Maailman suurin kirjakauppa

 Se punakeltaisen logon hampurilaisfirma osaa kyllä jujuttaa ihmisiä asiakkaikseen. Ei minulla mitään boikottia ole koskaan ollut, mutta ...


 Se punakeltaisen logon hampurilaisfirma osaa kyllä jujuttaa ihmisiä asiakkaikseen. Ei minulla mitään boikottia ole koskaan ollut, mutta harvemmin tulee tarvittua sen kaltaista ruokaa, mitä eräs onnellisuusateria on.

Nyt ne mainostaa telkussa, että onnellisuusaterian ostaja saa kylkiäisenä lastenkirjan. Löytyy muun muassa Peppiä ja Muumia. Onneksi tajusin tätä kirjoittaessa, että kylkiäisenhän voi ostaa myös erikseen, eli toimikoon nyt vinkkinä muillekin että 7.10. alkaen koordinaatit ymmärtäneet voivat ostaa lastenkirjoja sikahalvalla. Viikoittain vaihtuu uuteen kirjaan. Muistaakseni ne maksaa euron?

6 kommenttia

 1. Hei en jaksa ettii oikeaa tekstiä, joten kommaan tähän, että sen taannoin paljastamani listan "tästä tiedät toisen olevan raskaana" perään voi lisätä sen, että pariskunta ostaa isomman asunnon, jossa on yksi "askarteluhuone". Ei ole askarteluhuone, on lastenhuone.

  VastaaPoista
 2. Tsiis. Liittyen kuvaan: En vaan voi käsittää niitä vanhempia, joiden lapset painaa 60 kiloa alle kouluikäsinä. Koska ei se lapsen vika oo että neljävuotiaalla on isommat tissit ja roikkomaha kun mulla, vaan sen talouden aikuisten vika. Ne sen ruuan ostaa.

  Ja mitä kirjoihin tulee, hinta nousee roimasti kun ajaa 20km lähimpään mättölään, joten jää meillä hakematta. ;)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä. Pitäskö mun muuten hamstrata sullekkin jos meinaan mennä viikoittain hakaniemen mäkkäriin kirjaostoksille ;) Ois sit syytä nähäkki!

  VastaaPoista
 4. Ens kuussa mä oon vähemmän pa, niin vois kattella kalentereita sillä silmällä. Tekosyitä tai ei.

  VastaaPoista
 5. Mä olen suunnitellut juurikin hakevani pelkät kirjat tuolta! Milestäni ne on 2e.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images