BOIKOTOI LAPSI/HELISTINVIHAMIELISIÄ HOTELLEJA!!!!!!!

Siis aivan KA-MA-LAA! Suomalaiset matkanjärjestäjät ovat hankkineet listoilleen hotelleja, joihin alle 16-vuotiaat eivät ole tervetulleita (...


Siis aivan KA-MA-LAA! Suomalaiset matkanjärjestäjät ovat hankkineet listoilleen hotelleja, joihin alle 16-vuotiaat eivät ole tervetulleita (kts. linkki). Kyse on siis selkeästi lapsivihasta ja jopa rasismista! Miten matkanjärjestäjät (selkeästi perheettömät ja itsekkäät paskiaiset siellä toimistossa) ovat keksineet näinkin epäreilun bisnesidean ja tarjota sellaista majoitusta mitä lomalainen itse haluaa? Me ei ainakaan oi beibin kanssa tuommoiseen hotelliin mennä, tämä on BOIKOTTI!

Eniten minua kuitenkin Paapu-helistimien keräilijänä risoo, että myöskään klassista hymynaamahelistintä en voi näihin hotelleihin viedä!! Mitä se kenellekään kuuluu mitä kannan mukanani ja Paapun äänihän on tunnetusti sekä terapeuttinen että vaimea. Todella SAIRASTA tämä tämmöinen natsismi ennen niin arvostamiltani firmoilta kuten Tjäreborg ja Finnmatkat.

Onko joku jo tehnyt nettiadressin lapsivastaisia hotelleja vastaan? Vai pitääkö tässä viimeisillään vaivautua?! Mitä mieltä ootte?

35 kommenttia

 1. Lapset tunnetusti aiheuttavat melua, kaaosta ja joskus jopa vaaratilanteita. Nuo elohopeat kun tuppaavat keksimään mitä kummallisimpia ajanviettotapoja, kun vanhemman silmä välttää sekunniksikaan.Itse valitsisin lomalleni ensisijaisesti sellaisen hotellin, johon ei päästetä lapsia.

  VastaaPoista
 2. Otatko tämän asian vähän itseesi? Sehän on hyvä, että on vaihtoehtoja ihmisille, eivät kaikki halua samaa asiaa lomaltaan. Sitäpaitsi sinulle ja lapsillesi on varmasti tarjontaa hotelleissa, jotka ovat erityisesti tarkoitettu lapsiperheille - sinne ei esimerkiksi örveltäjiä ja humalaisia välttämättä haluta. Miksi äidit ja isät olettavat samantien, että ihmiset, jotka eivät _välitä_ lapsista, vihaavat niitä sydämensä kyllyydestä? Tekeekö minusta itsekkään, jos en halua lomallani viereiseen huoneeseen huutavaa lapsiperhettä? Samalla lailla olen itsekäs paskiainen, koska en myöskään halua huutavia ja kännissä laulavia saksalaisia seinänaapurikseni?Ja sitäpaitsi rasismi on rotuun liittyvää syrjintää.Otahan nyt herne pois nenästäsi ja tutki asiaa laajemmasta näkökulmasta - nyt et ainakaan lomallasi joudu kestämään meitä itsekkäitä paskiaisia, jotka katselevat nenänvarttamme pitkin, kun beibesi heittelee mustikkakeittoa ravintolan lattialle tai soita respaan valittaen äänekkäästä itkusta keskellä yötä - me olemme kokonaan toisessa hotellissa.-Mimi

  VastaaPoista
 3. anonyymi nro 1: niin minäkin :)Anonyymi nro2: Olet itsekäs paskiainen. En ymmärrä mikä voisi olla terapeuttisempaa lomalla kuin kuunnella lasten iloista leikkimistä ja terhakasta askellusta. Itse henkilökohtaisesti en voisi kuvitellakaan meneväni vain aikuisille suunnattuun hotelliin ja vaikka olenkin vasta esikoisen odottaja, olen tähänkin asti erikseen soittanut ja varmistanut että hotellissa nimenomaan olisi lapsia (=elämä). Rinnastan tämän järkyttävän kiellon lähinnä sekä natsismiin että myös rasismiin.

  VastaaPoista
 4. Ja haluan viel erikseen meidän Paapu-helistimien keräilijöiden puolesta sanoa, että on loukkaavaa käyttää keräilyharrastukseemme liittyvää esineistöä mainonnassa ja viitata täten, ettemme olisi tervetulleita hotelliin myöskään ilman lapsia. Saanko minä raskaana olla hotellissa, jos minulla on helistin mukana. Voisiko Tjäreborg vastata pikaisesti.

  VastaaPoista
 5. Miltei tipahdn tuolilta, en postauksen aiheuttamasta kikatuksesta, vaan anonyymi2:n kommentin kirvoittamasta hervottamasta naurukohtauksesta. Ei kaikki vaan tajua sarkasmia, vaikka naamaan hieroisi :D

  VastaaPoista
 6. Olen sitä mieltä, että tämä bloggaaja luulee lasten tai hänen lapsensa olevan maailman napa.Jos et ymmärrä mikä voisi olla terapeuttisempaa tai ylipäätään mukavampaa, voit miettiä, miksi ihmiset olevat erilaisia ja haluavat eri asioita.Itse olet itsekäs paskiainen ja RASISTI, koska haukut meitä lapsettomia ja lapsettomien hotellien tulevia asiakkaita!Ja jos joskus muutan mieleni ja hankin lapsia, toivon, etteivät omat lapseni koskaan ystävystyisi sinun kaltaistesi ahdasmielisten ihmisten kanssa.-Mimi

  VastaaPoista
 7. Minäkin repesin tuolle sarkasmintajuiselle kommentille :D vaikka itse en kyllä vain ymmärrä lapsettoman hotellin hienoutta, koska mua ei ole koskaan häirinneet lapset bussissa eikä ravintolassa eikä rannalla eikä häämatkahotellissa, olkoonkin että olisivat metelöineet. ei mua kyllä ole lasten poissaolokaan haitannut, ei sillä. enkä ole mielestäni sillä tavalla "yleisellä tasolla" lapsirakas. siis tarkoitan, että oma lapsi on erittäin toivottu ja sukulais- tai kummilapset ym. on ihania, mutta en useinkaan ihastele vieraita lapsia. mutta lasten kannalta voi toki olla parempikin, että heiltä on johonkin paikkaan pääsy kielletty :)

  VastaaPoista
 8. Harvemmin luen kommenttibokseja, mutta nyt piti tulla tarkistamaan, että moniko on jo kerennyt tulkitsemaan postauksesi kirjaimellisesti :D

  VastaaPoista
 9. olen niin järkytyksestä sanaton etten voi kommentoida enempää. Siis alleviivaan, että me emme tulevan lapseni kanssa käytä tuon kaltaisia hotelleja.

  VastaaPoista
 10. :DD Ai että. Joskus näistä saa parhaat naurut. :D Vähän niinkuin se ihana keskusteluketju naisesta joka jätti miehensä vahtimatta sohvalle, ja se tippui. :D

  VastaaPoista
 11. Ai siis k-16 hotellissako?!?!

  VastaaPoista
 12. Mä boikotoin ylipäätäns matkustamista, joten hoituu samalla :D Oon muuten sitä mieltä, että haisevilla ihmisillä, jumittavilla mummoilla ja teinipissiksillä pitäs olla porttikielto mun lähikauppaan. Ai että tänäänkin vitutti hikikainaloiset läskit äijät haisemassa hississä, kikattavat teinit ja keskelle Prisman käytävää kärrynsä parkkeeranneet mumetsut!PS. Miks hemmetissä lapsia sietämättömät anonillit lukee sun odotusblogia :D ?

  VastaaPoista
 13. Eipä ainakaan tule syytettä K16 hotellissa syytettä pedofiliasta!

  VastaaPoista
 14. No mutta tämähän on loistava uutinen! ei minua ainakaan kiinnosta lomallani kuunnella lasten itkua ja marinaa.

  VastaaPoista
 15. wandabe: mä jotankin toivon, et tää mimi on ihan yhtä läpällä mielipiteidensä kanssa kuin mä. Tai sitten on lukutaidossa puutetta, mutta näitä lukutaidottomiahan on havaittu nyt enemmänkin täällä :D Mietin et eikö hälyytyskellojen pitäs soida jo sanasta "helistinvihamielinen hotelli"?

  VastaaPoista
 16. KraHah, oli pakko lukea myös kommenttiboksi kun arvasin että sarkasmi ei ole suomalaisille se yksinkertasin nuotinluku. Lisää kiinnosti että miksi tätä lukee joku lapsiavihaava typy? hm..kai sekin jotain runkkausta on. Oujees, hyvä Mutsi!Nähdään mammakaffiloissa vaunurykmenteittäin ja heitetään mustikkaa seinään ihan vitusti. -Heidi

  VastaaPoista
 17. Hehee, päivän naurut kommenteista <3 :) Btw..Edes _itse_ en vielä pääsisi kyseisiin K16 hoteilleihin, olenhan vielä enskuun 19. päivään saakka 15v :P Hahaha.

  VastaaPoista
 18. mulle tuli myös eräs lukutaidoton mieleen. yritinkin etsiä mimin kommenteista vastaavia kirjoitusvirheitä :D

  VastaaPoista
 19. Heissan!!!Kylla se on adressi paikallaan,ja kaksin kappalein.Kiitti,paivan piristeesta.Sulla on tosi kiva tapa kirjoittaa.Jaa ihan koukkuun.(vieroitusoireet iskee,jos ei paase lukemaan.)-Nora

  VastaaPoista
 20. Tiuski: Lainaa mun papereita?Wadabe: :DNora: Jos nyt eksyit paikalle, niin mulla on kurjia uutisia etten ehkä ihan näin ehdottomasti yleensä kirjoita ;)

  VastaaPoista
 21. Minulle yksi lapseton hotelli, kiitos. Mielellään sellainen, josta saa miespalvelijan automaatista kolikolla.

  VastaaPoista
 22. Hahaa, apua, mahtavaa!

  VastaaPoista
 23. Musta semmonenki hotelli ois ihan jees, et sinne sais mennä vaan alle 16-vuotiaat. Se ois tommosen heruteluhotellin vieressä ja sais tupata lapset sinne joidenki muumihahmojen kanssa rakentamaan hiekalinnoja. Tavattas sitten lentokentällä ku lähettäs pois, vois olla terapeuttista molemmille tahoille.

  VastaaPoista
 24. Sarkasmi on vaikea laji kirjoittaa ja tämä blogaus epäonnistui siinä. Vaikka olen seurannut blogiasi ja tiesin, että et ole oikeasti tuota mieltä, niin jutusta on hyvin helppo tulkita myös toisin. Sarkasmin pitäisi avautua muullekin kuin sisäpiiriille.

  VastaaPoista
 25. Buahhahahhha!!! Taa oli mahtava paivan piristys. Lisaa sarkasmia pliis!Ihan vakavasti sanottuna sen sijaan musta toia ajatus on loistava! Saattaisinpa jopa itekin menna sellaiseen ja jattaa ipanan mummolaan tayshoittoon. Eikos se olis sellainen kaikki voittaa - tilanne?

  VastaaPoista
 26. Prinsessa Paskavarvas8. kesäkuuta 2011 klo 8.18

  Aluksi meinasin paskoa housuuni, kun näin tän kirjoituksen otsikon, mutta onneksi luin tekstin loppuun :DD Toi ano2 kommenttikin kirvoitti aamun ekat räkä-naurut ;DOi, oi, täksi kesäksi yksi lapseton hotelli kiitos!Ei sillä, pidän lapsista, mutta on olemassa hetkiä/aikoja jolloin arvostaa lapsi-vapaata aluetta. Aikuisille känni-ääliölle voi sentään vielä sanoa että "nyt se #&%"= turpa kiinni!" ja hotellikin voi heittää asiattomasti käyttäytyvät aikuiset ulos, mutta lapsen itkulle ei oikein mahda mitään, sitä on vain siedettävä :/Mä en jaksa ymmärtää niitä vouhkaavia vanhempia joiden mielestä nämä hotellit ovat "rasistisia" (hyvä kohta käyttä ks. sanaa muuten... Not). OVH:n radio-ohjelmaakin kuunnellessa järkytyin, kun Harri sai kauheat kilarit siitä, että hotellit ovat törkeitä ja mainos oli vielä törkeämpää kuraa! Siis wtf??? Joo näin mainoksen eikä se nyt niiiiiin hyvä ollut (ei kauheasti säväyttänyt), mutta kyllä se pienen hymyn huulille sai. On sitä huonompiakin mainoksia nähty.

  VastaaPoista
 27. Anonyymi: Kiitos kommentistasi. Otan tämän erittäin tärkeän seikan huomioon jatkossa kun kirjoitan esimerkiksi kolumneja Me Tosikot-lehteen. Olisiko sinulla jotakin linkkiä, mistä saisin lisää tietoa ja kenties opastusta sarkastisiin teksteihini, jotta voisin kehittyä kirjoittamisessa? Kiva kuitenkin, että sinä bongasit, etten oikeasti ole tuota mieltä, se oli oikein näppärä huomio. Eikö blogit jos joku ole sisäpiirin juttu, ei tämä mikään Hesari ole :DEmppa: sarkasmia ei nyt voi lisää kirjoittaa. Kts. ylempi viesti. En vain osaa :/ Jatkan jatkossa hyväksi havaitulla testaamispostaussarjalla, seuraavana vuorossa erilaiset piimät.Wandabe: NYT

  VastaaPoista
 28. PP: oho, onnistuin hukkaamaan sulle tarkoitetun kommentin. Mut ihan sitä vaan, että mitä se nyt kenenkään persettä liikauttaa minkälaiseen ympäristöön ihmiset haluaa mennä LOMILLAAAN; omilla rahoillaan ja vapaa-ajallaan. Ei, tämä on kyllä nyt vääryys että tällaisistakin asioista saa itse päättää ja näitä hotelleja saa vielä mainostaakin. Onhan meillä röökinkin suhteen mainostamiskielto, kyllä lapsivapaat hotellit pitää kanssa laittaa mainostuskieltoon.

  VastaaPoista
 29. hahaa, oon hollilla!tais tulla mimille tms. nolot housuun kun ei tajunnu sarkasmiksi, senhän näkee sokeakin otsallaan. sit pitää nillittää ano-anona. buahhaa mitä hupia!

  VastaaPoista
 30. Mua ärsyttää se mainos ja ajatus lapsettomasta hotellista, mut silti haluisin sinne itte lomalle. :DMä unohduin lukee sun kommenttiboksia ja sen takia jäi poika ilman vaippaa, nyt joudun sit tarkistaa koko huushollin pissalätäkön varuilta.

  VastaaPoista
 31. Wandabe: :DNova Melina: No toivottavasti ei löydy muuta ku pissalätäkkö!

  VastaaPoista
 32. Ei hahahhahhaaa, pakko kertoa tämä: Eräässä nimeltämainitsemattomassa teinigalleriassa kerran jäsenenä olleena laitoin erääseen yhteisöön sarkastisen kommentin, jota eräs toinen jäsen ei ymmärtänyt. Kerroin kommentin olleen sarkasmia, johon toinen jäsen vastasi: "Ai, mutta eikö sarkasmi ole kiellettyä yleisellä foorumilla?"

  VastaaPoista
 33. Olemme täysin samaa mieltä, boikotoimme kyseistä matkanjärjestäjää. Julmia mainoksia, joiden ainoa viesti lapsista on negatiivinen. Mainokset tuntuvat todennäköisesti kurjilta myös monista lapsettomista ihmisistä. Mikäli nettiadressia ei ole, se pitäisi tehdä. Nämä mainokset kuuluisivat lapsiasiaianvaltuutetun työkenttään.

  VastaaPoista
 34. hoh hoijaa, mitä skeidaa! ihan samalla tavalla on seniori, perhe, koira, sinkku ym ym hotelleja. ne joilla on lapset mukana lomalla varmaankin menee sellaiseen lapsi hotelliin ja lapsettomat tollaiseen k-16 hotlaan. älkää mammat panikoiko, kyllä niitä lapsiystävällisiä hotelleja vielä löytyy matkanjärjestäjien listoilta. itse haluan tuohon "lapsista negatiivisen kuvan" antavaan hotelliin, ah rentouttavaa aikaa ilman kakaroita!!!!! ensi kesänä jätän mukulat kotiin ja suuntaan YKSIN tuohon hotlaan. HYVIÄ MAINOKSIA, I SAY!!!!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images