Jatkot

  Missä olet bodyn jatkopala kun sinua eniten tarvitsen? - Kaupassa
Missä olet bodyn jatkopala kun sinua eniten tarvitsen? - Kaupassa

14 kommenttia

 1. Olen iloinen että löydettiin omamme kirpparilta yhdellä eurolla. Uutena kun maksaa saman verran kuin 15 "uutta" bodya. Ei olla kyllä vielä paljonkaan tuota kapistusta tarvittu, kun suurin osa bodyista jäänyt ensin pieneksi hihojen pituudesta.

  VastaaPoista
 2. Tai huuto.netissä :)

  VastaaPoista
 3. Onko ne palat sellasia, et menee lähes joka neppariin? Vai pitääkö olla tuhat erilaista jatkoa?

  VastaaPoista
 4. Mäkin olen miettinyt kuinka hyvin yksi jatkopala palvelisi kaikkia... Kestovaippapeppu on ihan valtava pojan hoikahkoon runkoon nähden ja bodyt jotka yltää kiinni on usein vähän säkkejä ylhäältä. Olenkin miettinyt voisko joku lafka valmistaa erityisesti kestopepuille vaatteita, joissa olis normaalia enemmän tilaa siellä alhaalla.

  VastaaPoista
 5. Meillä oli kahdenlaisia jatkopaloja ja aina tuli vastaan jostain body, johon kumpikaan ei käynyt. Ja siis se body oli tietenkin jo puettu tenavan päälle, eli ei sitä viitsinyt poiskaan repiä. Olkoon auki sitten, kerta.H

  VastaaPoista
 6. Meidän kestopepulle nuo jatkopalat ollut mainio kapine. Useimpiin neppareihin ne käy, mutta sellaisiin suurempiin (vanhoissa Marimekoissa ja H&M:n bodeissa olen törmännyt) ei ainakaan mätsää. Ja vielä bodeista, meillä on yksi Tutan uutukainen, jossa se lärpäke tulee eteen. Tuo body ei ole tarvinnut jatkopalaa vieläkään (kokoa 56), vaikka meillä muuten käytetään 68-koon vaatteita.

  VastaaPoista
 7. Meidän kestopepulla käytetään jatkopaloja ahkerasti. Meillä on valikoimassa kolmea sorttia neppareita ja hyvin ollaan pärjätty. 2 semmosta kvk:n perusnepeillä varustettua jotka sopii melkein kaikkiin, 1 semmonen kvk:n isonepparinen mistä mäyränen sanoi (menee meillä tasan yhteen bodyyn) ja vielä myllymuksujen bodeille oma, koska niissä on muovinepit. Ihan loistava keksintö! Aika kalliitahan nuo kokoonsa nähden ovat, mut toisaalta aika helppoja tehdä itse.

  VastaaPoista
 8. Hei,mä olen tehnyt vanhasta bodystä itse jatkopaloja leikkaamalla nepparit ja pätkän paitaa ja sitten ompelemalla ne kangaslerpakkeet kiinni toisiinsa. Siis, öö, en osaa selittää kunnolla, mutta varmaan ymmärrät. Että jos ei halua ostaa uutta. Siten voi sitten kattella omista vanhoista erilaisia neppareita ja on montaa sorttia. Tosin mä olen aina pärjännyt yhdellä ja samalla. Hmm...Maria

  VastaaPoista
 9. ostin huutiksesta, jotain 3e tuli maksamaan. neppejä on käytännössä kahta kokoa yleisimmin bodyissä- sitä normaalia ja h&mn 5e maksavissa bodyissa normia isommat. mulla on kaksi isompiin neppeihin ja kaksi pienempiin ja silti ne on hukassa yleensä aina..kestovaipan kanssa käytetty ja vauva on pitkäselkäistä mallia, niin bodyissa hihat riittää aina mainiosti mutta selkämitta kinnaa

  VastaaPoista
 10. Liikkuupa tyypillä on jo kova meno, jos kuvien sameudesta voi mitään päätellä. :D

  VastaaPoista
 11. meillä on jäänyt ekaksi bodyt hihoista lyhyiksi, vaikka kuvittelin, että kestojen kanssa jäisi haaroista. joku voisi kehittää hyvät jatkohihat! lyhythihaisten bodyen kanssa olisi kyllä varmaan hyvä, tosin viimekesäiset tuskin mahtuu ensi kesänä enää leveyssuunnassakaan. meillä on yksi lahjaksi saatu tutan body, jossa haaranepeissä valmiiksi säätövara ja myös hihat, jotka toimivat ensin taitettuina ja sitten aukinaisina.

  VastaaPoista
 12. Kuvien sameus voi olla myös äidin onnettoman kameroinnin tulosta, mutta kyllä se viuhtoo ja huitoo niin lujaa tuossakin kuvassa, että osasyy sumeuteen se ainakin on. Herramme on ihan viittä vaille ryömijä!Toi vanhasta bodysta askarteleminen oli kyllä hvä vinkki, kiitos!

  VastaaPoista
 13. Vitsi, tuo vanhan body hyödyntäminenhän on mainio idea. Meillekin nurkkiin tullut niin paljon kaikkea että jonkun kulahtaneimman (tai todella epäkäytännöllisen) voi uhrata ja kangasjäämästä ommella vaikka hauskoja polvipaikkoja yksivärisiin housuihin.

  VastaaPoista
 14. Huuto.netistä saa jos jonkin näköisiä ostettua, eri neppari koolla.. 2-3euroa hinnat.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images