Make up bible

Olen aivan innoissani uudesta Make up bible-kirjastani ( Tammi 2011)! Marela Sarkiman kokoama meikkausraamattu kun sopii tällaisen kotihiir...

Olen aivan innoissani uudesta Make up bible-kirjastani ( Tammi 2011)! Marela Sarkiman kokoama meikkausraamattu kun sopii tällaisen kotihiiren iltalukemistoksi enemmän kuin hyvin. Kauniita kuvia eri ikäisistä naisista ja selkeitä opastuksia niin meikkiin kuin kasvonpiirteiden tunnistukseenkin. Kirjan kuvat on ottanut Mikko Rasila ja hänen mukaan saaminen projektin on kyllä loistava juttu kokonaisuuden kannalta. 30 euron hintakaan ei ole paha näin kattavasta paketista, varsinkin kun se on tehty suomalaisin voimin.

Nyt vain käytännön harjoittelua hetki ja avot!

Tänään starttaa myös Make up bible LIVE, Sokos-tavaratalojen meikkiosastoilla kiertävä tapahtuma, missä Mariela opastaa meikkikirjan vinkkejä käytännössä.

Kiertueaikataulu Sokoksissa:

 Helsinki 5.10.

Tapiola 6.10.

Hakaniemi 7.10.

Lahti 26.10

Tampere 27.10

Kuopio 1.11.

Joensuu 2.11

Jyväskylä 3.11.

Pori 10.11.

Turku 11.11.

Mikkeli 18.11

8 kommenttia

 1. Mä olen ihastellut tätä vasta pieninä paloina blogeissa. Pitäisi melkein hankkia itsellekin. Mua kiinnostaisi myös kenen käsialaa tuo raikas ulkoasu on muuten?

  VastaaPoista
 2. Itte tilasin kyseisen kirjan bookplus.fi:stä hintaa 17,95 ! :)Kaverit tykkää ku oon niille testaillu, vois jo kohta käyttää itteensä koekaniinina! :)Harjoitus tekee mestarin ;)

  VastaaPoista
 3. Ukkoasu Oskari Heinonen ja Sarkima.Onpas edullisesti bookplussassa! Sieltähän se sitten kandee hankkia. Suosittelen kyllä erityislämpimästi. Nää mun vinkkaukset on vähä kökköjä ku kirjota päiväuniaikaan hengenhädässä, en ehtinyt ees tsekkaamaan mistä kannattas ostaa!

  VastaaPoista
 4. ohops...hehe

  VastaaPoista
 5. Ooh, kiitos vinkistä! Täytyy hankkia :)

  VastaaPoista
 6. lakataas hei sun kynnet joku päivä? vai onks se jo joku juttu toi punane rääpäsy? ;)

  VastaaPoista
 7. Tuo oli sulle tarkotettu tuo kuva :D arvasin, et kommentoit!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images