Lelukoppa

Naapurissa saneerataan taloa. Roskalava on täynnä kirkkaan keltaisia muovisaaveja missä lukee Sto. Eikö tämä ole sitä kierrätysdesignia? Ind...

Naapurissa saneerataan taloa. Roskalava on täynnä kirkkaan keltaisia muovisaaveja missä lukee Sto. Eikö tämä ole sitä kierrätysdesignia? Industrialhenkistä modernia minimalismia? 


RojutLelut saivat uuden säilytyspaikan.Toinen modernin mustavalkoisminimalismin ja kierrätyksen malliesimerkki on uudet valko-mustat punoskorit. Ne on tehty paksusta kierrätetystä pakkausnauhasta.


Ihanan punavuorelaissisustusputiikin sijaan hankin noi about 20 litraa vetävät korit Tarjoustalosta. Hintakin oli ihan hyvä, 4 euroa kipale. Ostin kolme. Toki jos kiinnostaa, tuollaisia varmasti saa myös 40 euron kappalehintaan, jos huvittaa maksaa siitä kuuluisasta palvelusta.

8 kommenttia

 1. Minkä värisiä siellä Tarjoustalossa oli noita koreja?

  VastaaPoista
 2. noita vihreitä ja mustavalkoisia. Siis Kaisaniemessä. En ole muissa käynyt. Ne on suomalaisen Casa merkin tuotteita ja niitä on vielä beige-valkosenakin, mut en tiiä missä.

  VastaaPoista
 3. Noi käy tosi hyvin yhteen sen sun industriaalilampun ja suojalasien kanssa!!!

  VastaaPoista
 4. joo, täällä minimalismin kehdossa...

  VastaaPoista
 5. Meidän olohuone kaipaisi ehdottomasti kasaa tuollaisia industrial-säilyttimiä. Elän väärien roskalavojen vieressä näemmä, meillä niissä on vain lasinsiruja parvekeremontin jäljeltä.

  VastaaPoista
 6. Kottarainen, pitäsköhä mun kipasta hakeen teillekki? Tos kiinalaista vastapäätä ku ois.

  VastaaPoista
 7. hmm. sitä mietin että mitä niis on ollu sisällä? onko mahista saada puhtaaksi?

  VastaaPoista
 8. Jotain erikeeperin tyyppistä, mikä lähti tosi helposti kuumalla vedellä. Toki siinä jotain muovimyrkkyjä on, mutta nyt siinä on kirjoja muutenkin vaan.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images