Oi mutsi mutsin tyylikoulu vol1

Näitä vinkkejä et löydä vielä edes Nelliinan vaatehuoneesta! No okei, tämä voi olla vanha kikka, mutta jaanpa sen nyt kaikille kuumista öist...

Näitä vinkkejä et löydä vielä edes Nelliinan vaatehuoneesta!


No okei, tämä voi olla vanha kikka, mutta jaanpa sen nyt kaikille kuumista öistä kärsiville. Mulla nimittäin on ainakin ollut hankala nukkua nyt kun ilmat ovat lämmenneet ja ruumiinlämpö on muutenkin ylhäällä. Eilenkin pyörin ja hyörin sängyssä tukehtumispisteessä kunnes muistin unohtaneeni pyykit koneeseen. Niitä nostellessa keksin, että laitanpa suoraan pyykistä tulleen märän topin päälleni, että josko se viilentäisi. Ja joo, nukahdin heti! Aamuyöstä herätessäni toppi oli jo osaksi kuivunut, mutta edelleenkin viileä ihoa vasten ja vessareissun jälkeen oli helppo jatkaa unia kun iho oli viileä. Varmasti tästä jonkun kuolemantaudin saa, mutta instant-helpotus tukahtumiseen.

Ja pakko jakaa toinenkin pukeutumiseen liittyvä vinkki nyt kun aloin kirjoittamaan. Nimittäin aivan parhaat odotusalushousut löytyvät Varustelekasta. Odotukseen tai odottamattomuuteen.


Sivuilla sanotaan: Nämä sopivat kyllä tytöillekin, yleensä tosin sillä tavalla, että ne on jonkun pojan vaatekaapista puhtaina pöllitty niin, että lopputuloksena kaikki mustat ja kivat kalsarit ovat pyykissä ennenkuin omistaja itse huomaakaan

Parempia kalsareita saa muuten oikeasti hakea. Ihonmyötäiset kosteutta siirtävät lahkeelliset alushousut tukevat vatsaa, eivät paina ja ovat ihan superpehmeää materiaalia, koko on pieni ja mullekin noi eksyivät niin, että ostin isäkokelaalle xl-    
kokoiset, jotka eivät sitten menneet viereenkään. Mutta tällaiselle laiheliinille meni oikein hyvin. Hinta 6 euroa kappaleelta, mikä on ihan käsittämätön hinta tuon laatuisista housuista. Menkää ja ostakaa useammat, ette tule katumaan.


Tässäpä nämä niksit keskiviikkoon. Lähden tässä iltapäivällä vähän lomailemaan ja kommentinvalvonta on päällä, joten ei kannata ihmetellä jos ei viestit mene läpi hetkeen. Mutta jos iskee tylsyys niin huvittakaa toki itseänne edellisen postauksen kommenttiraidalla.

2 kommenttia

  1. On varmaan tosi kivat pitää. Ärsyttää muutenkin kun naisten pitäis olla aina tosi "hot", kun taas miehille kehitetään käyttömukavuutta. Siksinpä olenkin todennut reissuillani että haluan alusvaatteet vain tosi pehmeitä kuten GAP ja Victoria's Secret, please... :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images