Petri Nygård vs. Rölli

Nyt ei ole selvästikään hyvä päivä, koska sain tänään huomautuksen, ettei Petri Nygårdin jallu kossu ja kalja renkutus ole lastenlaulu. En s...

Nyt ei ole selvästikään hyvä päivä, koska sain tänään huomautuksen, ettei Petri Nygårdin jallu kossu ja kalja renkutus ole lastenlaulu. En siis voi jatkaa sen laulamista hyvällä omatunnolla jatkossa. Mutta Rölli kuulemma on lapsille sopiva hahmo lauluineen ja ohjelmineen. Jaa.

4 kommenttia

 1. Pah! Ei vauvat ymmärrä sanoja joten laula vaan. Mun esikoinen ei oo koskaan tykännyt lastenlauluista, perhepäivähoidossa ollessa Lordi oli kova juttu (no se on kyl mulla lastenlaulukategoriaa). Soittaessaan muuten sanoo "mis sä oot, mä oon kännissä" :D Mua vituttaa kaikki jeesustelu, joka ei perustu todellisiin ikärajasuosituksiin (elokuvat. pelit jne)

  (lääkehoitoa mulle tarjoaville tiedoksi, että olemme käyneet jo aikaa sitten keskusteluja päihteiden vaaroista esikoisen kanssa ja juttelemma muutenkin aiheesta vapaasti, enkä hyväksy alkoholin vaikutuksen alaisena olemista lasten seurassa)

  VastaaPoista
 2. No hei, mun 2v9kk osaa Selvään päivään sanat ulkoa ja me lauletaan sitä yhessä! :D Että unoha vaan ne röllit. :P

  VastaaPoista
 3. Esitän vastalauseen! 3- vuotiaani on syvästi rakastunut Petri Nygårdiin. Etenkin se laulu, missä hänen mukaansa lauletaan "kaljusta possusta ja kaljasta" on aivan mahtava. Sama ipana sanoo tölkissä myytävää peruskokistakin kaljaksi, niin olen ajatellut ettei tämä niin paha ole :)

  Tosin nyt on alkanut muutkin sanat kuin kertosäe uppoamaan muistiin. Uskon vahvasti ettei ymmärrykseen kuitenkaan.

  VastaaPoista
 4. Pojat tietää! Munkin jälkeläinen rauhottuu helpoiten juurikin possusta ja kaljasta kertovaan lauluun, mun hymisemänä. En tajua miksi se edes on soinut mun päässä 2 kk putkeen, olen brittipoppari enkä mikään hiphoppari!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images