Kirppispaasaus

 Tänään oli "vaihteeksi" kirppispäivä. Saalis ei ollut kovin kummoinen, Obh Nordican uuden öljysumuttimen löysin 2 eurolla ja Kent...


 Tänään oli "vaihteeksi" kirppispäivä. Saalis ei ollut kovin kummoinen, Obh Nordican uuden öljysumuttimen löysin 2 eurolla ja Kentin cd:n eurolla. Not much, tuskin kuvat havainnollistavat sanoja enempää.

Tänään, kuten monena muunakin kirppiskertana sain kesken kierroksen ärsytyksen koko touhuun.

-Vaunut. Anteeksi nyt kaikki vaunuilijat, mutta mielestäni on idiotismin huippu tunkea taattuun ruuhkaan vaunuineen ja hokea koko ajan kärsimättömästi, et anteex, anteex kun jokin helpompikin tapa liikkumiseen olisi. Vauvalehden tilaajalahjaliinoja saa 3 eurolla huutonetistä. Tämä koskee niin viikonloppukirppiksiä, Hulluja Päiviä kuin muitakin tukossa olevia mestoja, joissa TIEDÄT olevasi tukkona niitten deluxrenkainesi ja tiedät, että SINUA vituttaa.

-Ihmiset kävelevät päälle eli kantorepussa olevan vauvan päälle. Meidän värikäs reppu toimi huomionosoituksena, että kyydissä on lapsi, mutta mustalla kantoliinalla varustautunut kaveri sai osakseen ties kuin monet kolhut. Minä sentään yritin olla olematta tientukkona, yrittäisitko sinä katsoa eteesi?

-Vessat. Noin puolet Valtterin myyjistä myy lastenvaatteita. Noin puolet asiakkaista ovat paikalla lapsineen tai ostamassa jotain lapselle. Missä te kuvittelette minun vaihtavan vaipan? Tein sen kuukausi sitten kahvilassa, nyt säästettiin kotiin.

-Myyjät, jotka eivät tiedä tavaran arvoa. En todellakaan maksa Cardigansien levystä 5 euroa tai  imetysmekosta kolmeakymppiä. 1/10 tavaran arvosta on kohtuullisen käypä hinta, mistä tingitään. Noin niinku täällä maan pinnalla. Myyjät, jotka selittelevät:

     "Tää on melkein käyttämätön ja siksi tää maksaa kympin."
Oma mokasi, miksi ostit jotain mille ei ollut käyttöä. Ääliö.

     "Tää Boobin mekko on oikeasti tosi kallis ja siksi maksaa kolmekymppii, en aio ilmaseksi antaa" Tavataanko yhdessä mikä tämä paikka oli: KIRP-PA-RI. Täällä halutaan päästä tavarasta eroon.

     "Tää on retro".
Ah, no sitten olenkin valmis maksamaan siitä tuplasti, mitä  ehjästä kamasta kaupassa. Sitä paitsi vanha kama on vintage, ei retro. Kaikki vanha kama ei ole keräilyharvinaisuus.

     "Tää on Hanna Saren/Ivana Helsinki/Tiia Vanhatapio". Mutsis oli ku sua teki. Noita polyesterihirvityksiä saa lehtien tilaajalahjoina ja sen arvo on sentti, ei satanen. Sorry.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images