väliaikatietoja

Hei dude,  PÄIVITÄ :D Käyn kuus kertaa päivässä kyylimässä mitä Oi mutsi mutsille kuuluu ja aina sillä vaan on ne kypärän kokoset tissit...Hei dude, 

PÄIVITÄ :D Käyn kuus kertaa päivässä kyylimässä mitä Oi mutsi mutsille kuuluu ja aina sillä vaan on ne kypärän kokoset tissituet.. Vierotusoireita :D

10 kommenttia

 1. Hah, okei, kiitos! Tsemppiä ja jaksamista ja pikku-ukolle pusu siitä hyvästä et sen äippä on hauska tyyppi! T. Se anonyymi :D

  VastaaPoista
 2. Libero ei meidän pojun pyllylle sopinut kokoon 3 asti. sitten todettiin libero paremmaksi koossa 3 kun pampers. Nykyään en enää ees katso pampers pakettiin päin vaikka pienenä Milo oli vain pamperseissa. eli kannattaa myöhemminkin kokeilla.

  Niin ja laita muumivaippojen sivuilla palautetta jossa pyydät näytteitä.

  VastaaPoista
 3. :D Oleppa hyvä! Mulla oli monena päivänä tarkoitus kirjoittaa jotain kuulumisia, mutta en vain saanut avattua tietokonetta. Tämä on mitä todennäköisimmin ohimenevä vaihe kaltaiselleni nettiaddiktille! pusu välitetty, sait vastauksena vain kätinää, sillä tyyppiä ottaa päähään: tissin sijasta tarjolla on nyt tuttia :(

  VastaaPoista
 4. sanna: oon kuullut ihan samaa, että varsinkin pojilla pampers on aluksi parempi, mutta libero isompana. pitääpä laittaa muumille postia joku päivä, eilen katselinkin niitä citymarketissa, mutta päädyin pampersiin kun synnärillä ne toimi hyvin.

  meillämeni liberon takia vanuhaalari, vaunun verhoilu ja patja keltaiseksi,, jeejee...

  VastaaPoista
 5. Oi sua ihanaa <3 On ollu ihan hullu ikävä mut tuun kyl livenä käymään heti ku jaxat! Veijolla ku käytettiin 2 ekaa viikkoa kertiksiä ja nyt öisin niin Muumit on ollu koko ajan best. Kun ovat kotimaisia, edullisia ja muista tuli Veijon peppendaaliin ihottumaa, Pamperoista eniten kun niissä on jotain lotioneja saatana.

  VastaaPoista
 6. Ei vihveli, kun löytyki hauska blogi täältä! Nytpä tiiän miten vietän tämän tylsän kaupunkijuhannukseni - luen kyllä kaiken putkeen!

  Aivan mahtavaa tekstiä. Ja onnee vauvasta!

  VastaaPoista
 7. Hei Onnittelut vielä näin jälkikäteen! Pakko yhtyä edellisiin, että pampers on the best kun on pikkuvauva, mutta kun otetaan up&go käyttöön, niin siirryttiin liberoon! Ne istuu paremmin ainakin meidän pojille. Meillä kestoiltiin ekan kaa, toinen sai pelkkiä kertiksiä. Makunsa kullakin ja kiva että on vaihtoehtoja! Tsemppiä tissittelyyn! Kauhean tutun kuuloista. Univelkaa on kertynyt nyt jo kolme vuotta! :)

  VastaaPoista
 8. wandabe: juhannuksen jälkeen jos saisi kömmittyä kolosta ulos, suokki vois olla kiva retkipaikkakin? ja olipa hienoa, kun eilen vastailin noihin yläpään kommentteihin niin samalla toi yks kusas sohvalle, PAMPERSIN LÄPI. Ja toki mun kädelle, siksi en eilen enää vastannu sulle kun meni hermot :D

  Dooda: Huh, no hauskaa juhannusta sinnekkin :D Pilvinen sää on kyllä otollinen kaupunkijuhannukseen, meilläkin on siivouspäivä edellisessä osoitteessa.

  Tiina: 3 vuotta...apua! No toki siihen heräilyyn tottui jo raskaana. Meillä on jossain kamerassa kuvia pikku katkaravusta jo päällä (vähän on iso vielä pieninkin raitapuku), pitääpä kaivaa sulle :)

  VastaaPoista
 9. Huh, toi on rankkaa...Mutta kyllä se siitä helpottaa. Meillä tuo poika vielä tässä parin kuukauden iässä heräilee syömään kolmisen kertaa yössä..tosin syö pullosta että meillä isäkin joutuu valvomaan :D Toivon mukaan teilläkin alkaa nukkumisväli pitenemään. Kiva kun tulit päivittämään kuulumisia!
  Niin, ja ei meilläkään vissiin ekan 1-2 vkon aikana muuta kun kokeiltu kestovaippoja, ehkä 10 kertaa...sitten kun saatiin nukuttua vähän univelkoja pois, alettiin harjoittelemaan paremmin...suosittelen ainakin omasta kokemuksesta niitä harsoja ihan pikkuselle vauvalle..eikä kannata alkaa ihmeemmin taittelemaan mitään origameja siitä, vaan ihan maalaisjärjellä laittaa sen sinne vaipan sisään ja vauvan ympärille sillain että se imee "möhnät" :D multa meinas mennä järki niiden ihme taitteluohjeiden kans, joten laitoin ne miten parhaaksi katsoin...nyt sitten ku toi jätkä syö jo n.1200ml vuorokaudessa, on pitäny jo harjotella yks taittelumalli, jolla saa sen pysymään kuivana..tosin sellasen lisäimun kans:) Tsemppiä:)

  VastaaPoista
 10. Ouk, ilmoittelen kun palaan mökiltä! Kivaa jussitusta teille :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images