Leikkimattoja

Muistatteko mun leikkikaaren ? Ihan mahtavaa, että moni muukin innostui askartelemaan itse kivemman näköisen leikkimaton ideani pohjalta! Tä...

Muistatteko mun leikkikaaren? Ihan mahtavaa, että moni muukin innostui askartelemaan itse kivemman näköisen leikkimaton ideani pohjalta! Tässä muutama kuva eri blogeista, ekana omani. Olen varma, että joku muukin ilmotti tehneensä oman, mutta kuka se oli? Laittakaa linkkejä alle, leikkikaarituunaajat!

oma
Elämän suola ja sokeri-blogin matto
Ruusukujan Onnelin matto

7 kommenttia

 1. Voi elämä kun on ihania! Kumpa osais itekki tehdä noin komioita!

  VastaaPoista
 2. Nää on ihania :) Mahtavia retrohenkisiä kuvioita.Kyllä meidänki pikkunen tykkäis :D

  VastaaPoista
 3. Mä aion sitten joskus tehdä hypoteettiselle pikkukakkoselle oman, hienon leikkimaton. Kirahvit ja lehmät arkissa kukkakuosipohjalla ei ole mun kuppini teetä....Paitsi tietty jos meinaat joskus myydä ton SUN leikkimaton blogikirppiksellä, niin oon heti varaamassa sen... ;)

  VastaaPoista
 4. meillä tuo tehdastekoinen rumilus möllöttää edelleen sellaisenaan keskellä lattiaa. vauva ei enää jaksa maata siinä selällään leluja katsomassa, mutta ryömii rapisevien koirankorvan ja aasinhännän väliä ja syö niitä ihan kylmän ja märän kuolaiseksi, yyh.

  VastaaPoista
 5. Nohnoh, oikeen 'julkkisblogiin' meidän matto päässy.. Hurjaa!('julkkisblogi=löytyy varmaan kaikkien lukijoideni listalta, kuulen jokapäivä jonkun puhuvan oimutsimutsista etc.. :-D)

  VastaaPoista
 6. Piyi tulla kattomaan oisko joku vielä paljastanut tehneebsä, olis hauska nähdä enemmänkin. Luulisi tässä olevan ihan bisnes jollekin, kun kerran olis kysyntää muulle kuin niille "Kirahvit ja lehmät arkissa kukkakuosipohjalla" -versioille kuten Sascia omankin alkuperäisen mattoni tunnelman hyvin tiivisti ;) Kaikki eivät kuitenkaan itse osaa ja joku varmasri maksaisikin, maksaahan nuo rumatkin uutena vissiin ihan kohtuullisesti.

  VastaaPoista
 7. laukku: ylättävän helppoa oli, kokeile!kzzkzz: mä tykkäisin itse jopa vähän modernimmasta menostasasia: mä ehkä tarviin sitä vielä johonkin...Nna: ryömiiks teillä oikeesti jo?! HUIVeera Eliisa: Haha. Mulla on ollut pitkään käsitys, ettei musta kyllä puhu (linkkaa) kuin Lapsellista blogi :DOnneli: ehkä jonain vpäivänä kivoja kuoseja!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images