Rintamerkkejä ja ehdottelua

Muistaako kukaan vielä edellistä yläbanneriani, mikä vilisi äiti-rintamerkkejä (+ huikeaa graafista taitoani)? Kuvassa olevat merkit olivat ...

Muistaako kukaan vielä edellistä yläbanneriani, mikä vilisi äiti-rintamerkkejä (+ huikeaa graafista taitoani)? Kuvassa olevat merkit olivat oululaisen Lifestylekaupan tuotantoa ja niistä sekä muutamasta muustakin blogissani näkyneestä rintamerkistä on tullut kyselyitä meiliini, että mistä niitä saisi. Kyselijöille tiedoksi, että KAUPPA avaa lähiaikoina nettikaupan ja ilmottelen ajankohdasta tarkemmin kun tiedän milloin.


Tänään sain Kaupan Ullamaijalta kotiini paketin, mistä paljastui ihana maatuskatyyny sekä juurikin noita äiti-merkkejä, mitä bannerissakin näkyi. PALJON merkkejä, joista riittäisi lukijoillekin omat, mutta en viitsisi alkaa postittamaan yksitellen niitä poiskaan. Merkkien määrä saa mut nyt pistämään sanoiksi sen, mitä olen vähän aikaa miettinytkin: onko helsinkiläisillä äitibloggareilla tapaamisia? Kuulun nimittäin entisen blogini kautta porukkaan, joka tapaa toisiaan säännöllisen epäsäännöllisesti milloin missäkin. Välillä on ollut tutustumisiltoja esimerkiksi Like-kustantamoon ja välillä blogin kautta tutut tyypit vain soittavat ovikelloa kahvihampaan kolottaessa ja se on ollut kivaa. "Virallistakin" ohjelmaa on ollut esimerkiksi pikkujoulujen muodossa, mutta paljon on vain hengailua samanhenkisessä porukassa höpötellen livenä niitä asioita mitkä nyt sattuvat
yhdistämään.


Ajattelin ehdottaa, että jos kiinnostusta löytyisi, voisi mammabloggaritkin tehdä välillä jotain kivaa yhdessä? Olisiko kiinnostuneita? En tahtoisi alkaa järjestämään mitään todella virallisia blogimiittejä sponsoreineen ja goodiebageineen enkä tahtoisi oikeastaan alkaa järjestämään tällä hetkellä mitään muuta kuin elämääni vauvantulovalmiuteen, mutta tulevaisuudessa itsestäni olisi kiva tavata tuttuja nimimerkkejä, joiden tiedän vieläpä asuvan tässä jossain Sörnäisten lähistöllä ja vaikka tavata puistopiknikin tms merkeissä kesällä. En paisuttaa mitään blogifestivaalia pystyyn, mutta tavata joskus ilman internetyhteyttä hyvällä porukalla, tyyppien kanssa jotka juttujani jaksavat ainakin kirjallisessa muodossa kommentoida. Olisiko muita kiinnostuneita? Tällöin voisin myös laittaa Kaupasta saadut äiti-merkitkin kiertoon kuin jengitunnukset konsanaan :D Ja jos joku on erityisen innostunut järjestämään tapaamisia jo ennen mun laskettua aikaa, niin olkoon hyvä ja ilmottautukoon koolle kutsujaksi, mä en nyt tosiaan jaksa vaikka ajatus kiehtoisikin.

Ja kaupan väelle vielä kovasti kiitoksia paketista! Mä taisin Jiille syksyllä ehdottaakin, että noihin maatuskatyynyihin pitäisi saada vielä kauraa sisälle, jotta niitä voisi lämmittää niskakipuihin. Olin vähän edellä aikaani, sillä nythän kauratyyny lämpiää aika ahkerasti. Ilmainen vinkki joulumarkkinoille uutuudeksi ;)

21 kommenttia

 1. hitsi kun en asu helsingissä. haluaisin niiiiiin tuollaisen pinssin :D

  VastaaPoista
 2. No sun pitää tulla Helsinkiin käymään hei! Voin kyllä oikeasti laittaa sulle postiinkin pinssin, mutta saat odottaa siihen asti et (lisää tähän 2 lempi kirosanaasi) kela maksais mulle edes jotain tukea. Mutta eihän Tre edes ole kaukana, ottaa vauvan mukaan jos me saatas joku puistoporukka!

  VastaaPoista
 3. vai saako ton lukea niin, että en todellakaan halua nähdä teitä, mutta pinssi ois jees? :)

  VastaaPoista
 4. Vaikken nyt mikään mammabloggari olekaan enkä varmaan beebeasioita tule ihan kauheasti blogissa käsittelemäänkään, niin bloggaava tuleva mamma eniveis ja täältä Kallion kujilta että tapaamista vain pystyyn.

  VastaaPoista
 5. Mutta kun mie oon Vantaalta ja muutenkin vaikee!

  Jurputukseesi on vastattu: lisäydyin Blökilistalle! En kyl tienny et sinne pitäs mennä, en oo yhtään inessä tässä skenessä...

  VastaaPoista
 6. Annevee: noita maatuskoja löytyy myös pinsseinä, nekin on musta kivoja. Ja muistaakseni pöytärätteinä ja pussukoina.

  Onneli: Pidetäänpä mielessä sitten tulevaisuudesa

  Wandabe: JEEEEEE! Et tulit, kiitti! Ja Vantaa kuuluu tähän alueeseen mistä puhuin ehdottomasti etkä pääse kieltäytymään.

  VastaaPoista
 7. ps wandabe: en löytänyt blogiasi blogilistalta! Ilmotitko sen vai teitkö vain rekisteröitymisen?

  VastaaPoista
 8. Mua kiinnostais periaatteessa bloggaritapaaminen, en vaan tiiä sit käytännössä kun mä aina joudun raahaa noita mukuloita joka paikkaan. Siinä ei ehkä oo sit järkee ellei sinne tulis muitakin mukuloidensa kanssa. Mut idea on hyvä. Mä oon miettinyt samaa, mut (luonnollisesti) kässähengessä.

  VastaaPoista
 9. Mäkin olen Vantaalta enkä oo yhtään vaikee. :D

  Ja hei, mä varaan ton oranssin mutsi-pinssin. Muuten en tuu.

  VastaaPoista
 10. Nova Melina: Siis tietenkin sais ottaa muksut mukaan! Pitää tässä jossain vaiheessa aktivoitua, mutta en lupaa nyt mitään vielä pitkään aikaan ainakaan itseni kokoonkutsumana.

  Kottarainen: varattu! :)

  VastaaPoista
 11. Kyl mää ihan ilmoitin jne. Onkohan siinä taas joku vitun kikkakepponen, jota en osaa?

  Niin ja minen ees suostus sponssattuihin tapaamisiin, paitsi jos siellä ruiskutetaan ilmatteeks täyteaineita naaman uurteisiin. Esikoisen viimeaikaisia toteamuksia kun ovat mm: "äiti, sä näytät ihan mummolta", "äiti, sulla on samanlaiset posket kuin [Jack Nicholsonin esittämällä] Batmanin Jokerilla" ja "äiti, kukaan ei oo vanhempi ku sä". Hmph.

  VastaaPoista
 12. No tokihan nyt muksut voi mammabloggaajatapaamiseen tuoda vai kuinka? Minä liikun ainakin pääosin pienen jatkeen ja hyökkäysvaunujen kanssa koko ajan muutenkin. :D

  VastaaPoista
 13. wandabe: löysimmää, mutta se oli hankalaa ku se haku ei toiminu. ehkä siinä menee hetkonen.Kyllä me pidetään semmoset sponsorikemutkin by christinas clinic, mulle ainakin rintojen pienennys, kaksoisleuan poisto ja jotain kivaa pikku hiontaa.

  Vvk: eikai muotibloggaritkaan alasti kokoonnu!

  VastaaPoista
 14. multa vois hioo koko naaman veks ja asentaa uuden :D

  VastaaPoista
 15. :) Juu, olisin messissä kanssa, enkä tietty alastomana, vaan Lyyli vieressäni.

  VastaaPoista
 16. Mää kävin eilen ostamassa tosta putiikista kolme äiti-pinssiä :D Ihania, yksi löysi paikkansa mun lompakosta...

  VastaaPoista
 17. Sylvi: Hyvähyvä :)

  mymmeliii: hienoa! siellä on vaikka mitä ihania pinssejä, esim ne maatuskat on ihan huippuja <3

  VastaaPoista
 18. Hahhaaa, repesin ihan täysin tolle muotibloggarijutulle. :D

  VastaaPoista
 19. Kiva idea tuo tapaaminen! Ehkä minäkin siinä mennessä olen päässyt tänne blogimaailmaan paremmin sisään ja onnistun päsemään paikalle kun aika on. Jos siis uudetkin huolitaan mukaan.

  Toi maatuska tyyny on i-h-a-n-a. Pakko saada. Olisi ollut muuten aivan mahtava äitienpäivälahja omalle, maatuska-hullulle, äidilleni.

  VastaaPoista
 20. Minttu: Kaikki huolitaan mukaan tietenkin, siis tarkoitus nimenomaan oli että näkisi toisia bloggareita myös livenä. Uusia ja vanhoja tuttuja. Kirjoittaminen on yleensä sellainen lähentävä tekijä ja aina on ollut kivaa tutustua naamoihin, joiden kirjoituksia on lukenut vaikka vain hetken.

  Ilmoitan sitten, kun nettikauppa aukeaa niin pääset ostoksile. Tyyny on ollut mun unilelu nämä viimeisimmät päivät ja koettu kovin hyväksi tehtävässään!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images