Valokuvauskilpailu!

Sain tänään kantokiertueeseemme ja kansainväliseen kantoliinaviikkoon liittyvän meilin. Ipanainen haastaa kaikki osallistumaan mukaan kanto...


Sain tänään kantokiertueeseemme ja kansainväliseen kantoliinaviikkoon liittyvän meilin. Ipanainen haastaa kaikki osallistumaan mukaan kantokiertueelle Facebookissa!

Lisää oma kantoliinailu/reppuilukuva kantokiertue-tapahtuman seinälle. Voit halutessasi myös kertoa lisää tähän kantamiskertaan tai muuhun kantokokemukseen liittyvää asiaa kuvatekstissäsi.

Eniten ääniä (tykkäyksiä) saanut kuva palkitaan 50 eur lahjakortilla ja muillekin on tiedossa jotain kantoliinaviikon ylläriä. Kantokiertueeseen osallistuvat bloggarit eivät itse osallistu kilpailuun, vaan se on tarkoitettu lukijoillemme sekä muille kiertueesta innostuneille ihmisille. Voin silti luvata, että myös meidän liinailukuva löytyy pian tapahtumasivulta :) Virittäkäähän jo siis kamerat kuvauskuntoon tai selatkaa arkistojen aarteista paras se paras kantokuva!

Ipanainen ei tule käyttämään kuvia kaupallisessa tarkoituksessa ja ne voi voittajan julkistamisen jälkeen itse vaikka poistaa tapahtumasta.  Voittaja julkistetaan sunnuntaina 16.10 klo 21.00.

Kannattaa myös muistaa, että Kantokiertue-tapahtumaan osallistuvien kesken arvotaan Tulin vapaavalintainen kantoreppu kiertueen päätteeksi. KLIK siis mukaan!



Kansainvälistä lapsen kantamisen viikkoa vietetään siis 10-16.10 2011.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images