Kotikuntoilua

Nyt kun sektiohaava on viimein parantunut siihen malliin, ettei rajummastakaan fyysisestä aktiivisuudesta ole haittaa, olen palannut ta...


Nyt kun sektiohaava on viimein parantunut siihen malliin, ettei rajummastakaan fyysisestä aktiivisuudesta ole haittaa, olen palannut takaisin sorvin ääreen. Eli, kröhöm, hyppimään ja pomppimaan pleikkari kolmosen  Move-ohjaimilla.  

Vaikka pleikkari onkin vähän sellaista huttua, mitä äitiysblogeissa ei pitäisi arvostaa, olen itse noiden liikuntapelien fani. Useimmat ovat liian vaikeita, mutta suosikkini Start the Partyn suositusikä on kai seitsemän tai jotain sinnepäin, joten sopii mullekin. Toinen uusista suosikeistani on Dance Star Party tanssipeli, missä yleensä tanssin samaa Republican biisiä poika kantorepussa selässä, vaikka tarjontaa olisi yli 40 kappaleen verran. Republican Ready to Go on vaan niin hyvä biisi.

Valitettavasti tajusin jo keväällä, ettei Moven ohjain ole paras liikuntapeleihin. Pleikkarin kamera ei noteeraa huijauksia ja joskus saatan kovan tanssitreenin sijaan vain heilutella sekopäisesti ohjainta toisella kädellä ja imettää samalla. Se Kinect olisi varmaan tehokkaampi tällaiselle lusmulle, kun siinähän on koko ruumis peliohjaimena eikä pelkästään kädessä oleva liikkeentunnistin.


Viime viikolla Nordicfilms tiedotti, että pleikkarisuosikistani Start the partystä on ilmestynyt muutama päivä sitten kakkososa. Hell yeah. Se ensimmäinen Start the Party oli mun raskauden lopun suuri suosikki, sillä mikä voisi olla rentouttavampaa kuin hakata myyriä isolla lekalla, tökkiä ilmapalloja ja jyskyttää pinjataa hajalle. Tässä uudessa nimen perusteella pelastetaan vaatimattomasti vain maailma: Start the Party: Save the World. Start the Partyssa tuo Move-ohjain toimii paljon paremmin mitä tanssipeleissä, sillä ainakin eka StP perustui yhdellä kädellä viuhtomiseen ja huitomiseen.

Pitäisi kai kokeilla tuota uuttakin. Onko teillä muilla liikunnallisia konsolipelejä, joilla riehutte iltaisin?

5 kommenttia

 1. Mulla on kinecti jolla aamuisin zumbailen ja tyytyväinen oon ollut, ja tosiaan se rekisteröi aivan koko vartalon joten huijaaminen on vaikeaa ;)

  VastaaPoista
 2. Mun porukoilla on Wii, se on ihan mahtava! Mä olen yksinkertaisesti niin tyhmä ja eläydyn niin mahdottoman hyvin, että hypin ja juoksen ympäri niiden olohuonetta "tennistä" pelatessa, vaikka pelkkä käden liikauttaminenkin riittäisi. Lisäksi mä olen niin kilpailunhaluinen (usko pois!) että ajatuskin vastustaja nostaa adrenaliinin pintaan. Kulutan varmaan 3000 kaloria tunnissa pelaamalla sillä toosalla. Hikoilen kuin pieni sika, enkä pysty puhumaan (enkä ole mitenkään järin huonokuntoinen). :D

  VastaaPoista
 3. Mäkin zumbaan, tosin dvd:ltä (aitoki on ja silleen). En osaa puoliakaan liikkeistä joten ketkuttelen arseani vähän sinne päin, hiki kyllä tulee aina. Eilisaamuna testasin eri taktiikkaa - tein hyvän soittolistan ja bailasin yksin kotona sen 20 min. En tiedä kuinka tehokasta oli, kävin samalla kaks kertaa tupakalla ja viikkasin pyykkejä samalla. Mutta hiki tuli siinäki, luottaisin kuitenki tohon zumbaan enemmän. Wiitä oon kans kokeillu kaverin luona, pyöritin yhen kentän jotain hulavannetta superälykkään näkösenä ja läähätin ja hikosin sen jälkeen nii pahasti että oli pakko lähtee kotiin. Tästä päästäänki lopputulemaan = suosittelen wiitä. Sitä sullei vissiin ole, joten jatka vain sen StP:n parissa! (Oonko ehkä ansainnu päivän fiksuimman kommentin palkinnon?)

  VastaaPoista
 4. Maailman pelastaminen kotisohvalta käsin kuulostaa loistavalta ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä on kanssa Wii, mutta nykyisin ei juuri ole aikaa jumpata töllöttimen edessä (ei ole kyllä aikaa jumpata muuallakaan). Peleinä mulla on se Fitin kokoelma, perus sport pelit (juurikin tuo tennis esim.) ja tanssimatto. Jäin jumiin yhteen vaikeaan kenttään ja sen jälkeen loppui innostus kun en jaksa vaan tahkota samoja biisejä (ja kun en yhtään kehity ja tule näppärämmäksi jalkojen kanssa)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images