Nakkikoirat rulaa

klik Jos maailman pelastamista ei oteta lukuun, paras syy aloittaa kestoilu olisi nämä Tiia Vanhatapion Villit Nakkikoirat kestovaipoissa. V...klik

Jos maailman pelastamista ei oteta lukuun, paras syy aloittaa kestoilu olisi nämä Tiia Vanhatapion Villit Nakkikoirat kestovaipoissa. Varsinkin valkomustana. Harmi vain, kun se kestoilu ei sitten millään tuntunut omalta jutulta, sillä tällaisia kuoseja katselisi ihan ilokseen.

Mietin jo hetken tilausta, mutta sitten tuli taas tenkkapoo. Nepparit vai tarrat? Bambujoustofrotee, coolmax, kuivaliinaneulos vai microfleece? No ei ainakaan microfleece, viime yrittämällä oli peppu ihan kylmä ja punainen fleecestä. Nämäkin ovat sellaista salatiedettä, että seuraavana osallistuisin mielelläni jollekin kestokiertueelle, eihän näistä netin kautta ota selvää erkkikään. Mutta nättejä ovat pirulaiset.


13 kommenttia

 1. Hullut kakkikoirat on kyllä parhautta! Mustavalkoisena tietenkin.

  VastaaPoista
 2. oletko kokeillut kestovaippalainaamoa? kaverini pääsi (silloin jo 9kk) lapsensa kanssa kestoilun makuun juuri sieltä lainaamillaan vaipoilla. sai rauhassa sovittaa mikä toimii ja mikä ei. itse liputan bum genius taskuvaippojen nimeen. meidän 1v8kk on niissä samoissa (one size, velcro sulkimilla) kulkenut jo vuosi neljä kk ja runsaasta pesusta huolimatta ne ovat timmissä kunnossa enkä edes muista milloin viimeksi olisi tullut ohivuotoa. voin kertoa, että rahaa säästyy rutkasto jos tuo vaippa on kerta käyttökelpoinen miltei koko vaippaiän (4kk etiäpäin->). Myllymuksujen taskuja meillä on pari, mutta niistä en oikein välitä.

  VastaaPoista
 3. En tiedä miksi teillä kestoilu ei ottanut tuulta alleen, mutta kehoittaisin kokeilemaan myöhemmin uudelleen :) Minä kokeilin kuopukselle taskuvaippoja hänen ollessa kuukauden ikäinen. Joka ikinen kerta tuli pissat läpi ja kaikki mihin vauveli silloin koski, oli märkää. Luovutin. Kun vauveli oli noin puolen vuoden ikäinen, kokeilin uudelleen sisävaipoilla ja villahousuilla ja sille tielle jäimme. Ei tullut ohivuotoja eikä mitään muitakaan ongelmia joten kestoilimme sitten siihen saakka kunnes lapsi luopui kokonaan vaipoista. kestovaippalainaamosta voisi lainata vaippoja ja kokeilla, kuinka käy kun vauva on vähän isompi :) Minun valinta noista olisi coolmax ja nepparit...

  VastaaPoista
 4. Tarrallinen PUL-tasku, coolmax sisäpinnalla, sisälle bambuinen taittoimu. Tää on sellainen idiottivarma yhdistelmä. Helppo pukea, pinta pysyy kuivana ja imun kanssa ei tarvitse arpoa. Ja koko paketti kuivuu nopsaan. Mä olisin viimeksi käydessä tuonut sulle yhden (itse tekemän) setin, mutta sitten kun treffit peruuntui, niin se meni seuraavalle kestoja kaipaavalle kaverille :)

  VastaaPoista
 5. Perhonen korvanlehdellä16. lokakuuta 2011 klo 0.30

  Kunhan lapsen reidet on pyöreät, homma toimii. Nepparit myös lahkeissa, coolmax sisällä ja tietysti taskuvaippa. Fuzzi bunts on paras. Tasku on paras, aioja ei saa kuivaksi missään ja jollet halua paneutua harsojen taitteluun villahousujen kanssa, tämä on helpoin tie.Kunhan makuun pääset voit alkaa hulluttelemaan tekemällä vaipat itse;)

  VastaaPoista
 6. No meillä ei siis toiminut, kun mulla oli vaan jotain flanellisia kestoja ja lapsen pylly oli koko ajan kylmä, märkä ja sitä itketti. Kuivan tuntoisten kertisten jälkeen ei nääs saavutetuista eduista halua luopua pienikään.Ja toinen ei toimi tekijä on, ettei meillä ole mahdollisuutta käyttää pyykkikonetta päivittäin. Myöskään käytettyjen kestojen roudaus pitkin kaupunkia ei houkuta.Tuo kestovaippalainaamo kuulostaa kyllä hyvälle idealle, jos vaan saisi taas moodin päälle.

  VastaaPoista
 7. Tiia Vanhatapio rulaa.Tässä antini tälle keskustelulle tältä erää. :D

  VastaaPoista
 8. Mun täytyy tunnustaa, että en oo koskaan ymmärtänyt tätä kestovaippojen kuosivillitystä... Joo, nuo on tosi hienoja, mutta mieluummin ottaisin ko. kuosilla vaikka paidan. Kun eihän se vaippa näy ees mihinkään! Housut on koko ajan päällä... Meillä on jo toinen kestopeppu menossa, mutta vieläkään en oo tajunnut :D

  VastaaPoista
 9. Ehkä se on sellanen juttu, et kun on mahdollisuus kuosiin niin mieluummin kiva. Siinä voi saada ehkä jotain energiaa, kun on kiva kuosi? Kun se on *vähän* hankalaa muuten mun innostua...

  VastaaPoista
 10. Nakkikoirat on ihan kivoja, toivottavasti saivat pulin laatuongelmat korjattua taannoin. Silloin kun minä (taisiis lapsi, heh) niitä käytin, laminointi lähti irti hyvin nopeasti molemmista väreistä.

  VastaaPoista
 11. Tee oli prinsessaperse. Eli sitä varten piti löytää se täydellinen combo joka pitää takamuksen kuivana ja tuotokset sisäpuolella. Meillä toimii sivunepilliset, coolmax sisustaiset (tummat!) taskut, sisälle mio-puuvillataitto +frotee/hamppu tiimalasi. Myös sivunepillisiä aioja on laiskoille hetkille ja kestoja vierastavalle mummille vaihdettavaksi. Etunepillisekin toimii päivisin, öisin tuo ipana saa ne kiskottua auki, jos pyjamaa ei pue napit niskaan -tyylillä. Kestovaippalainaamon suuntaan miekin teidät vinkkaisin ensimmäiseksi.

  VastaaPoista
 12. haa, saisinkohan mä sut sekoamaan näihin? Ei se paskavaipan roudaus ympäri kaupunkia iha mahotonta oo, ku heittää pahimmat riisipapereissa roskiin. Mä oon ainakin ite iloinen kun kattelen pojan räyhäkkäkuosisia vaippoja.. mut joo. en ala vaahtoon, tuu kylään joku päivä ni näät miten meillä toimii toi ralli.

  VastaaPoista
 13. Meillä on sivunepilliset Hurjat nakkikoirat coolmaxilla. M-koko on toiminut tuossa mallissa pitkään. On itseasiassa edelleen käytössä vaikka tyyppi painaa jo varmaan yli 11 kiloa. Myllymuksuilla on hyvä oma bambutaittoimu, kietaisen sinne sisälle yleensä vielä mikrokuitufroteeta kosteutta levittämään.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images