Paljon ihmisiä erilaisissa paikoissa

Viime aikoina olemme tunkeneet moniin paikkoihin, missä on paljon ihmisiä. 1. Anssi Kasitonnin Ars Fennica-näyttelyn avajaiset Amos Andersso...

Viime aikoina olemme tunkeneet moniin paikkoihin, missä on paljon ihmisiä.

1. Anssi Kasitonnin Ars Fennica-näyttelyn avajaiset Amos Anderssonin taidemuseossa. Loistava näyttely muuten. Ja pakko mainita tenavan potkarista, mikä on museokamaa taidebloggari AnneVeen äitiyspakkauksesta vuodelta miekka ja kivi.


2. Aleksanterin kadun jouluvalojen syttyminen. Tosi hieno homma, senaatintorin joulupukki puhui helsinkiä ja sytytti jouluvalot, jotka eivät näkyneet koska oli liian valoisaa. Jotenkin olisin luullut tämän tapahtuman astetta hehkeämmäksi, kun monien joulutraditioihin kuuluu. Me ehkä jätetään ensi vuonna väliin.


3. Rudolf Steiner koulun joulumyyjäiset. Paljon ihmisiä ja julkkisbongaus: Kari Hotakainen möi omaa kirjaansa. Ei meillä maalla koskaan näkynyt julkkiksia. Eikä muuten näy tuossa kuvassakaan, kun en kehdannut ottaa kuvaa todistusaineistoksi.


4 kommenttia

 1. Pittää sen verran korjata, että en oo varma, onko toi mun esihistoriallisen aikakauden äitiyspakkauksestani vai jonkun sukulaisen, mut vanha se kumminkin on!

  VastaaPoista
 2. Vähän niinku Turussa joulurauhan julistaminen. Juhlavampaa se on telkkarista katsottuna kuin siellä paikanpäällä. Kylmä, tungos ja kaikkea.

  VastaaPoista
 3. AnneVee: Olin ihan varma et tartut tuohon vuodelta miekka ja kivi-ilmaisuun :)Ti: Joo, sekään ei kuulosta kovin kiinnostavalta kuin tv:n ääressä suklaakonvehti suussa.

  VastaaPoista
 4. Moi! Luen vähän jälkijunassa näitä sun postauksia, mut tähän kohtaan pakko vähän asian vierestä sanoa, että ihana mekko sulla tossa Ars Fennica kuvassa! terv. Anna :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images