Jetlagissa -babyshower

Onnellinen kirjailijatar babyshowereissaan Tänään tämä keskinkertainen kotiäiti meikkasi pitkästä aikaa silmänsä ja jännitti herääkö l...


Onnellinen kirjailijatar babyshowereissaan
Tänään tämä keskinkertainen kotiäiti meikkasi pitkästä aikaa silmänsä ja jännitti herääkö lapsi ajoissa päiväunilta. Minuuttipeliksi se taas meni, mutta ehdimme kuin ehdimmekin yhdeksi Bebesiin Jetlagissa-bloggari  Elina Tanskasen uutuuskirjan julkkareihin . Tai babyshowereihin niinkuin kutsussa luki. No jokatapauksessa iloitsemaan Elinan uudesta kirjasta.


Elinan uusi blogin nimeä kantava kirja Jetlagissa - yhdellä kädellä kirjoitettu opas vauvavuoteen (Helsinki-kirjat 2011) on  lehdistötiedotteen mukaan hatunnosto omannäköiselle, ikuisesti keskeneräiselle vanhemmuudelle sekä vauvoille, jotka kasvattavat ja hoivaavat vanhempiaan vähintään yhtä paljon kuin vanhemmat heitä. Ikioma zenmestarini kaipasi kuitenkin (taas) huomiota lähes koko tilaisuuden ajan niin, että Elinan kertoessa kirjasta minä istuin imetystyynyjen keskellä sohvalla kuulematta sanaakaan. Sen sijaan juttelin 2- ja 5-vuotiaiden lasten äidin kanssa lasten lelumieltymyksistä ja muuta sillä hetkellä helpompaa. Tissilällä on vielä tuo seurapiirisurffailu hieman hakusessa, ehkä ihan hyväkin.

 Kirjan arvostelukappale sen sijaan tuli jo muutama päivä sitten kotiin, joten perästä kuuluu. Onko joku jo lukenut opusta, mitä tykkäsitte?

Tästä se ajatus sitten lähti...
.
Ja Bebesistähän me mentiin sitten arkisesti Claes Ohlsoniin ostamaan jatkojohtoja ja kotiin takaisin päiväunille. Parasta on kuitenkin olla kaksin omassa sängyssä.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images