Sucker love is heaven sent

Voi jestas sentään. Nyt alkoi jo toinen tiheän imemisen kausi täälläpäin. Herra on mennyt nukkumaan jo noin 7 kertaa, mutta herännyt unissaa...


Voi jestas sentään. Nyt alkoi jo toinen tiheän imemisen kausi täälläpäin. Herra on mennyt nukkumaan jo noin 7 kertaa, mutta herännyt unissaan inisemään suu auki. Jos tähän kutsuhuutoon ei vastata tarpeeksi nopeasti alkaa poru - nukuksissa. Hyvin on poika äitiä kouluttanut kun nytkin makaan rinnat paljaana odottaen sitä ratkaisevaa piipahdusta, minkä jälkeen käyn selälleen ja tungen tissiä taas suuhun.

Tänään kävimme isolla porukalla Porvoossa syömässä ravintola Timbaalissa. Oli mahtavaa: etanoita valkosipulivoissa, härän selkää ja creme bruleeta tuoreilla mansikoilla. Herran oli pakko saada myös syödä, sekä jokaisen ruokalajin aikana ETTÄ välissä. Myös sen makupalettia puhdistavan viherherukkasorbetin aikana. Kiitos, se olikin rentouttavin a'la carte evästys ikinä. Ilahduttavaa oli, ettei seurueessa yhdenkään silmä edes räpsähtänyt kun kaivoin 10 minuutin välein tiedätte kyllä minkä tiedätte kyllä mihin.

7 kommenttia

 1. Oi, kuulostaapa niin kovin tutulta. Ehkä eksoottisin imetyspaikkani ikinä on Ikean vessan lattialla. Meidän vaipaton esikoinen ei suostunut pissaamaan ilman pikku imuja. Ja kyllä, hän oli valmis luopumaan ensin vaipasta ja sitten vasta tissistä.

  VastaaPoista
 2. Mä en tiedä mikä olisi mun erioisin paikka tällä 7 viikon kokemuksella...olisiko se tuo Timbaali, vaiko ihan vaan ruuhkaratikka vauva huutaen, metro kenties? Ehkä Marimekon tehtaanmyymälä tai Nissen samalla kun sovitan silmälaseja. Vai Vapaavalinta...hmm, hankala sanoa.

  VastaaPoista
 3. visuaalisesti vaativa kottarainen28. heinäkuuta 2011 klo 22.25

  Nokitan liikkuvalla autolla autokaistamäkkärijonossa.

  VastaaPoista
 4. Olithan ajurin paikalla? Olithan?!

  VastaaPoista
 5. 6 tunnin lentomatkalla lentokoneen ainoan toimivan vessan viereisellä paikalla tauotta noususta laskuun ainoastaan välillä puolta vaihtaen...

  VastaaPoista
 6. Edellä mainituista syistä pysyin ensimmäiset kolme kuukautta kotona.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images