Muotitietoinen ja tytötkin sen huomaa

Pitkään aikaan ei olekaan vauvanvaatteita blogissa näkynyt kun olen keskittynyt pitämään kovaa ääntä itsestäni. Nyt oli kuitenkin pakko napa...


Pitkään aikaan ei olekaan vauvanvaatteita blogissa näkynyt kun olen keskittynyt pitämään kovaa ääntä itsestäni. Nyt oli kuitenkin pakko napata kuva, kun saatiin niin komiat haalarit poijjaalle. Mukana tuli paljon muutakin käyttökelpoista vaatetta ensimmäisiksi kuukausiksi sekä vanha turvakaukalo, jos sitä meidänkin autoton perhe joskus jonkun kyytiin pääsisi. Harmi kun joku entinen käyttäjä oli napsassut merkin haalarin niskasta pois, olisi ollut hauska tietää vähän haalarin historiaa.

Huomenna sokerirasitustesti :/

2 kommenttia

  1. Onpa söpö haalari! Sain kaverin muuttokuorman alta ison kassillisen aivan ihania froteisia retrovaatteita, joita hän on vuosien varrella haalinut antaakseen kavereille vauvalahjaksi ja joskus omalleen. Nyt kävi sitten molempien kannalta hyvä diili. Hän sai ne väliaikaisesti pois nurkista (on siis vailla vakinaista kotia) ja minä ajankohtaista käyttötavaraa.

    VastaaPoista
  2. Hieno homma! Tuo onkin paras tapa, että jaksaa kierrättää. Mulla kyllä tulee olemaan suuri ongelma edessä noiden froteevaatteiden kanssa, että kuinka niistä voi luopua! Ehkä on pakko vaan kylmettää itsensä ja säästää vain muutama...ja tuttujen vauvoille loput, ei niitä ainakaan vieraaseen kotiin voi kirpparilla myydä ;)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images