Pihistin

Haaveilin Conversen ja Marimekon loppukesäisen yhteistyön hedelmästä, Kaleidoskooppi-kankaisista korkeista tennareista. Hinta vain ei passan...

Haaveilin Conversen ja Marimekon loppukesäisen yhteistyön hedelmästä, Kaleidoskooppi-kankaisista korkeista tennareista. Hinta vain ei passannut laatuun, sillä kuka hullu maksaa ohutpohjaisista kangaskengistä päälle satkua?! Ilmeisesti hinta on 109 eur, ellen ihan väärässä ole?

Haaveilin, kunnes löysin tarjouksesta 35 eurolla nämä Ohema Ohenen tenskut Reilun kaupan Tähdestä.Olikin jo aika hankkia syyskengät, sillä raskauden suurentamaan jalkaani ei enää vanhat tennarit mahtuneet. Parhaimmillaan minut on bongattu ratikasta ilman kenkiä, joten suodaan nyt pieni törsäys itseenkin.

6 kommenttia

 1. Kivat kengät! Ja hinta paljon parempi. Noi "MariConit" (enks keksinytkin upeen) on kyl super ihanat. Oispa enemmän rahaa. Huoh.

  VastaaPoista
 2. Vaikken sinua tunne, niin täytyy silti sanoa, että Onpas sun näköiset kengät!! :)

  VastaaPoista
 3. Nova Melina: Niinpä. Toisaalta kyllä musta on silkkaa turhuutta hankkia ton hintasia kenkiä vaikka ne ois kuin ihanat, vaikka ois rahaakin. "onneksi" ei ole.

  Katja: heh, no hyvä :D

  VastaaPoista
 4. Onpa mukavan näköiset popot, nuo hankkimasi ja monta astetta persoonallisemmat kuins uuresti rummutetut Mariconit. Itse törsäsin Marimekon ja Conversen ensimmäisen kampanjan kenkiin ulkomailla, ne kun eivät siellä maksaneet kuin osan suomen hinnasta.

  VastaaPoista
 5. Voi, mäkin olen haaveillut näistä Ohema Ohenen tennareista jonkun aikaa, mutten raaskinut ostaa. Olikohan Reilussa vielä jäljellä eri malleja, kun kävit ostoksilla? Heinäkuussa oli 38 kokoa vielä kolmea eri väriä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images