Kamera, kääk.

En suoranaisesti ole saanut kyselyitä millä kameralla mahtavat blogikuvani otan, mutta olen sen auliisti jo paljastanut monta kertaa. Pinkil...

En suoranaisesti ole saanut kyselyitä millä kameralla mahtavat blogikuvani otan, mutta olen sen auliisti jo paljastanut monta kertaa. Pinkillä Canonin pokkarilla.

Ainakin Kottarainen tietää, kuinka julmetusti pelkään järjestelmäkameroita ja kuvaamista ylipäätään. Sydän tykyttää ja kädet hikoaa kun joudun koskemaankin moiseen vekottimeen, painaakin ihan liikaa. Monelle voi tulla yllätyksenä, että koulutukseni on silti medianomi amk, mutta mä oon niitä sen ajan medianomeja kun korkeakoulussamme oli muutama parin pikselin pokkari lainattavana ja photaritunnit olin deittinetissä "ku emmä kuitenkaan koskaan mitään kuvankäsittelyä tarvi". Yhteiskunnan rahoja suoraa kankkulan kaivoon siis. Paras saavutukseni kamerahommissa on jo kerran mainittu tapaus, missä tein Lauri Tähkästä Cityyn haastattelun, jonka kuvasin jollain maailman kämäsimmällä pokkarilla. En saanut ablodeja.Tänään sain kuitenkin Samsungilta paketin, missä on minijärkkäri testattavaksi. NX11, näin ystävien kesken.

Huomio numero yksi: se ei olekaan  niinkuin pokkari isommalla linssillä, vaan ihan oikea järjestelmäkamera. Kääk.

Huomio numero kaksi: siinä ei ole mukana suomenkielisiä ohjeita, vaan jotakin, ehkä tanskaa, sisältävä plari. Kääk.

Huomio numero kolme: Siinä ei ole virtaa eikä laturia. Kääk.Sen verran tiesin kameroista, että otin Samsungille yhteyttä, että pitäisi varmaan saada laturikin ennenkuin alan testaamaan ja lupasivat senkin lähettää. Tänään voisi kuivaharjoitella ihan vaan kantamalla kameraa kaulassa. Pelottaa.

ps. yllä olevat kuvat ovat edellen otettu sillä samalla pinkillä Canonilla, tietty.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images