Kamelikaravaanilla Arabiasta

Pääkaupunkimme kevät on näköjään täynnä kierrätykseen liittyviä tapahtumia ja tänään oli vuorossa Arabian ja Toukolan Iso kierrätystapahtuma...

Pääkaupunkimme kevät on näköjään täynnä kierrätykseen liittyviä tapahtumia ja tänään oli vuorossa Arabian ja Toukolan Iso kierrätystapahtuma/ Suuri katutaidetapahtuma, mikä oli ripoteltu moneen eri paikkaan. Kierrätystapahtuman puolelta löytyi niin kirppiksiä kuin muutama ilmaistorikin. Katutaidepuoleen emme erityisemmin jaksaneet edes perehtyä, mutta nappasin muutaman kuvan muistoksi. Toisessa taidekuvista on muuten tuleva setä huutamassa mikrofoniin valkoisissa aurinkolaseissaan!iii niinkuin Isän veli

Hankintalistaa en ole jaksanut miettiä enää aikoihin, mutta pienet puutteet muistaa kyllä niiden kävellessä nenän eteen itsestään.

Niin kävi tänään ja täydensin sekalaista tavaraseurakuntaamme muun muassa euron maksaneella pinnansängyn laitapehmusteella (muumi...krhm) ja pienellä ilmaisella kokeiluerällä kestovaippoja. Löysin myös ei-niin-tärkeän Pikku Prinssi muovilautasen sekä vaaleanpunaisen kylpyankan yhteensä eurolla sekä myöskin euron maksaneet ruskeat pitkät hahtuvavillahousut. Ilmaistorilta tarttui vielä mukaan muutama täkki niin vauvalle kuin itsellekin sekä jotain lapsiperhelehtiä. Niin ja Marimekon 100cm jokapoikapaita, mikä kyllä rikkoi periaatteen, ettei kamaa alettaisi hamstraamaan vuosikausiksi eteenpäin.

Jotakuinkin siis pysyin aisoissa, vaikka mummon ja mun tavarakuormaa katsellessa saikin käsityksen, että olemme kantamassa koko Arabiaa kotiimme. Täkit vain veivät niin pirusti tilaa kasseissa.


Tapahtuma oli huomattavasti mukavampi kuin viime viikonloppuinen Kierrätystehdas, mutta pilvinen sää varmasti verotti kävijöitä. Eripuolille ripotellut ilmaistorit olivat kuitenkin huomattavasti laadukkaampia mitä Kierrätystehtaan nuhjaantunut tonttulakkitarjonta ja ainakin me löydettiin paljon tarpeellista ja käyttökelpoista tavaraa, kiitos siitä vielä lahjoittajille. Tuonne mekin varmasti viemme vauvatavaramme seuraavina vuosina kiertoon, sillä selkeästi meininki oli eri ja ihmiset hysterian sijaan punnitsivat tavaroiden tarpeellisuutta ennen kotiin viemistä.

Kävikö joku muu Arabiassa tänään? 

Ps: Ilahtuneena huomasin että Anne-ystäväiseni oli tehnyt minusta taidetta. Ainakin viimeisimpien postauksien perusteella samaistun tuohon ruskeatukkaiseen hahmoon. Annen blogia kannattaa lukea etenkin hänen ansioituneen Gimp-taiteilunsa takia.

kuva on varastettu

4 kommenttia

 1. Itse olin tuolla viime vuonna, tänä vuonna kirkkopäivät meni päälle. Vuosi sitten oli tosi nätti aurinkoinen sää ja ihana tunnelma alueella ja kiva puikkelehtia siellä puutaloalueella ja piipahtaa ihmisten pihoissa pienillä ostoksilla. Viime vuonna ilmaistorin tarjonta oli ihan järkyttävää, tai sit vaan pengoin sitä niin iltapäivästä että jäljellä oli enää vain nuhjuista kuraa. Tai tänä vuonna on tuotu parempaa tavaraa.

  VastaaPoista
 2. Olihan siellä sitä nuhjukastakin, mutta noi mainitsemani täkit, jokapoikapaita, yks äp:n vanuhaalari ja lehdet olivat kyllä ihan hyvässä kunnossa, samoin kestot joita sain. Ihmisillä menee välillä sekaisin kierrätys ja kaatopaikka. Mutta vaikka me tykätään toisten vanhasta, ei ole kiva pitää mitään likaista ja resua vauvan yllä, joten sellaista ei kyllä kanneta kotiin vaikka maksettaisiin.

  VastaaPoista
 3. tai muuten meidänkin koti olisi (vielä enemmän) kaatopaikka.

  VastaaPoista
 4. Hahhaaa:DD Sä et VIELÄ ole tuolla asteella, mutta eiköhän se sieltä tule, kun Esko-Nestori syntyy;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images