Viimeinen hetkeen

Nyt saisi jo tämä hippeily loppua, prkl. Laitan nyt yhden - viimeisen - kuvan tuosta ompelutekeleestäni. Huomisen vietän keksien uusia jänni...

Nyt saisi jo tämä hippeily loppua, prkl. Laitan nyt yhden - viimeisen - kuvan tuosta ompelutekeleestäni. Huomisen vietän keksien uusia jännittävämpiä aiheita tänne blogin puolelle. Ymmärrän hyvin, ettei nämä mun hetkittäiset sekoamiset kiinnosta kuitenkaan suurinta osaa. Mutta nyt vielä yksi liinakuva eilen valmistuneesta yksilöstä. Anteeksi.

Mut siis joo, siihen tuli huppu. Joka on oikeasti symmetrinen. Kuvasta voimme myös loogisesti päätellä, ettei Samsungin testikameran laturi ole edelleenkään löytänyt minua :D Minua puolustaakseni näppäsin tuon kuvan vain näytiksi kaverille, kyllä pokkarilla vähän selkeämpääkin saa aikaan tahdonvoimalla.


Jos seuraava postaus käsittelee liinoja syön pääni.

Ps. huomatkaa pottuvarpaan sama kulahtanut kynsilakka kuin joskus kuvissa näkyneissä sormissa. Mätsimäts.

4 kommenttia

 1. Ilmeisesi tämäkin on kaksipuoleinen? Mitä kangasta värioksennuspuoli on?

  VastaaPoista
 2. Ps. Älä syö päätäs, mulla on parempaa syötävää

  VastaaPoista
 3. Hehe, mullakin on usein tällasissa "tekeleiden esittelykuvissa" hyvin viimeisen päälle lakatut varpaankynnet näkyvissä.. :D

  VastaaPoista
 4. Hiano! Mä toivon ohjeeeen! Ja oralanssihan on poikasesi väri, ehottomasti! Sekoa seukiksi unipusseihin.. Mä en vaan niiiin käsitä niitä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images