OMG

kesän muotiväri mintunvihreä oli kova sana myös Kättärillä Tämä tuli kysymättä ja ilman lupaa! Positiivisia puoliakin on: juuri äsken aam...

kesän muotiväri mintunvihreä oli kova sana myös Kättärillä
Tämä tuli kysymättä ja ilman lupaa! Positiivisia puoliakin on: juuri äsken aamusuihkussa huomasin, että kun rintaapuristaa, maidosta saa komea kaaren. En puhu mistään 5 sentin kaaresta,vaan puolen metrin kaaresta. Kummastakin rinnasta. Tästä olisin ollut iloinen lapsena kun pojat kilpailivat pissakaarilla ja en päässyt mukaan. Aurinkoisella päivällä voin myös tehdä pihalla ikiomia sateenkaaria!

5 kommenttia

 1. hyvät liivinsuojat on alussa tarpeen, oikeasti. Kyllä se siitä helpottaa. Mutta voithan sä ottaa naapurin lasten kanssa kohta kisaa, kummat saa pidemmän kaaren :D

  VastaaPoista
 2. maidonkerääjä on pop t.meijeristi

  VastaaPoista
 3. Suosittelen kirjaa: Lotta Sjöberg, Täältä tullaan! Opas aloitteleville vanhemmille. Siinä on tylsästä nimestä huolimatta loistavaa huumoria, varsinkin imetys-osioon on kuvattu kaunistelematta totuus maitokaarista yms imetykseen liittyvästä ruumiinkulttuurista :D On siis sarjakuvan tyylinen piirroskirja.

  VastaaPoista
 4. V: juu, mä testailen niitä ja uusia liivejäni juuri :)

  Anonyymi: sitä olen miettinyt haaveillen, että josko hankkisi

  Minna: Hei mahtavaa! Tykkään sarjiksista joten sen laatuinen opas on varmasti se toimivin ratkaisu. Onkohan tuo uusikin opus?

  VastaaPoista
 5. This is certainly the things which is happening to me so often. I had so much milk it was always much to much... :)

  But, hey congrats a lot for your cute little one... hopefully everything is fine :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images