Erään elokuun lauantain sato

Valtterin kirpputorilla pitkästä aikaa. Mukavia pikku löytöjä: Marimekon kassi 4 eur ja pallobody 3 eur. Lisäksi muutama JollyDolly 2...
Valtterin kirpputorilla pitkästä aikaa. Mukavia pikku löytöjä: Marimekon kassi 4 eur ja pallobody 3 eur. Lisäksi muutama JollyDolly 25 senttiä/kpl.

Edellinen pallohaalari alkaakin vetelemän viimeisiään koon puolesta, joten mukava vaihtaa kokoa isompaan palloon, vaikkakin bodyn muodossa. JollyDollyt ovat hauskoja leluja leveän hymyn ja sisällä olevan kulkusen vuoksi, jo 2kk vanhakin ymmärtää niitten päälle.

Perhana, et mua ottaa päähän mun paska kamera ja paska kuvien laatu. Pitääköhän tässä jossain vaiheessa antaa periksi nykyajalle ja hankkia käytettynä jonkinlainen digijärkkäri. Olen kyllä kovin mieltynyt vaaleanpunaiseen pokkariini, mutta nolottaa kun teillä muilla on aina niin kivoja ja selkeitä kuvia! Yhyy, alemmuuskompleksi!!

7 kommenttia

 1. Hyviä löytöjä! Hitto, munkin pitäis joskus saada raahattua ahterini valtterille. Edellisestä visiitistä on jo nolottavan kauan..
  Mun oli pakko opetella käyttää Mikan digijärkkärii, kun oma, jo vuosien ajan luotettava pokkari alko olee niin rämäkunnossa, että kuvista tuli pelkkää suttua vaan.
  Tosin nytkin mä käytän vaan automaattia, kun en millään jaksa opetella käyttää sitä kameraa Oikeesti. Se pokkari oli niin ihanan helppo. Byhyy..

  VastaaPoista
 2. oon niin kateellinen noista löydöistä, että voisin pissata niiden päälle :D

  hah, mulla ei oo kuvia ikinä siks koska äijän järkkäri on niin vaikee. eikä vähiten siksi, että sillä on siellä miljoona kuvaa ja jos otan yhen räpsyn, sen purkaminen koneelle kestää vartin... ehdin jo lahjoittaa esikoiselle pinkin (!) pokkarini mut taidan lainailla sitä, että saisin tänne kuvia. sitä on helpompi pitää mukanakin. siis jos kävisin ikinä missään :D

  VastaaPoista
 3. Senkin ketku, tosi hyvät löydöt! Ehkä näin syksyn saapuessa siellä alkaa taas olla jotain kun kuukausi sitten oli halli puoliksi tyhjillään eikä siellä ollut oikein mitään. No, tulevina viikonloppuina pitää vaan mennä, matkakaan kun ei ole mikään tekosyy :D

  VastaaPoista
 4. Oonko mä vaan jotenkin härski vai näyttääkö toi sininen pehmokaveri härskiltä? :D

  VastaaPoista
 5. Nova melina: järkkärit on kyllä hankalia, siksi mullei semmosta oo ollut ennen edes harkinnassa

  wandabe: pinkit kamerat onkin tosi koviksille!

  Onneli: tyhjillä se oli vieläkin :(

  Norsis: se on sun mielikuvitus. Ai hitto, mä muuten nöäin susta unta, mikä on tsoi outoa koska ei(hän?) me olla ees tavattu!

  VastaaPoista
 6. Oi mutsi mutsi: :D :D :D Ei olla tavattu, mut pitäs varmaan :D

  VastaaPoista
 7. Maatuskat, marimekko ja JollyDollyt. Että sitten piti kaikki mun intohimoni samaan kuvaan laittaa.
  Ai niin, onhan ne vanhat helistimet vielä se yks mun into ja himo!! Et niitä sentään ;)

  Iloitse löydöistäsi :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images