Postia Iittalasta

Iittalasta tuli mainos. Muumipeikko olisi kuulemma tavattavissa jossain myymälässä joskus. En tiedä olenko se vain minä vain näkeekö joku ...Iittalasta tuli mainos. Muumipeikko olisi kuulemma tavattavissa jossain myymälässä joskus. En tiedä olenko se vain minä vain näkeekö joku meiliin lisätyssä kuvassa jotain irstasta. Niin, siinähän ne vain ovat kalastamassa, tiedän. Silti mua vähän jännittää mitä tuossa OIKEASTI tapahtuu. Tuskin mitään, sillä eihän muumeilla taida olla reikää edes kakalle. Noniin, menipä taas ja kellokin on ties mitä. Takaisin nukkumaan.

8 kommenttia

 1. Kyllä mäkin jotain ällöttävää ja irstasta tosa kuvassa nään. Älä huoli, et oo ainoa :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon varmaan liian kiltti kun näen vain Niiskuneidin potkaisemassa Muumipeikkoa veteen. Tai vaihtoehtoisesti painamassa siihen tukea kun yrittää nojata taaksepäin ja jotenkin ohjailla venettä.

  VastaaPoista
 3. huom. Niiskuneiti (tuossa takana) on tyttö.

  VastaaPoista
 4. Mä en irstaasta tiedä, mutta näyttäisi siltä, että Niiskuneiti on potkaisemassa Muumipeikkoa yli laidan...

  VastaaPoista
 5. Eipäs,kun Niiskuneiti on potkaisemassa Muumipeikon yli laidan!

  VastaaPoista
 6. Voi muumeja. Tästä tuli vaan mieleen se, kun itse köyhänä opiskelijana olin töissä laivalla muumina. Siis sellainen muumipuku päällä. Oli kamalaa. Ehkä siis hirvein duuni, jossa olen koskaan ollut. Olen pyhästi vannonut, etten koskaan vie meidän jälkikasvua katsomaan muumipuvussa heiluvaa tyyppiä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images