Vapaita paikkoja perjantain tuoksutastingissa!

Huomenna olisi toinen mahdollisuus tuoksutella aivan superihania luonnonkosmeettisia Honore des prés parfyymejä Nudgessa . Edellinen vinkkaa...

Huomenna olisi toinen mahdollisuus tuoksutella aivan superihania luonnonkosmeettisia Honore des prés parfyymejä Nudgessa. Edellinen vinkkaamani ilta oli ollut menestys, sillä ainakin Kottarainen oli ihastunut tuoksuihin minua tuuranneen ystävänsä kanssa. Samoin lukijani Ansku kertoi kommenttiboksissa löytäneensä sieltä suosikkeja.

Itse en pässyt viimeksi paikalle, enkä pääse huomennakaan, sillä sinnikäs flunssa vaivaa milloin minua, milloin pienempää. Mutta illassa olisi kuulemma vielä tilaa, joten jos olet:

a) vapaa nyt perjantaina 28.10. klo 19-20
b) kaipaat pientä naisellista iltapuhdetta
c) eikä lasillinen kuohuaavaan olisi pahitteeksi

Ilmottaudu mukaan puhelinnumeroon 045- 1222901! Muutamia paikkoja on tosiaan vielä jäljellä.

Kottaraisen kuva edellisestä tuoksuillasta

Ps. Nämä samaiset tuoksut voittivat myös Uuden Mustan lukijaraadin sydämet puolelleen suuressa ekohajuvesitestissä. Ja mähän olen myyty ainakin tosiaan Vamp-tuoksulle. Toinen suosikkini oli muistaakseni Sexy Angelic, siitä on nimittäin kauan aikaa kun kävin viimeksi tuoksuttelemassa näitä ihanuuksia itse. Mutta menkää te, jos aika vain sopii. Suosittelen!

7 kommenttia

 1. No voi höh, unohdin tuon tastingin ja sovin jo perjantai-illan menoa muualle. Siis en ilmottautunut siihen, vaan nyt vasta muistin et olisi kiinnostanut. Kävin suosituksestasi Nudgessa jo keväällä niitä tuoksuttelemassa ja sorruinkin yhteen ihanuuteen :)-Ella

  VastaaPoista
 2. Tää olis ihana, mut perjantait ei vaan käy. :(

  VastaaPoista
 3. Anonyymi/Ella: Pakko kysyä mihin tuoksuun päädyit keväällä?AnneVee: Miksi perjantait ei käy? Onko sulla pitsaperjantai?

  VastaaPoista
 4. Hööh ois ollu ihana päästä kun tuun täältä pohjanmaalta tänään sinne mutta juna on vasta varttia vaille 8 siellä :(

  VastaaPoista
 5. Voiko tälläisiä tilaisuuksia järjestää kotonaan?

  VastaaPoista
 6. Harmi tosiaan. Tiedän tunteen kun asuu jossain pienemmällä paikkakunnalla ja harmittaa muutenkin, että "kaikki" on muualla. Sitten kun tulee, myöhästyy tunnilla :(Ja varmaan tastingin järjestäjän kanssa voisi sopia koti-illastakin, mutta tuskin ihan pienelle porukalle. Tilaisuuden järjestää nimittäin tuoksujen maahantuoja ja nuo on sellaisia spesiaalijuttuja heillekin, ei mitään tupperwaretason toimintaa :) Vinkkaan välillä tällaisistakin, sillä yleensähän on niin, että kutsut tavoittavat vain pienen porukan meilillä.

  VastaaPoista
 7. Mullon tantsut perjantaisin.;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images