Kotisalin uutuus

Jumppaamisongelmaan taisi tulla nopea ratkaisu, sillä huomasin pleikkari komoselle ilmestyneen tänään Move Fitness-pelin. Move-ohjaimet sai...Jumppaamisongelmaan taisi tulla nopea ratkaisu, sillä huomasin pleikkari komoselle ilmestyneen tänään Move Fitness-pelin. Move-ohjaimet saimme jo viime keväänä, mutta urheilun sijaan olen vain mäiskinyt myyriä ja karhuja Start the Partylla. Lähinnä urheilua on ollut Dance Star Party-pelin häpeällisen rytmitajuttomat tanssiesitykset, mutta viimeistään joulun jälkeen voisi kyllä kokeilla Move Fitnessiä naapureiden iloksi. Tömp tömps vaan. Edelleen harmitusta aiheuttaa PS3:n moveohjaimien huijausmahdollisuus, sillä "itseäsihän sä vaan huijaat" ei aina toimi, kun voitontahto on suuri. PS3 kun ei edelleenkään huomaa koko kroppaa, vaan pelkästään move-ohjainten liikkeen, mikä saattaa tehdä Fitness-harrastuksesta ei niin tehokasta.

Tanssi on kuitenkin ollut Movella pakostikin tehokasta, kun on köyttänyt jäppisen selkään ja antanut mennä. Jonkunlaista oman kehon painoilla tehtävää lihasurheilua tässä kaipaisi tanssin oheen, mutta taitaa tuo uutukainenkin olla enemmän aerobiseen kuntoon vaikuttavaa. Plussana tuo promovideo ainakin osoittaa, että kumpikin movekapula pääsee käyttöön. Yleensähän movella on tähän asti käyttänyt vain toista.

Jos joku on jo ehtinyt testaamaan, niin äkkiä mielipiteitä! Tosin toi peli on  tullut kauppoihin vasta tänään, joten tuskinpa moni on ehtinyt sitä vielä hankkimaan.0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images