Odotellaan saapuvaksi

Rakas vauvani, täällä me isän kanssa jo malttamattomana odotellaan sinua.... Sori Daria ! Oli vain pakko aloittaa noin, että säikähtäisit ol...

Rakas vauvani, täällä me isän kanssa jo malttamattomana odotellaan sinua....


Sori Daria! Oli vain pakko aloittaa noin, että säikähtäisit olenko seonnut lopullisesti!

Mutta vauva, tosiaankin, toivottavasti et ole ainakaan paljoa myöhässä. Ihan vain, koska kohta sä et mahdu tänne kun täällä alkaa olla ahdasta!

13 kommenttia

 1. pesänrakennusvietti on johtanut hylättyjen pehmolelujen adoptoimiseen. Perustelen tyyppejä tulevaisuuden antiikilla, mutta eipä niillä lätkäkorteilla ja my little pony tarroillakaan rahoiksi lyöty :D

  VastaaPoista
 2. mulla on ollu toi tunnistusrivin kolmas vasemmalta! missähän helvetissä se on ny.

  VastaaPoista
 3. v:un lelukaappari! :D

  VastaaPoista
 4. Tiedän tunteen. Ipana on 4kk ja sillä on sängyllinen pehmoleluja. Yhden ostin itse. :D (innostuin wandaben pehmolelupostauksesta, ja kaipa se on itsekin pakko tehdä tunnistusrivi jossain vaiheessa..)

  VastaaPoista
 5. Mä oon innostunut näköjään ihan itse ja melkein toivon ettei ainakaan uusia tulisi. En ihan hirveänä tykkää sellasista uusista isoista trendipehmoista, vaan tuommoset omasta lapsuudesta tutut ovat enemmän makuuni. Mutta sehän vain tarkoittaa sitä ettei tyyppi kuitenkaan halua leikkiä noilla, vaan tahtoo juuri sen kaikista keinomateriaalisimman pörriäisen mitä suuresta lelukirjasta löytyy, sehän on selvä jo nyt.

  VastaaPoista
 6. Meidän pitäis tehdä HAASTEITA ja HAASTAA blogisiskojamme erilaisiin juttuihin. Mä otin olemattoman haasteen vastaan ja nöyrästi blogautan tänään köyhästä leluvarastostamme.

  VastaaPoista
 7. Siis mähän vannoin esikoista odottaessa, että hankin vaan ihan vitun kehittäviä leluja, puunvärisiä, puisia ja ultimate hippikamaa mieluiten käytettynä. Arvatkaapa, kiinnostivatko ne lasta - eivät. Mitä värikkäämpiä muovihirvityksiä värivaloin ja äänishowlla, sen takuuvarmempi ipanahitti. Ja nyt kun niitä olisi vanhastaan, Veijoa ei nappaa. Veijoa kiinnostaa sähköjohdot, laukunhihnat, astiat ja lehdet...

  VastaaPoista
 8. Daria: Tämähän on siis toki haaste, sinut on haastettu mukaan ja odotankin jo teidän leluvarantoja!Wandabe: Niin se käy meilläkin, aivan taatusti. Ei hipin lapsesta hippiä tule kuin äärimmäisessä hätätapauksessa ja jos lapsen isä on jo ominut hippiäispuolta vanhemmiltaan, ei sen poika kyllä hipiksi ala tai käpylehmillä leiki, se on varma se.

  VastaaPoista
 9. Aaaa mitä ihanaa porukkaa! Kyllä teijän vauvan kelpaa :) Mun lempparit on Myyrän lisäks toi toinen ja kolmas vasemmalta <3

  VastaaPoista
 10. No nuo 2 oikeanpuoleista onkin vähän tyhmiä, varsinkin nalle joka mulle vaan tuupattiin kirpparilla että tuo on kaupanpäällinen. Mutta omiakin lemppareita ovat juurikin nuo kaksi perheen pienimmäistä (Jollydolly ja tuo karvainen peukkua imevä tyyppi), Myyrä koska se on P:n tuliainen Prahasta ja tuo vanha nappisilmänalle.

  VastaaPoista
 11. Mä myös tunnistin tuon kolmannen ukkelin vasemmalta, muistelen, että mullakin on ollut tollanen. Hauska!

  VastaaPoista
 12. Mulla on ja on yhä edelleen kotikotona toinen vasemmalta, Hoppeli. Jee! Ja pieni Koeda-nukkekotikin on.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images