Tusenblå tissitoppi

Korruptoitunut tissibloggari täällä taas hei. Ipanainen oli saanut imetysviikkoon liittyen muutamia Tusenblån imetystoppeja blogeja varten ...

Korruptoitunut tissibloggari täällä taas hei.

Ipanainen oli saanut imetysviikkoon liittyen muutamia Tusenblån imetystoppeja blogeja varten jakoon ja yksi testikappale tuli myös tänne Mutsilaan alkuviikosta. En ole ollut mikään imetysteknisten vaatteiden käyttäjä samasta syystä miksi en omistanut juuri mitään oikeita raskausvaatteitakaan: käyttöaika on suhteellisen lyhyt ja sen kestää vaikka päällään seisoen. Jos suunnitelmissa olisi useampikin tenava, olisi ajatusmalli ehkä toinen, mutta tämän yhden vah...yllätysvauvan äitinä ei suunnitelmissa ole iso katras ainakaan hetkeen.

Kesästä lähtien olen käyttänyt perustoppeja avonaisten paitojen alla ja syöttö on onnistunut ihan hyvin. Kuitenkin ilmojen viiletessä on alkanut kutkuttelemaan poolojen ja korkeakauluksisten vaatteiden käyttö, ja tähän haluun Tusenblå tuli kuin tilauksesta. Poolokauluksesta kun ei paljon imetetä.


Ulkoisesti Tusenblå näyttää vähintäänkin sekopäiseltä: pitkä toppi, missä rintojen kohdalla aukot. Materiaali harmaassa testitopissani on 90% viskoosia ja 10% lycraa, joten se tuntuu todella mukavalle päällä ja on tarpeeksi pitkä. Koko vastaa hyvin mielikuvaa, L oli mulle sopiva. Ruotsalaisfirman toppi tehdään Indonesiassa valvotuissa olosuhteissa eettisesti ja vastuullisesti.

Alkuun toppi hekotutti niin paljon, että oli pakko esitellä sitä jokaiselle. Sitten siihen tottui ja pitkästä aikaa oli tosi mukava laittaa vanha o-kauluksinen villaneule päälle ja vain hieman nostaa helmaa julkisessa imetystilanteessa. En ole koskaan tykännyt vaatteiden venyttelystä, mitä väistämättä imettäessä tuli ennen tehtyä, mutta Tusenblå päällä rintaa ei tarvinnut kaivaa mistään, vaan avata pelkästään liivin hakanen. Se oli aika mukava fiilis 4 imetyskuukauden tissin etsimisen jälkeen.

Toppi tuntuu tosiaan hyvälle päällä. Jopa niin hyvälle, että sen unohtaa paljastavan rintsikat täysin ja tämän sai huomata myös alakerran pyykkituvassa vastaan tullut naapurin isä, kun tapasimme ekana käyttöiltana. Tästä oppineena olen iltaisin toppi päällä puuhastellessani nostanut alaosaa rintojen päälle, ettei toppini aiheuttaisi enempää hämmennystä.
Jääkö toppi mulla säännölliseen käyttöön? Hyvin luultavasti kyllä. Harmaa väri sopii nykyiseen värimaailmaani hyvin toisen paidan alta vilkkuessaankin ja tykkään näyttää imettäjän sijaan ihan vain naiselta. Välillä on mukavaa pitää kiinni omasta tyylistään ilman kompromisseja ja siihen tämä toppi on hyvä apu, sillä imetyspaidat ovat usein tylsiä ja en vain voi sietää sitä päälypaidassa näkyvää imetysluukkua. Kaikkien ei tarvitse tietää imetänkö heti ensisilmäyksellä ja haluan käyttää normaaleja vaatteita taas, kun niiden makuun pääsin.

Oikeastaan ainoa harmi tässä topissa on muuttumaton pituus. Olisi enemmän kuin kätevää saada toppiin nepparillinen jatkopala, jolloin sitä voisi käyttää myös korkeakauluksisten mekkojen kanssa. Nythän toppi ei paljon persausta suojaa, jos mekon kanssa meinaa kylille lähteä.

EDIT: Ainiin! Anni arpoo blogissaan yhden Tusenblån jo sunnuntai-iltana. Sinne siis KLIK KLIK!

14 kommenttia

 1. voisi olla ihan kätevä minullekin (napa näkyy pian kaikkien toppieni kaula-aukoista jatkuvan venyttelyn jäljiltä)

  VastaaPoista
 2. No äkkiä annin arpajaisiin ainakin!

  VastaaPoista
 3. Mä en oikein hiffaa mitä erinomaista tuossa on verrattuna esim. Boobin imetystoppiin, joka päällä voi käyttää vaikka neuletakkia ilman pelkoa omituisesta vilauttamisesta? Eihän ne tissit Boobissakaan mitenkään hankalasti ole kaivettavissa ja semmoista toppia voi pitää sinälläänkin...

  VastaaPoista
 4. Siis tuo on erilainen, ei erinomainen, se on se pointti. Se ei ole "kuin se boobin imetystoppi" vaan eri ja erilaisia vaihtoehtoja tarvitaan myös, vaikka boob onkin olemassa ja kulttimaineessa. Mulla ei ole Boobin topista kokemusta, Tusenblåsta on ja se toimi minulla. Paremmin kuin Boob, luonnollisesti :)Se, että markkinoilla on kaksi tai tuhat samaan asiaan tarkoitettua tuotetta on ihan luonnollista, onhan vaikka alushousujakin montaa eri mallia. Vaikka se puuterinvärinen puuvillasloggi olisikin se erinomaisin.

  VastaaPoista
 5. Heti kävinkin Ipanaisen sivulla. Tilasin topin alkuviikosta ja sain sen eilen postista. Mietin juuri näin ristiäisaamuna, laittaisinko topin mekon alle vaikka se kyllä vilkkuu pitsikauluksesta :)

  VastaaPoista
 6. Anna: Maltahan nyt topin käyttöä ja juhli ristiäiset ihan ilman vilkkuvaa viskoosia :) Käyt sitten jossain sivummalla imettämässä vaikka lukkojen takana. Käytännöllisyys ei sovi kaikkialle, esim isoihin juhliin ;)Mukavaa juhlapäivää!

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä näppärän näköinen :) Itse käytin kyllästyttyäni kierrättämään kolme boobin toppia ihan vain naruolkaimista aluspaitaa ja sen päällä normipaitaa. Tuubitoppikin toimii.

  VastaaPoista
 8. Itse asiassa käytin toppia mekon alla ja toimi :) Parhaat bileet kun tuntui muodostuvan aina sinne makkariin mihin menin "piiloon" imettämään... Juhlapäivä oli tosi kiva :)

  VastaaPoista
 9. ...mua hihityttää kovasti naapurin mies + pyykkitupa + imetystoppi -yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 10. Ymmärrän hihityksen. Se vaan oli karmaiseva tilanne, koska en eka tajunnut olevani niinkin paljasteleva, kun kroppaa vasten tuntui ihan normille :D

  VastaaPoista
 11. Mä ostin tohkeissani kirpparilta pari luukkupaitaa ennen tyypin syntymää, mut ne on ihan kauheita! Paitsi rumia, myös hankalia.. Olen mieltynyt tuubitoppi + tavallinen mikävaan paita tai mekko -yhdistelmään, joka antaa snadisti suojaa ja peittää maharöllykän, eikä mitään tarvi kaivella tahi venytellä. Toi näyttää melko näppärältä myös, mutta löytyiskö sellasta jossa olis vaan oikean kohdalla aukko, meillä mennään nimittäin vaan yhden tissin taktiikalla :D

  VastaaPoista
 12. Mä tahon tietää miten yhen tissin taktiikka on ees mahollinen :D

  VastaaPoista
 13. Ymmärrän :D siis näin: Olen siis jo toista kuukautta imettänyt vaan oikeasta tidistä. Jostain syystä vasemmasta on aina tullut huonosti kamaa ja tyypillä meni hermo siinä. Ajauduttiin aina vaan siihen oikeaan kun se oli niin paljon vaivattomampaa, ja nyt tilanne on tämä :D hyvin toi kasvaa silti! Oon miettinyt jotain trendikkäitä yhen olkaimen biletoppeja kans vaihtoehdoks..

  VastaaPoista
 14. [...] ps. Viime talven Stonz-postaukseni löytyy täältä!  Ja Tusenblåsta on kirjoitettu (puolesta ja vastaan) ainakin täällä, täällä ja täällä! [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images