa sitten hankkimassa henkareita, heijastimen ja tyypille joululahjaksi tuon kuvassakin olevan Shapemakerin palikkalaatikon, jouduin jättämään laukkuni tiskin taakse, että mahduin sisään. Ja ihan oikeasti en ole ihan niin lihava, että tämä olisi ainainen ongelma. Nyt kun joululahjakausi alkaa olemaan jo virallisestikin alkanut (virallisuuskello sanoo ding...), uskoisin Ombrellinosta saavan lämpöä ja läheisyyttä, vaikka sitä ei välttämättä tarvitsisikaan.

4 kommenttia

 1. Arvonnastasi innostuneena kävinkin jo tuolla, se on USKOMATTOMAN pieni ja ihana paikka!

  VastaaPoista
 2. Oon joskus suorittanut tuolla ostoksia kolmen muun asiakkaan kanssa joista kaksi oli saanut ängettyä vielä vaunut sisään... Huh. Mutta ihania juttuja tuolla kyllä on ja siksii on kyllä yksi lemppari kaupoistani.

  VastaaPoista
 3. Ostospaikkoja, joista minun, nykyisen lastentarvikematerialistin, tulisi pysyä hemmetin kaukana. Tuommoinen shapemaker on kyllä ehkä vaan pakko ostaa... (Maisa-muki onneksi löytyy jo.)

  VastaaPoista
 4. Lastentarvikematerialisti :D No, on sitä pahempiaki harrastuksia!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images