Mutta mitä tapahtui lappuhaalareille?

Jos mä tuun joskus raskaaksi niin en ainakaan käytä mitään lappuhaalareita sanoin vuosia sitten. Ja oikeassa olin, en käytä en, kun ei sel...Jos mä tuun joskus raskaaksi niin en ainakaan käytä mitään lappuhaalareita sanoin vuosia sitten. Ja oikeassa olin, en käytä en, kun ei sellaisia missään enää ole. Lappuhaalarit olisivat silti juuri se, mitä haluaisin käyttää tällä hetkellä koska olen todella väsynyt nostelemaan masutukihousujani 3 minuutin välein kun trikoo-osa on kierähtänyt mahan alle. Vauva voi vielä tuplata painonsa ja mun tuubihousut ovat jo nyt liian pienet mahasta. Nyt sitä paitsi alkaa viikko 35. viikko. Voi juma, tämä ei ainakaan helpommaksi muutu, sillä tässä vaiheessa en todellakaan ala ostamaan mitään raskausvaatteita. Julkinen liikkuminenkin vituttaa sen verran, että voisin mielelläni vain istua tässä sohvalla, tilata gastronautista ruokaa ja käydä vessassa. Tiesikö muuten kukaan, että pelkkä vessassa ravaaminen voi saada lihakset maitohapoille? Nytpä tiedätte.

Eilen tajusin myös faktan, mitä monet juorulehtien toimittajat eivät ole tajunneet. Sillä, että julkkisäidit pitävät hellästi vauvamasustaan kiinni, ei ole mitään tekemistä hellyyden tai rakkauden kanssa. Mahan kanssa on vain täysin mahdoton liikkua saati esimerkiksi juosta raitiovaunuun ellei siitä pidä tukevasti kiinni.

Eilisen sokerirasitustestin seurauksena ostin asematunnelin halpakarkkikaupasta 32 marjaisaa tuplapatukkaa. Että näillä mennään.

6 kommenttia

 1. Just mietin, että oisko ne aika painava veto rintojen kohalta

  VastaaPoista
 2. monkista sais semmosia pitkälahkeisia lappuhaalareita farkkuisia, ja sit niitä shortsimalleja on myös monkissa ja hm:llä :)

  VastaaPoista
 3. Haa, täytynee käydä katsomassa ja todeta sitten ettei ne mahdu kuitenkaan päälle :)

  VastaaPoista
 4. mulla oli viimeisilläni ollessa koon 44 toppahousut ja henkselit :D kotiasuna henkan äitiyskollareita ja gt:n pitkiä toppeja, ne tukivat hyvin mahaa.

  VastaaPoista
 5. Oivoi, tulipa tuosta mieleen raskausajan pyörällä ajo! maastopyörä, asento ei niin mukava-etukumara... maha otti kiinni joka polkaisulla vaikka miten haaruksia levitteli :D oli siinä vasta näky :P
  Ja kyllä! pakkohan siitä mahasta oli kiinnipitää jo pelkästään kävellessä.. tuntui muuten että vauva soljui ja säntäili holtittomasti jokasuuntaan XD
  LA:si lähestyy, Onnea ja tsemppiä tulevaan koitokseen :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images