Vasen kaks kolme!

Tilasin viikko takaperin H&M:ltä Fashion against aids-malliston parkatakin sillä fiiliksellä että olisi takki mikä mahtuisi jo nyt pääl...


Tilasin viikko takaperin H&M:ltä Fashion against aids-malliston parkatakin sillä fiiliksellä että olisi takki mikä mahtuisi jo nyt päälle ja palvelisi pitkään vaikkapa vaunuillessa. Tänään kun paketti tuli, tuli samalla suunnaton pettymys, sillä takki ei vastannut yhtään unelmiani käytännöllisestä ulkoiluvaatteesta pienellä twistillä. Se oli äärimmäisen hankala laittaa päälle kummallisen vetoketjusysteemin takia sekä niin huonoa kangasta että meinasin alkaa itkemään. Ei sitä voinut ajatellakaan pitää, vaan pakkasin sen heti palautukseen. Kuka kumma on suunnitellut takin, jonka materiaali vastaa lähinnä pakastepussia?

Siitä sisuuntuneena päätin, että ilman takkia ei tämä päivä lopu ja läksin hakemaan parkatakin sieltä, mistä parkatakit pitääkin hakea eli Varustelekasta. Näitä ei kyllä varmasti joka mamman päällä neuvolan odotusaulassa nähdä, mutta kyllä 17 euron Bundeswehrin Flectarn-parka aina yhden H&M:n takin voittaa, joten pitäkää tunkkinne! Pidetään nyt peukkuja, että turvonneet jalatkin asettautuvat takaisin normaaliin kokoon ja pääsen viimeistään syksyllä yhdistämään parkan maihareihini!

2 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images