Lutuisuutta ja luomuribbiä

Mietin pitkään julkaisenko Tissilästä yhtään kuvaa blogissa, sillä tarkoitukseni ei ole jatkossakaan blogata pelkästään ympäröivästä arjest...


Mietin pitkään julkaisenko Tissilästä yhtään kuvaa blogissa, sillä tarkoitukseni ei ole jatkossakaan blogata pelkästään ympäröivästä arjestamme hammassärkyineen vaan keskittyä enemmänkin ilmiöihin äitiyden ympärillä ja näihin muihin jo tuttuihin aiheisiin kirppiksistä kosmetiikkaan, ei koko elämämme ruotimiseen. Nyt kuitenkin, kaikista niistä kymmenistä otoksista, saatte yhden nopeasti pokkarilla räpsäistyn tunnelmapalan hetkestä ennen ensimmäistä neuvolakäyntiä 11 päivän ikäisenä. Tällainen siis tuli ja tämän kanssa jatkossa taistellaan!

Aristelen hieman lasten "päivän asuja" blogeissa enkä halua itse lähteä mukaan siihen päivittäiseen lastenvaatteiden esittelyrumbaan. Tärkeintä on kuitenkin että on puhdasta ja lämmintä päällä, vauvasta riippumatta. Pyrin jatkossakin nostamaan silloin tällöin kivoja suomalaisia lastenvaatefirmoja/nettikauppoja esille ja kirjoittamaan myös pukeutumisesta, mutta koska vauvani ei tule kuvallaan paljon blogia koristuttamaan, jää myös oman karderoopin esittely pääsääntöisesti väliin. Kuitenkin nyt kun kuva on jo isketty ruutuun, aion tehdä heti poikkeuksen ja vinkata Tissilän vaatekaapin helmestä, poikkeuksellisesti kirppiksen sijaan uutena hankitusta luomupuuvillaisesta raitahaalarista. Se on nimittäin nyt superalessa Kaksi Kuningasta-nettikaupassa, joten jos joku etsii tosi kätevää pukua kesään, tässä olisi yksi tarjokas. Materiaali on viileää ja koska siinä on sekä pitkät lahkeet että hihat, se suojaa auringolta mukavasti. Päivän viileydestä riippuen alle body tai ihan vaan vaipan kanssa. Väreissäkin löytyy mistä valita.

11 kommenttia

 1. Apua, kun toinen on vielä niiin pieni, että mahtuu varmasti äitinsä taskuun nukkumaan - ihan kuin Magdaleena (no joo, se on kyllä tyttö) siinä yhdessä laulussa.

  Voisitko laittaa vaikka imettävän kotiäidin 'päivän asun' silloin tällöin? ;) Oon miettiny itse sellaista, mutta se olis vain niiin hirveetä katteltavaa, että oon painanu villasella sitä ajatusta.

  VastaaPoista
 2. Maailman lutuisin <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin mahdottoman lutuinen!! Kiva, että laitoit kuvan :)

  VastaaPoista
 4. Tyytyväisen näköinen veijari! Otin alevinkistäsi vaarin ja pistin ihan samanmoisen vaarinhaalarin tilaukseen. Niitä oli enää yksi jäljellä! Saapa nähdä, näyttääkö meidän 1-vuotias yhtä lutuiselta raitahaalarissa :)

  VastaaPoista
 5. Hei kaikki ja kiitos kommenteista :) harkitsen imetysvaatekuvia...tosin ne ovat samat mitä odotusvaatteetkin tällä hetkellä. Ja ONIA, varmasti on yhtä lutunen! Meillä on tuota haalaria toisessa värissä (vihreä) se seuraava koko ja tykkään kyllä paljon. Tarpeeksi ohut lämpimille ilmoille ja kuitenkin tosiaan pitkähihainen ja lahkeinen. bonusta myös haalarimallista, sillä itse en jaksa niitä body, t-paita, housut yhdistelmiä pukea tän päälle kokoajan.

  Kiva kun oli uusiakin kommentoijia, pääsee tutustumaan uusiin blogeihin syöttöjen välillä.

  VastaaPoista
 6. Niin lutuinen,voi kun lapset olis vauvoja aina.
  T:Nora

  VastaaPoista
 7. Onnittelut Herra von Tissilän perheelle suloisesta paketista! Voimia toipumiseen, onneksi kaiken sen pakertamisen jälkeen maalissa häämötti paras mahdollinen palkinto!

  Hmmm, pitäsköhän alkaa jo jotenkin ajatella synnytystä kun siihen on enää n. 2 kk. En taida vielä sisäistää että se kuuluu tähän pakettiin. Tai ehken vielä alitajuisesti uskalla ajatella, että pääsemme sinne asti vaikka se nyt hyvin todennäköiseltä jo vaikuttaakin :)

  VastaaPoista
 8. Mitä merkkiä nuo haalarit ovat, mahtaako niitä saada muualta? Kiinnostuin mutta ovat tainneet jo loppua tuolta kaupasta...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images