Silhuetti

Muodonmuutos on ollut mielessä jo pitkään. Maanantaina päätin extempore kävellä sisään Lorea'l:n hiusmallibuukkaukseen ja kappas, sain p...


Muodonmuutos on ollut mielessä jo pitkään. Maanantaina päätin extempore kävellä sisään Lorea'l:n hiusmallibuukkaukseen ja kappas, sain paikan ja jopa samalle viikolle. Tänään blondattuihin ja kesän kuivattamiin hiuksiin kokeiltiin kahta hieman tummempaa Lorea'l INOA (Innovative No Ammonia) hiusväriä ja olen kyllä tosi tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Edellinen kampaamovärjäykseni tapahtui muistaakseni tammikuun lopulla, milloin tajusin ettei raskaus ja kampaamot ole mikään paras yhdistelmä. Kesän alussa kokeilin kotona blogin kautta saamaani Four Reason kestosävytettä ja ihastuin sen ammoniakittomaan koostumukseen, mikä ei ärsyttänyt hajullaan raskaanakaan. Nyt Lorealilla kuulin, että tänään minulle pistetty kestoväri INOA on myös ammoniakiton ja todella miedon hajuinen. INOA:ssa hiusta avaavana aineena toimii mineraaliöljy, joten se on myös turvallinen vaihtoehto ammoniakille. Huippu juttu, että kampaamoiden hirvittävästä hajusta päästän pikku hiljaa eroon, ei kyllä käy kateeksi siinä löyhkässä vuosikausia työskennelleitä.

Summa summarum: olen nyt tummempi mutta yhtä tyhmä. Tämä postaus meni ehkä vähän ohi aihealueestani, mutta ajattelin nyt kuitenkin vinkata jos joku raskaana oleva tai herkkänenäinen etsii itselleen miedon hajuista hiusväriä. Itse aion ehdottomasti jatkaa kotivärjäystä Four Reasonin kestosävyillä ja sillon tällöin kampaamoissa käydessä valita tämän uuden tuttavuuteni.

8 kommenttia

 1. oon kateellinen sun profiilista!

  VastaaPoista
 2. Minttu / mami go go1. syyskuuta 2011 klo 22.17

  Mä olen pitkään lupaillut parille lukijalle kirjoittaa jutun hiusten värjäämisestä raskaana.No se on jäänyt, mutta yksi jutun painopiste olisi tosiaan ollut tuo lorealin inoa. Sen jälkeen kun se on rantautunut suomeen (ja ensimmäisenä siis äitini kampaamoon!) olen halunnut kaikille kehua sitä. Se on tosiaan ihana niin värjättävälle kuin varmasti kampaajallekkin. Eikä varmana kirvele.

  VastaaPoista
 3. wandabe: ollaanpas sitä humoristisella päällä...:DMinttu: Voi sinua onnellista jos mutsis on kampaaja. Väri oli tosiaan ihanan hellä ja hajuton, varmasti hyvä raskaana oleville jos haluaa käyttää kuitenkin hiusväriä.

  VastaaPoista
 4. Itsehän alkuraskaudessa (kun en tiennyt olevani raskaana) nieleskelin oksennusta kampaajalla käydessä. Hyvä postausaihe siis!Ps. Väri sopii sulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää uus hiuslook :) Osaatko sanoa näin lonkalta, että kykeneekö tuo värisarja myös täräyttämään kunnon platinablondin? ( hehe, niinkuin en itse voisi esim. googlettaa :D ) Ajattelinpa vinkata kampaajalle, tosin tän hetken värjäyssuunnitelma lienee, että väri n. 3-4 kk välein, jo ihan tän superlyhyen mallin vuoksi :D

  VastaaPoista
 6. Sascia: Mä en alkuraskaudesta ois edes kyennyt liikkumaan kampaajalle, vaikka en tiennyt siitä raskaudestaSalka: en tiedä, mut uskoisin. Ainakin Four reasonin kotiväreis oli vaalentaviakin, itsellä toi vanilla sky-väri ei ollu ees kaikista vaalein. Et miksei INOA:llaki ois, sanoisko Minttu jotain tähän?

  VastaaPoista
 7. Prinsessa Paskavarvas2. syyskuuta 2011 klo 8.41

  Oi, oi, ikävä olla ilon pilaaja, mutta heti kun luin tämän postauksen muistin Anja Nysténin kirjoittaman postauksen hiusväreistä ja INOA:sta.Nystén on tosiaan hieman enemmänkin kirjoitellut noista hiusväreistä, mutta yllä oleva postaus on nimenomaan INOA:sta.

  VastaaPoista
 8. Ilonpilaaja :D Kiitti! Menenkin heti lukemaan! Tulet kohta huomaamaan, että omakin aikasi on tätä, että vedät johtopäätöksiä nopeasti ja et omista aikaa miettiä asiaa tarkemmin ;) (Onneksi värjään niin tosi harvoin ettei se ainakaan omaksi kohtalokseni tule)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images