Olotila: vau ja huh

Vau. Ylen olotila-sivusto oli nostanut Oi mutsi mutsi-blogin etusivulleen yhdessä muiden Kantokiertue-blogien kanssa. Kantokiertueesta itses...

Vau. Ylen olotila-sivusto oli nostanut Oi mutsi mutsi-blogin etusivulleen yhdessä muiden Kantokiertue-blogien kanssa. Kantokiertueesta itsestään ei ollut mainintaa, mutta yhteys nostettujen blogien välillä oli ilmiselvä. Kiva saada tunnustusta!


Iloitsen erityisesti siitä, että pian lopuillaan oleva Kantokiertue meni hyvin. Vielä on hetki aikaa kuulla Tuli-repun seikkailuista ja sitten siirrytään eteenpäin muihin hurahduksiin ja pärähdyksiin. Jos et ole liittynyt kantokiertueen facebookeventiin, kannattaa klikkautua sisään, sillä osallistujien kesken arvotaan ensi sunnuntaina 20.11. Tulin kantoreppu voittajan valitsemalla kuosilla. Arvontaan osallistuvat kaikki ennen 21:00 tapahtumaan osallistuvat tyypit.

Kuten jonkun postauksen kommenttilootassa tunnustin, on Kantokiertueidea lähtöisin omasta päästäni. Kuka kissan hännän nostaisi ellei kissa itse. Ajatus lähti puhtaasti omasta kantamisinnostuksestani ja koska reppu on aloittelijalle helpompi kuin liina, aloin puhumaan Ipanaista ympäri pieneen tempaukseen Tuli-reppuineen. Osasyy koko juttuun taisi olla myös kulttuurituottajan koulutukseni, ammattitautina suunnittelen kokoajan jotakin, vaikka toteutus usein jääkin puolitiehen.


Huvittavaa tempauksessa on se, että se toteutui lähes yksi yhteen ajatuksieni kanssa, "kantokiertue" nimikin taisi seikkailla jo ensimmäisessä meilissä ja yhtä blogia lukuunottamatta osallistujatkin olivat omia suosituksiani, suosikkeja omalta lukulistalta. Tarkoitus ei ollut alunperinkään kritiikitön ylistys, vaan me bloggarit saimme vapaat kädet joko ylistää tai haukkua. Ketään ei ole pakotettu mukaan emmekä saaneet sen kummempaa korvausta kirjoituksistamme. Ipanaisen Anni oli lisännyt kiertuerepun mukaan jokaiselle pienen yllätyksen, Envirosaxin kestokassin ja se oli siinä. Kiertuereppu on nyt toimtettu eteenpäin, sillä minä olin viimeinen lainarepulla kulkija. Itseasiassa Anni on vieläkin velkaa mulle postitusmaksut repun lähettämisestä (vink vink...vaihdetaan belgialaiseen suklaaseen...)  Kiertueen viimeinen bloggari, Sascia,  oli tilannut samanlaisella kuosilla varustetun repun jossain vaiheessa kantokiertuetta ja hän "testaa" omaansa sunnuntaihin asti. Ja siitä eteenpäin.


Oman kantovuoroni aikana en innostunut bloggaamaan mitään suuria sepostuksia repusta, mutta kuljin koko testiajan norsurepun kanssa. Yleensähän käytän enemmän liinaa mitä reppua. Nyt oman testiajan jälkeen on reppu osunut käteen huomattavasti enemmän ja tuntuu, että parin viikon kokoaikainen repunkäyttö toi uusia ulottuvuuksia omaankin reppuiluun. Teki siis hyvää täälläkin.

Jos jotakin on kiinnostanut kiertueen mahtava ulkoasu, siitä vastasi (tietenkin) Kottarainen.

Kiitti tyypit, oli kivaa. Mut ei oteta heti uusiksi :)
3 kommenttia

  1. Pysyhän pöksyissäs, kuule saattaa ylläri totisesti yllättää!!! ;-) Belgialaiset suklaat meni jo, ei niitä jäädä muhittelemaan!

    VastaaPoista
  2. Ylempää kommenttia ihmetelleille selitys: pyysin Annia laittamaan mulle postimaksuista rahan sijasta yllätyksen postissa kun tiesin sillä olevan belgialaista suklaata. No onneksi sitä on Lidlissäki (varmaan halvemmalla ku Belgiassa) :D :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images