Babyshower

En ole vieläkään ihan varma, mitä babyshowerit todellisuudessa pitävät sisällään, mutta semmoiset meillä oli keskiviikkona. Kuuman ja auriko...

En ole vieläkään ihan varma, mitä babyshowerit todellisuudessa pitävät sisällään, mutta semmoiset meillä oli keskiviikkona. Kuuman ja aurikoisen päivän jälkeen levitimme piknikvilttimme Kallion kirjaston taakse ihan sillä ajatuksella, että on sitten vessakin lähellä. Ilma oli onneksi jo viilenemään päin, joten puiden varjossa oli mukava istua vähän isommallakin mahalla.

Ohjelmaan kuului lähinnä höpötystä ja syömistä, höpötystä ja lisää syömistä. Mitään vauvaleikkejä ei leikitty, masukipsejä ei kasattu eikä muutakaan liian virallista ohjelmaa ollut, mikä oli kivaa. Vauvateemaa luomassa oli sen sijaan tarjoiluvaunumme, eli ystävältä saamani 60-luvun lastenvaunut, joiden entisöintikin on vielä hieman kesken. Niillä kärräsimme ruuat ja viltit puistoon. Tässäpä pieni erä otoksia päivältä.

Kiitoksia ihanille blogistileideille iltapäivästä!

6 kommenttia

 1. Mun vauvakutsuilla vajaa 3v sitten oli ohjelmassa syömisten lisäksi arvailua,eli arvailtiin mahdollista vauvan syntymäpäivää ja nimeä...Lisäksi oli mukana lahjontaa,eli äitille ja tulevalle lapselle jotain pientä,mutta myöskin hyödyllistä.Mukavaa oli.-jenni

  VastaaPoista
 2. Ooh ja nam! Sekä ruuat, että vaunut.

  VastaaPoista
 3. jenni: kuulostaa mukavalle sunkin juhlat!Nova Melina: Raskausdiabeetikon ruokavaliota noudattaen ;)

  VastaaPoista
 4. kuulostaapa mukavilta kekkereiltä. en tiiä onko meillä kaverin baby showerit myöhemmin kesällä luvassa...en usko et hänenkään juhlissa tulis mitn. leikkejä tms. olemaan.

  VastaaPoista
 5. kassu: syöminen on mun lemppariharrastus numero 1, se riittää monesti! Suosittelen järkkäämään jotkut kivat pikku juhlat, mekin tuotiin kaikki jotain pientä herkkua ja saatiin kasaan kyllä hyvä tarjoilu. Mulla on nimenantojuhlasuunnitelmakin vähän tuon tyyppinen et puistoon vaan :)

  VastaaPoista
 6. Kivaa oli, kyllä! Ja tarjoilut niin mainiot, että ähkyä pukkasi koko loppuillan...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images