Oikeassa sarjassa

Joskus elämänmuutoksien tapahtuessa sanotaan, että olo on kuin väärässä tv-sarjassa. No, mulla on olo kuin ihan oikeassa tv-sarjassa, nimitt...

Joskus elämänmuutoksien tapahtuessa sanotaan, että olo on kuin väärässä tv-sarjassa. No, mulla on olo kuin ihan oikeassa tv-sarjassa, nimittäin My so-called lifessa. Tyylikin on ihan sama. En voi olla ajattelematta, että mikäli Angela ja Rayanne olisivat saaneet lapsia sarjan aikana, he olisivat näyttäneet suurinpiirtein nykyiseltä minulta. Onneksi ysäri on sentään joissain piireissä muotia, ei tätä muuten osaisi perustella itsellekään.

Kuvassa näkyvä kukkakantoliina on muuten syy siihen, miksi uskalsin tilata kantorepun ilman vauvatukia. Tyyppi nimittäin liikkuu nykyään autenttisessa 1995-vuoden rengasliinassa, mitä jopa minä osaan käyttää. Liikkuu kunnes siirrytään isompien poikien reppuun.

Angela& Rayanne
copycat

11 kommenttia

 1. ihanaa, että joku muukin muistaa sen sarjan! se oli niiin mun suosikki. Ja niillä oli ihan oikeita murheita, eikä mitään saippuaoopperaa!

  VastaaPoista
 2. on muuten aika hyvännäköinen kantoliina!:)vaimonunelmat.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. joo ja niiden murheet oli meidänki murheita, nyt on ihan omat! Se oli ihana ihana sarja!Mirjam: On juu, tosi miehekäskin vielä :D

  VastaaPoista
 4. Angela ja Rayanne. ♡

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä tässä yhteydessä täytyy muistella vähän myös Jared Letoa.

  VastaaPoista
 6. Juuri toissapäivänä aloin tehdä itselleni listaa mitä dvd-bokseja haluaisin omistaa ja tuo oli ykkösenä. Ei kai semmosen hommaaminen nykypäivänä edes kovin vaikeaa ole kun vain klikkaisi itsensä johonkin amazon.comiin tms.

  VastaaPoista
 7. Eikä, toi oli mun lempparisarja varhaisteininä! ostin sen boxin kun löysin ulkomailta ja katsoin läpi kaikki jaksot raskausaikana. Oli edelleen hyvä, Jordan Catalano aah :D

  VastaaPoista
 8. Oh, hieno liina! Tee ei viihtynyt makuuasennossa ees syntyessään, joten meillä on rengasliina ollut ihan turhake.

  VastaaPoista
 9. Rengasliinallahan voi kantaa myös pystyasennossa ihan pientä, jalat vain tulee silleen "balleriina-asentoon" ja myttyyn liinan pohjalle. Meillä kannetaan rengasliinalla vieläkin (lapsi liki 2 v) ja se on ihan luottokamaa, aina laukussa. Näppärä juhlissa, on-off-tilanteissa ja imettäessä julkisilla paikoilla kun liinaa voi aina vetää vähän lapsen suojaksi jos lapsi häiriintyy ulkomaailmasta. (Ei siis tissin suojaksi, koska tissi ei ulkomaailmasta häiriinny, maailma toki häiriintyy tissistä, mutta näkee ne ihmiset paljasta pintaa muuallakin)Mä en olisi voinut elää ilman rengasliinaa, mulla on niitä useita, eri asuihin sopivia ja eri materiaaleista...

  VastaaPoista
 10. Kyllä, muistamme vielä syvällä huokauksella sitä aikaa kun JAred Leto oli NÄYTTELIJÄ, ei nolo keski-ikäinen meikkiä käyttävä wannaberokkari. Huoh.

  VastaaPoista
 11. mutta hei, on se Jared ihan kivan näköinen vieläkin. Olen nähnyt sen KAKSI kertaa livenä, ja sydän meinaa pakahtua joka kerta. Eikä niinkään sen meikin vuoksi, vaan sen muistelon kuinka Jordan Catalano oli vaan niiiiiiiiiiiin ihana. Huoh!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images