Kypärän kokoiset liivit - tehtävä suoritettu!

Blogini nimen voisi viimeisimpien postausten perusteella muuttaa Oi tissi tissiksi. Menköön  nyt vielä kun asiaa näyttää löytyvän aiheeseen ...

Blogini nimen voisi viimeisimpien postausten perusteella muuttaa Oi tissi tissiksi. Menköön  nyt vielä kun asiaa näyttää löytyvän aiheeseen liittyen.

Monet muistavatkin varmaan pähkäilyni imetysliivien kanssa. Jos ruotsalaisten ketjukauppojen liivit eivät menneet raskaana ollessa, miten ne voisivatkaan mennä maidon nousun jälkeen päälle? Onneksi sain teiltä paljon hyviä vinkkejä isokokoisten ja hyvien liivien ostoon ja tänään jätin Oi beibin isin kainaloon ja suuntasin imetysliivikaupoille sinne minne suurin osa lukijoistakin suositteli mentävän eli Bebesiin.

Homma eteni enemmän kuin helposti kun kookseni paljastui H-kuppi (luit aivan oikein, H-kuppi) ja malleja ei ollut kovin montaa mistä valita omaansa. Kun jätin toppimallin pois harkinnasta, jäi jäljelle 2 mallia, joista valitsin itselleni Anita-merkkiset mustat liivit. Hinta 59 euroa kirpaisi kyllä, mutta minkäs teet kun pesäpalloräpylöistäkään en jaksanut alkaa kursimaan liivejä käyttööni. Näiden liivien lisäksi tulen kyllä tarvitsemaan ainakin yhdet lisäliivit ja ne ajattelin tilata kyllä ebaysta tai jostain halvemmasta mestasta mitä Bebes on.

Anita, oi Anita! On rakkauteni ääretön.
Tuleeko muuten muille jotenkin outo olo liivimerkistä nimeltä Anita? Mulle tulee semmonen olo, että liivit olisivat kuuluneet jollekkin 80-luvun Esson baarin ketjupolttajamyyjälle nimeltä Anita. Anteeksi kaikki Anita-nimiset. Nämäkin liivit, niin ihanat kuin päällä ovatkin, olisivat ansainneet ehkä hieman parempaa. Joku Juicy Hot Mama Sexy underwear-merkki olisi heti auttanut ymmärtämään mikä näissä maksaa. Mutta Anita! Siinä on jotain mihin en vain voi samaistua. Sama kuin miehen alushousut nimeltä Arto, ei vain toimi.

16 kommenttia

 1. Mutsi ja tissi, eikös ne olekin alussa melkein synonyymejä? Jos löydät jostain hyvät & suht edulliset imetysliivit H-koossa, niin vinkkaa mullekin, koska sellaisten osto tulee olemaan edessä täälläkin :D Ja niin totta, mitä sanot tuosta merkkinimestä; Arto ja Anita :D :D

  VastaaPoista
 2. Mä tossa kattelin jo ebayn läpi ja noita anitoita löyty ainakin, mutta hinta oli 29 puntaa+postarit eli ei se paljon eroa bebesin hinnasta. Toinen hyvä malli oli bravado Bliss h/i kupilla, mutta se teki aika muhkeaksi poven toppausten takia. anita oli ainaki musta kivempi päällä.

  VastaaPoista
 3. Anita ja Arto... :D

  Ymmärrän tuon tuskasi noitten kypäränkokoisten kanssa, mulla oli sama ongelma. "Normaali" kokoni on lasten tekemisen jälkeenkin 80 F... ei paljon hampaita naurata. Eikä tissejä.

  VastaaPoista
 4. Ihan vaan vinkkinä, että Timarco:n nettikaupasta http://www.timarco.fi/categorysearch.aspx?categorySearchID=e2c95d32-11ff-4593-982e-2b2fb99f1371 löytyy kokoja myös imetysliiveistä. Olen tilannut pari kertaa ja hyvin toimii, tulee kirjekuoressa kotiin ja koot on täsmänneet hyvin.

  VastaaPoista
 5. Changen Aikatalon liikkeestä ostin omani ja hintaa jäi reilu 30e. Kokoja siellä on vaikka muille jakaa. Kannattaa liittyä ilmaiseksi Change-klubiin, niin saat joka ostoksesta 20% alennusta.

  VastaaPoista
 6. kiitti vinkeistä! Pitää kattoa noi linkit,koska on se iso satsaus 60eur/kpl

  VastaaPoista
 7. Mua oikeasti ärsyttää tuo ihmisten nimien tunkeminen tuotteisiin! Onneksi en ole vielä ainakaan omalla nimelläni löytänyt mitään tuotetta, vois siinä olla hymy herkässä jos huomaisi kaimansa olevan tyyliin hiivasienilääke tms. Mun mielestä just joku hot sexy mama toimis niin paljon paremmin just tuollaisissa!

  Ja haha, tiedän kelle ostaisin sellaiset alushousut ;D

  VastaaPoista
 8. Mun nimellä luultavasti löytyy jotain tosi fantsua, en oo kattonu kylläkään. Ja niin joo, Arto, mulla oli mielessä ikuisuus-suokkarini Länsman, ei se toinen :D

  VastaaPoista
 9. minäkin tilasin anitan liivit nursingbrashopista kun olivat siellä noin puolet halvemmalla kuin bebesillä. varsinkin nyt on hepompi tilata, kun tiedät kokosi. toisen tilauksen laitoin lumilingerien nettikauppaan, kun siellä oli lupaavan oloiset alennuksessa. nekin maksoivat postikuluineen vain kolmekymppiä (merkki oli royce).

  VastaaPoista
 10. Hahah, Onnea hyvästä ostoksesta! Täällä toinen tuleva H-kuppinen vilkuttelee! Hitto kun en millään muista sitä suomalaista verkkokauppaa jossa oli sellaisia tosi simppeleitä ja paljon jossain nettikeskustelussa kehuttuja liivejä (Bravadon tyylisiä), koot äärettömään saakka ja hintaa 25e.
  Minäkin laitan ylläovet linkit kirjanmerkkeihin, kiitos.
  Ja pakko sanoa vielä, kyllä Anita on aika mummomainen. Todella mummomainen.
  Mun edelliset imetysliivit oli sentään Hotmilkit.

  VastaaPoista
 11. Eikös Anita Hirvosella ollut se yks hitti? -Joku Maitolaiturin prinsessa tai jotain. Se on ihan hyvä biisi. :D

  VastaaPoista
 12. Tuolla on kauniita imetysliivejä kohtuuhintaan ja näkyy olevan isojakin kokoja: http://www.ipanainen.fi/category/15/imetysliivit Ei mitään kokemusta ko. nettikaupasta, mutta tarkoitus tilata liivit kunhan vaan saan aikaiseksi. :)

  Eve

  VastaaPoista
 13. Hei dude,
  PÄIVITÄ :D Käyn kuus kertaa päivässä kyylimässä mitä Oi mutsi mutsille kuuluu ja aina sillä vaan on ne kypärän kokoset tissituet.. Vierotusoireita :D

  VastaaPoista
 14. Mä tilasin Timarcosta imetysliivit ja epäilin koko puljua huijarifirmaksi kun 10 päivään ei kuulunut tilausvahvistuksen jälkeen mitään. Juuri kun olin perumassa kaupan, liivit saapuivat postissa ja ne oli just ne mitä tilasinkin. Itse jouduin alussa käyttämään I-kokoa, eli voitin :P! Nyt on kuitenkin paineet tasoittuneet ja tissit pienentyneet lähemmäs lähtökokoa, eli E-kuppiin. Ei siis välttämättä kannata hankkia ihan hirveän monia ostoskassin kokoisia vaan ehkä kannattaa katsoa mihin tilanne kehittyy? Tsemppiterveisin Upeus + 5 kk mukelo

  VastaaPoista
 15. kiitti tiedosta! mulla onkin vain noi yhdet nyt vielä ainakin...liivinsuojia pesemällä pärjää pitkälle

  VastaaPoista
 16. Minä olen tilannut omat liivini täältä
  http://www.lumingerie.fi/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=327&OpenGroups=327

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images