Palikoita palikalle

Alkoi tosiaan tympäsemään se omalla naamalla varustettu ja itse kyhätty banneri, vaikka siinä söpö tiikeriankka olikin. Piti saada uusi asu ...


Alkoi tosiaan tympäsemään se omalla naamalla varustettu ja itse kyhätty banneri, vaikka siinä söpö tiikeriankka olikin. Piti saada uusi asu ja nyt on se on valmis. Hempeämmästä ilmeestä saamme kiittää visuaalisesti vaativaa bloggarikolleegaa. Kiitos!

Pientä muutosta on vielä edessä, ainakin profiilikuva pitäisi päivittää pienempi mahaisempaan. Olen myös miettinyt nimimerkkiäni, sillä se on niin pitkä. Ehkä siirryn monissa kommenttibokseissa jo nyt näkyvään Mutsi-lyhenteeseen, vai olisiko OMM parempi? Omalla nimellä bloggaaminen ei kiinnosta, vaikka se kovin trendikästä nykyään onkin.

Sitten muistutus teille, jotka sinnikkäästi googlen kautta hakeudutte blogiini. Tai käytätte kirjanmerkkejä tms. Oi mutsi mutsi löytyy nimittäin Suomessa yleisimmin käytetyistä blogien lukupalveluista. Eli:

Blogilistalta

Bloglovinista

Facebookista

Googlen käyttäjäraadista (oikean sivubannerin "naamat")

Yllä mainituista palveluista löydät lisätietoa jo aikaisemmin kirjoittamastani jutusta Muutamia tapoja lukea blogeja. Jos haluat blogini liitettävän johonkin muuhun lukupalveluun, kerrohan siitä kommenttilaatikkoon niin katsotaan onnistuuko se.

JA HUOM!! Nyt alkavan viikon loppupuolella on pitästä aikaa luvassa tosi kiva lahjakorttiarvonta, joten kannattaa olla tarkkana ettei mene ohi. Juhlitaan sillä uutta ulkoasua ja sitä että teitä on jo niin paljon :)

4 kommenttia

 1. Äänestän "nimeksi" Oi Mutsi Mutsi. Ei mua ainakaan haittaa vaikka se koostuukin useammasta merkistä, se on persoonallinen ja hauska ja nimenomaan kaksi mutsia kuuluu nimeen. Mutseja on maailma pullollaan ja OMM ei kerro mitään blogista tai bloggaajasta... Mutta olenkin muutosvastarintainen jäärä akka enkä trendikäs bloggaaja :)

  VastaaPoista
 2. visuaalisesti vaativa kottarainen7. elokuuta 2011 klo 11.46

  Jos on pakko lyhentää niin miten olisi Oi mutsi? Kun on Oi beibikin?

  VastaaPoista
 3. Ei siis oo pakko lyhentää! Oon vaan huomannu, et kun kommentoin niin monesti se on hankalan pitkä toiselle blogin pitäjälle, kun vastaa monille. Mutta voin olla ihan hyvin entiselläänkin, on paljon turvaisampaa :D

  VastaaPoista
 4. Tääki, pitkään seurannut, ja joka päivä blogin tsekkaava anonyymi äänestää "Oi mutsi mutsia" tai sit lyhyempänä "Oi mutsi" :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images