Puklu on muotia

Likaisuuden käsite on muuttunut neljässä kuukaudessa valtavasti. Ennen jos olisin olut yltä päältä toisen ihmisen oksennuksessa, olisin ollu...

Likaisuuden käsite on muuttunut neljässä kuukaudessa valtavasti. Ennen jos olisin olut yltä päältä toisen ihmisen oksennuksessa, olisin ollut sitä sekunnin. Nyt saattaa mennä päiviäkin mustassa paidassa, mitä koristaa valkoisia roiskeita. Olen tullut täysin immuuniksi puklutahroille ja kun taannoin ratikassa eräs mies ystävällisesti huomauttikin "rouva hyvä, olette ihan puklussa" kohautin vain olkiani. Olen sitä aina.

Tänään kuitenkin tajusin, että tavallaan pukluhan on muotia.

puklukassi


puklumekko


puklukengät
Jipii jipii jipii, ja vahingossa MÄ olen muodin aallonharjalla! Kerrankin.

5 kommenttia

 1. :D ihan totta. Mun mies kans on ollut jopa firmansa kokouksissa puklu-paita päällä. :D(työkavereilla oli ollut hauskaa)Naureskeltiin ettei saa mennä paria metriä lähemmäs vauvaa jos aikoo jonnekin lähteä puhtain vaattein.Toi mekko oli kyl tosi kivan näkönen. mäkin aattelin jotain kommentoida kun oon sun blogia lukenut jo piiiiiiitkän aikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin, hyvin hoksattu!

  VastaaPoista
 3. :D :Dmeillä puklua tulee sen verran vähän, että olen toistaiseksi vaihtanut kuiviin niin lapsen kuin itsenikin, ellei kastuminen ole luokkaa alle 3 x 3cm.

  VastaaPoista
 4. Meillä ei missään vaiheessa puklittu vähän, vaan sitten silleen että sai vaihtaa omat vaatteet, vauvan vaatteet, lakanat sängystä/luututa lattiat. Mutta jees, nätti mekko!

  VastaaPoista
 5. Eikä se puklu vielä mitään, vaan kohta sulla on kaulukset banaanissa, jukurttia housun lahkeessa ja voi kuule minkä pikantin säväyksen pieni taapero antaa sisustukselle! Jos et malta odottaa, Tissilän tuotoksia, niin tervetuloa kylään. Meillä asuu yksi luova taiteilija, joka käyttää mm. iltapuuroa ja muita ruuan jämiä sisustuselementtinä... Vaatetuksen lisäksi saat kohta miettiä uutta designiä myös sisustuksen puolella!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images