Oi liinoja, voi liinoja!

Muutaman päivän olen tuntenut suunnatonta tarvetta ommella Mei Tai eli neliöliina in finnish. Tyypillä on Haikarankehto hippiväreissä päivit...

Muutaman päivän olen tuntenut suunnatonta tarvetta ommella Mei Tai eli neliöliina in finnish. Tyypillä on Haikarankehto hippiväreissä päivittäin käytössä ja pikkuhiljaa alkaa Tulin kantoreppuunkin sammakkoasento taipua. Rengasliinat ovat nyt tauolla, mutta tuo neliöliina kutkuttelee kovasti, koska paneelissa voisi käyttää lempikangasta ja siinä yhdistyisi pitkän liinan hyviä ominaisuuksia kantoreppuun. Ja nimenomaan itse tehtynä kiitos, paljon on kankaita ilman käyttötarkoitusta.

Nyt Annin ja Spazin kanssa chattaillessa olen kuitenkin löytänyt vähän liian hienoja liinoja ja rimakauhu alkaa kolkutella ovella. Tässä muutamia liian ihania liinoja

Puolalainen TulikowoNorjalainen Bebinaerja taas puolalainen Madame GooGooMun suosikkimerkkiä näistä ei varmaan ole vaikea arvata?

RAKASTAN MADAME GOO GOOTA!! <3 <3

9 kommenttia

 1. Perhonen korvanlehdellä21. syyskuuta 2011 klo 0.07

  Tuommoisella ihanuudella ehkä jaksaisi kanniskella kaksivuotiastakin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä varmasti menee neliöliinalla vielä taaperokin. Kannattaa silloin vaan olla riittävän napakat materiaalit ja paneelilla sen verran leveyttä ja korkeutta, että taaperokin mahtuu. Neliöliinoissa saa kyllä laittaa oman luvuuden ja käsityötaidot peliin, materiaalivaihtoehdot on rajattomat ja pääsee näpräämään aplikaatioita ja muuta jännää (jos osaa) :)

  VastaaPoista
 3. Aika kivoja kyllä. Varsinkin toi ylin.

  VastaaPoista
 4. Tää saa mut kyllä himoitsemaan sitä omaa neliöliinaa ja. :/ Mutta ei auta, niinkauan kun budjetti uusille kantojutuille on 0e niin me mennään Yamolla ja haaveillaan..

  VastaaPoista
 5. Mielettömän kauniita ja värikkäitä kankaita :) Ja näyttävät käytännöllisiltä...tykkään.

  VastaaPoista
 6. Joo, ehdottomasti neliöitä tehtailemaan! Kannattaa kuitenkin vähän ottaa mallia ostoneliöistä, jotta tiedät, mikä susta tuntuu hyvältä. Mm. kulma, josta ylähihnat lähtevät, vaikuttaa tosi paljon kantotuntumaan. Meille voi tulla ihmettelemään norjalaisia Eye2eyeta ja taapero-Bebinaeria sekä brittiläistä Ocahia (joka oikeastaan on wrap tai, eli kudotusta liinasta tehty mei tai). Ja on meillä aika monta tsi-neliötäkin, niistä useimmat vauvakoossa.

  VastaaPoista
 7. Tanja, mä tilasin yhden halpis Mei Tain ebaysta malliksi, mutta otan ilolla vastaan lisää esimerkkejä. On muutenkin pitänyt tulla kyläilemään, mutta meillä on ollut menoa ja meininkiä, nimijuhlia, kelaa, siivousta, neuvolaa, rotavirusta, flunssaa, välillä lapsi ei oo asunut mun kanssani väestörekisterin mukaan ja mitä tässä nyt on. Mutta voitaisiin kyllä vaikka perjantaina tulla. Laitanpa viestiä fb!

  VastaaPoista
 8. Hei, kerroppas mielipide.. mulla tosiaan trikoo liina nyt käytössä jossa vauva viihtyy vallan hyvin, ikää jo 4kk. Vertailussa baby björnin rintareppu jossa asento jo huono ja ei tykkää yhtää...Niin onko semmonen tuli kantoreppu enempi liinamainen vai reppumainen? Tekisi mieli ostaa tosiaan joku muunlainen kantoväline jo kohta liinan tilalle..

  VastaaPoista
 9. Anteeksi etten heti huomannut julkaista kommenttiasi!Mutta rintareppu ja kantoreppu ovat täysin erituntoisia päällä ja jos noista mietitään sitä liinamaisempaa, se on tietenkin KANTOreppu, missä asento on ergonominen sammakkoasento kuten liinassakin, rintarepussahan lapsi roikkuu mikä on raskasta lonkille ja pakottaa selän liian aikaisin suoraksi.Kantoliinalainaamosta voit kokeilla sekä Tulia, että esimerkiksi jotain neliöliinaa, mikä on repun ja liinan välimuoto oikeastaan. Minusta tuli on hyvä ja ennenkaikkea helppo, mutta meillä sitä käyttää enemmän isä ja kummit ja mä sidon kudottuun liinaan eniten. Oikeastaan se on vain mieltymyskysymys, joten siinäkin mielessä liinalainaamo toimii vaihtoehtojen kartoitukseen hyvin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images