Tunnustus

 Emmi Valveen blogista taas. Ei, tämä ei ole sellainen "parhaat blogit" tunnustus. Halusin vain laittaa tämän. Ihan vain kun tunt...


Ei, tämä ei ole sellainen "parhaat blogit" tunnustus. Halusin vain laittaa tämän. Ihan vain kun tuntui olevan sen aika. Ei sillä että menisi yksi yhteen. Olisin nostanut tukia jos Kela käsittelisi hakemuksiani edes jossain inhimillisessä määräasjassa ja olisin silittänyt kissaa jos minulla olisi sellainen. Lihonutkin olen vain säälittävät 10 kiloa. Vauva painaa nyt 2 kiloa enkä tajua miten se voi vielä melkein tuplata painonsa ennen syntymäänsä. Mihin se mahtuu. Mihin minä mahdun ja kuinka ihmeessä loppuraskaudesta hengitetään?

6 kommenttia

 1. ite olin kuukausi ennen synnytystä sulokas kuin astmainen manaatti. vaikka veijo painoikin loppupeleissä vain 2,8kg.

  VastaaPoista
 2. Meidän geeneillä toi ei vain voi olla mahdollista. Isseen siittiötkin painaa yli 2.8kg/kpl...

  VastaaPoista
 3. :D mulla riittikin taas hämmästelemistä, että what for ne melkein 15 muuta kiloa oikein olivat. ei riittäny veijolle ruokaa mun mamman rasvasolut heittäytyivät ahneiksi...

  VastaaPoista
 4. mä olin oikea pahis, ja kävin kissanäyttelyissäkin raskausaikana :D Graavilohta ei kai saisi syödä imettäessäkään, mutta olen kuin en muistaisi sitä.

  mulla muuten todettiin raskausdiabetes joskus viikolla 32-33, ja sen takia se paino ei pääsyt nousemaan enää niin järkyttävästi. Kun piti vähän katsoa mitä syö.

  VastaaPoista
 5. Voit tulla silittämään meidän kissaa ja vaikka kylpemään niiden hiekkalaatikossa, jos haluut sen toksoplasmoosin.:)

  VastaaPoista
 6. verskinen: voi kamalaa :D siis toi kissanäyttely. Ja voi kamalaa ilman hymiöitä tuo diapetes. Menikö se sitten vain ohi? Mä en oikein ole edes ajatellut mahdollisuutta et mulla se ois, vaikka olen vedellyt mignonmunia 2kk putkeen. Saas nähdä, kohta kuullaan.

  Annevee: Kiitos tarjouksesta! Olenkin aina halunnut totaalisen raskauskokemuksen kaikkine piirteineen, toksoplasmoosia mulla ei olekaan vielä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images