Imetysrintaliivit kypärän kokoisena kiitos!

Kävin tänään katsastamassa rintaliivitarjontaa, kun tuntui ettei nuo luojan lahjoittamat utareeni mahtuneet enää kuppeihin jotka omistan. Ha...


Kävin tänään katsastamassa rintaliivitarjontaa, kun tuntui ettei nuo luojan lahjoittamat utareeni mahtuneet enää kuppeihin jotka omistan. Hakaniemeä pitemmälle en jaksanut mennä, sillä luulin hankinnan olevan helppo: äitiysliiviosastolle Lindexiin ja äkkiä ratikalla takaisin kotipesään. Näin se on ennen hoitunut, vaikka kuppikoko onkin ollut D-DD. Lindexiin asti pääsin, mutta liivejäpä ei mukaan lähtenyt.

Ajattelin hankkia aluksi ihan perusmustat, pehmeät ja leveäolkaimiset liivit, ei välttämättä kaaritukia. Jonkinlainen toppimallikin mielessä kävi, sillä kuppikoko ei valitettavasti taida olla ihan vielä lopullisessa muodossaan. Hintahaarukka pitää pysyä kohtuudessa, 30 euroa on ihan maksimi, sillä olen saanut aina liivini alle sen ja suuririntaisena en ole voinut edes tyytyä huonolaatuisiin tuotteisiin. Lindexillä koot kuitenkin loppuivat imetysliiveissä heti kesken, 90DD oli suurin koko ja sen päälle tungettuani harmittelin ettei kamera lähtenyt mukaan.Näky oli naurettava. Ympärysmitta oli kyllä riittävä, mutta rinnat tulivat ulos sekä edestä että kainaloista. What a sexy feeling! Lindexin tarjonta oli mielestäni yksi yhteen nettikaupan tarjonnan kanssa ja jos tutkailette tilannetta voitte huomata ettei olkaimia ole leveydellä pilattu. Jos yksi tissi painaa muutamankin kilon (yritin googlettaa mutta ei oikein löytynyt vastausta) niin miettikääpä millaiset jäljet tuollaisista rimpulaolkaimista tulee, varsinkin maidon nousemisen jälkeen.

Seuraavat kohteet KappAhl ja Seppälä eikä ollut todellakaan yllätys ettei siellä ollut yhtään mitään. Sitä paitsi kuka hullu edes ostaa rintsikkoja Seppälästä, ilosen värikkäitä mörrimöykkypuuvillaliivejä vilisevä tarjonta on jo itsessään niin pelottava etten voisi kuvitella laittavani sellaisiä päälleni, vaikka niitä kypärän kokoisena löytyisikin.

Sokoksella olin jo puhki. Kokeilin muutamia E ja F-kupillisia liivejä ja kun ne näyttivät jatkavan sarjaa ei, me emme mahdu päällesi ikinä, päätin lähteä kotiin. Nämä yhdet päälle mahtuvat Lindexin ennen persikanväriset ja nyt harmaat ja nyppääntyneet liivit saavat kelvata kunnes keksin mistä ne oikeasti päälle menevät rintaliivit löytyvät. Mieleeni tuli ihan Tarjoustalo/Halpahalli-linja, sillä jostainhan ne 12 lasta imettäneet mummelitkin napaan asti ulottuviin rintoihinsa liivit hankkivat ja en kyllä usko sen paikan olevan mikään Funky Lady.

Onko jollakin tietoa hyvistä imetysliiveistä kokoa E/F? Ja siitä kannattaako vielä kitua kuukausi liian pienissä, että kasvaako se kuppi kuinka paljon maidosta? Tiedän, että monet aloittavat vastauksensa "hyviin liiveihin kannattaa sijoittaa", ja olen valmis ehkä hivenen enempäänkin kuin 30 euroon, mutta vain jos ne on taatusti hyvät. Tietäiskö joku mistä sellaisia saa?

30 kommenttia

 1. mä en oo ihan mahottoman isotissinen vaan imetysaikaan d-kuppi, joten en osaa suoraan sanoa. oisko tällset mistään kotoisin, vaikka olkaimet ei huippuleveiltä näytäkään? http://www.vekaravintti.fi/store/index.php?main_page=product_info&cPath=5_10&products_id=96

  VastaaPoista
 2. Minä olen omani ostanut ihan alan liikkeestä (vaikka ensin arvelin, että uskaltaako sinne hintojen vuoksi edes mennä) ja yllätyin positiivisesti. Ostin samaa mallia vielä kolmet lisää, sillä maidonnousun jälkeen liivit piti vaihtaa päivittäin, joskus useamminkin alkuun. Maitoa tuli nimittäin niiiiiin paljon, ettei mitkään liivisuojat ja harsot pelastaneet sotkulta. Pakko liivejä on pestä usein, kun ne on jatkuvasti päällä ja valuva maito ja hormoonihiksa tekee tehtävänsä... ;) Mutta asiaan: ne liivit (Anita-merkkiset, tuolloin vain vaaleansinisenä saatavilla) maksoi vain 19e /kpl, mikrokuituiset, ihanan kevyet ja pehmeät, edestä aukeavat (klipsillä siis se "imetysluukku"), mukavat myös yöllä. Ei kaaritukia tai muuta hankalaa. Suosittelen lämpimästi! Ja huomasin, et kaikki Lindexit (mun entinen vakiliivikauppa), Kappahlit ja Sokkarit oli ihan turhia paikkoja. Suosittelen alan liikettä siis, ainakin tutustumismielessä. Palvelukin pelaa. Toivottavasti löydät hyvät liivit!

  VastaaPoista
 3. googlailepa "rintsikoiden muuttaminen imetysliiveiksi" varioiden (itse en parilla yrityskerralla löytänyt). Jossain siellä kaukana täältä pohjoisen perukoilta on useampikin yritys, joka muuntaa omista rintsikoista sellaisia avattavia ja siis imetykseen sopivia. Kätsyä, eikä -muistaakseni- niin kovin kallistakaan ollut.... (ilmoituksen joskus vauvalehdessä nähnyt)

  VastaaPoista
 4. Heh ja joo, tuolla "kaukana pohjoisen perukoilta" tarkoitan ihan pääkaupunkiseutua, eli ei tarvi lähteä merta edemmäksi kalaan.. :D

  VastaaPoista
 5. Kampista löytyvästä Bebesistä (löytyy myös nettikauppa) saa ainakin käsittääkseni liivejä ihan kaikkiin tissikokoihin. Sieltä mä hain omani kun kuulun myös sarjaan jättitissi, ja kuuluin varsinkin ekan lapsen syntymän jälkeen kun maito nousi tisseihin, OMG! Onneksi ne hiukan siitä tasoittuu ekan 2 vkon-kuukauden aikana siitä kun se maito on sinne noussut. Että ei tarvii heti pelätä sitä pinkeyden ja jättimäisyyden hurjuutta ja pysyvyyttä (kuten minä, joka pillitin ja huusin vessassa, että ikinä en enää ulos lähde kun oon pahempi ku Dolly Parton). :DJos kestät noilla nukkaliiveilläsi siihen saakka kun oot synnyttänyt niin hyvä, ei tuu ainakaan turhia väliaikaliivi-ostoksia (kuten mulla ekassa, kun kuvittelin ettei ne nyt enää tästä voi kasvaa). Bebes ei oo halvin mutta kantsii edes selata valikoimaa. Mä ostin myös Anitat Stockalta. Ihan hyvä hinta-laatusuhde. Tää on vaan mun mielipide, mutta oman kokemuksen perusteella järkevin aika ostaa imetysliivit on väh. kuukausi synnytyksen jälkeen. Silloin ne tissit on suunnilleen sellaiset mitä tulee olemaan imetyksen ajan. Mutta ymmärrän myös jos tissit ei mahdu mihinkään liiveihin mitä on kotona. Koita kestää. Saat mun täydet sympatiat tässä tissijutussa.

  VastaaPoista
 6. Mä kans suosittelen tutkailee nettiä ja ihan alan liikkeitä...Mulla oli yhet tosi ihanat liivit,merkkiä en muista mut ne oli pehmeet ja jousti maidon nousun ja laskun mukaan,sellaset just mistä sai kupit auki.Veikkaan et ne maksoi kyl jonkun n.40e mutta kyllä oli hintansa väärti.Mä läksin niissä synnäriltä kotiin jo ihan sen mukavuuden halunkin takia kun oli kyseessä eka lapsi ja muutenki kaikkea uutta ja jännittävää edessä... :DMusta helpoin just sellaset joustavat tosiaan kun mullakin oli lähtö kuppi d ja imettäes vissii parhaimmillaan joku e-f kait...Suosittelen kyl hankkii etukäteen ne,ei tartte sit synnäriltä ravata hakee liivejä enää...Siis jos haluu päästä vhän helpommalla.

  VastaaPoista
 7. Itse olen löytänyt F-G kuppikoon liivejä sokokselta sekä rintaliivikaupoista, mutta ei niitä juuri saa alle 60 euron, jollei löydä alennusmyynnistä... Kuppikoko kun on tämmönen, niin pakko ostaa ne ainoat sopivat hinnasta riippumatta. Vähän jo kauhulla ajatellu, millä liinalla utareet pitää sitoa, kun kuppikoko vielä tosta kasvaa! Minäkin olin ennakoivasti jo bongannut bebes.fi -sivuston isokuppiset imetysliivivalikoimat. ehkä sieltä löytyy mullekin sopivat aikanaan. Vaikee kyllä ennakoida, miten paljon imetys kuppikokoa muuttaa.

  VastaaPoista
 8. Mä olen jostain lukenut että imetys/maidon nousu vaikuttais loppupeleissä keskimäärin 1-3 kuppia,riippuen tietty lähtötilanteesta...Niin ja siis tietty se 2-3 kuppia sen lisäks mitä rinnat muuten kasvaa raskausaikana mut kun kaikki ollaan erilaisia niin sekin vaihtelee...

  VastaaPoista
 9. Hei, kiitos kaikille! Yritän ehkä pärjätä näillä muutamilla melkein sopivilla ainakin vielä hetken ja satsata sitten synnytyksen jälkeen suurempiin ettei tule turhia välikokoja. Mutta jos liivit maksaa 60 eurooki ja niitä pitää pestä usein ja tarvitaan kolmetkin, niin on se vaan iso satsaus mun budjetissa :/ En tykkää.

  VastaaPoista
 10. Ostin Bebesistä Bravadon toppimalliset imetysliivit vähän ennen synnytystä helmikuussa ja olivat hintansa (jotain alle 50 euroa) väärti ensimmäisinä päivinä. Kun maito nousi, olisi ollut mahdoton ajatus olla ilman liivejä, eivätkä raskausaikana hankitut kuppikoot olisi mahtuneet kuin viereen. Juuri synnyttäneenä olisi myös ollut mission impossible lähteä kiertämään tissiliivipuoteja.Toppimallin hyvä puoli oli, että ne joustavat joka suuntaan, mutta ovat kuitenkin tosi tukevat. Mulla ongelmana on iso kuppikoko (normaalisti DD, odotusaikana E) ja pieni ympärysmitta (normaalisti 65, odotusaikana 70), mutta Bravadon S++ sopi hyvin. Muutenkin noissa imetysliiveissä on ilmeisesti vähän viitteellisemmät kokoluokitukset - myöhemmin ostin Carriwellin M-kokoiset utareenkannattimet. Toimivat myös hyvin. Kuppikoolla ei ole niin kovasti väliä, kun liiveissä kumminkin luultavasti on liivinsuojukset ja tissien koko vaihtelee sen mukaan, mistä ja milloin on viimeksi imettänyt.Tärkeää on, ettei liiveissä ole kaaritukia!Ja muuten - elämäni muuttui joitain vuosia sitten, kun löysin Funky Ladystä Change-merkkiset balconette-perusliivit. Ne maksavat liikkeestä riippuen 27-30 euroa ja ovat parhaat rintsikat ikinä! En enää koskaan palaa Lindex-linjoille. Maksavat sitä paitsi itsensä takaisin; siinä missä Lindex-henkisiä liivejä käyttää puoli vuotta ennen kuin jousto katoaa ja liivit lerpsahtavat, menee näillä kevyesti vuoden.Venni

  VastaaPoista
 11. Suosittelen Bravadon body silk seamless (tai sinne päin) Löytyy ainakin bebesin valikoimasta ja omani tilasin Briteistä reippaasti edullisemmin.... Oma kokoni on ollut 65-70D,DD tai E. Toimii kuin unelma ja nyt yritän keksiä perusteluita tilata vielä yhdet - kun vanhastaan löytyy jo yhdet muuta ja yksi imetystoppi...

  VastaaPoista
 12. Heip,Mä tilasin kanssa kaverin suosittelujen jälkeen Briteistä noi Bravadon body silk seamlessit, mutta en oo vielä ihan tositoimissa päässyt kokeileen (tänään rv 40+3 ja mitään ei tapahdu). Tulivat postilaatikkoon vajaassa viikossa tilauksen tekemisestä, hinta jäi juuri siihen 30 euroon/kpl. Paikka oli www.nursingbra-shop.co.uk. Niin ja tuntuvat ihan mainioilta tositoimien puutteesta huolimatta!

  VastaaPoista
 13. Mun piti tulla tänne kanssa noita Bravadoja kehumaan, mutta monihan jo ehti ennen mua! Mulla normaalisti B75, imetysaikana D, mitä en suostunut uskomaan ennen kuin Bebesin myyjä sanoi että eeeet taida ihan C-kuppiin mahtua. Ostin M-koon Bravadot ja käytin niitä koko imetysajan - mulla oli siis vaan yhdet imetysliivit koko vuoden kestäneen imetyksen ajan. Suosittelen useampia pareja, itse ostan toisen nyt kakkosen synnyttyä, kunhan lopullinen kuppikoko selviää.Maksoin noista jotain 50 € mutta ehdottomasti ovat hintansa arvoiset, vuoden jatkuvan käytön jälkeenkään ei juuri mitään kulumisen merkkejä. (Toki kun imetyskerrat vähentyivät, erikoisliivejäkään ei tarvinnut niin paljon.) Parasta tossa mallissa on musta se, että mukautuvat muuttuvaan kuppikokoon; se kun on tosiaan alussa suurempi ennen kuin asettuu. Jos vielä netistä löydät halvemmalla niin ehdottomasti suosittelen!

  VastaaPoista
 14. Minä ostin juuri 75I -kokoiset mustat Triumphin imetysliivit Sokokselta (normikoko on vaatimaton 70-75 H). Ne maksoivat kylläkin 39,90, mikä on lievästi sanottuna kipurajalla, mutta ei tällä varustuksella todellakaan voi valikoida. Kannattaa ainakin mulkaista sillä silmällä. Saat sympatiaa hyvien liievien etsimisen tuskailuun, vaikka oletkin tuollainen pienirintainen. :D - Laura

  VastaaPoista
 15. Kiitos kiitos ja kiitos! Näitä pitääkin alkaa etsimään netistä! Ja erityiskiitos Anonyymi-Lauralle heti tämän vastauksen yläpuolelle, mahtavaa olla pienirintainen!!

  VastaaPoista
 16. Hei!! Nytpäs tuli itsellekkin niiiin ajankohtainen aihe etten voi olla sanomatta että kannattaa todella käydä alan liikkeessä, (ei siis lindex tms. vaan yksityiset putiikit joissa on vaan alusvaatteita) ja käydä selvittämässä oikea koko rintaliiveille. Mun ja kaikkien kavereitteni jotka näin on tehnyt, on rintsikkakoko jota senastisen elämän ajan on pitänyt oikeana "pikkuisen" muuttunut. Ammattikseen sitä työtä tekevä näkee jo ovella sun koon ja varmistaa rinnanympäryksen (rintojen alta) mittanauhalla ja osaa tuoda sulle semmoiset liivit joiden kuppi joustaa maidonnousun, tissinsuojien ym. vuoksi. vaikka eihän sun tarvi sieltä liikkeestä mitään ostaa jos ne on liian kalliita. Oon muutes satavarma että sun ympäryskoko ei oo yli 80 ;) Kirjainkoko sitäkin isompi, sain itte tämmöisestä putiikista odotuksen loppu/imetysliiveiksi 70 G, vaikken oo mikään jättirinta koskaan ollut, aina käyttänyt 75C rintsikoita h&mltä ja ihmetellyt kun tissit roikkuu... :)Käys nyt kuule kipinkapin selvittämässä ammattilaisen käsissä oikea kokosi, sitten sun on tosi helppo tehdä netin(kin) kautta liiviostoksia ja vertailla hintoja yms. Ja tuuthan sitte kertomaan muuttuiko sun koko totutusta kuinka paljon ja yms. !! p.s. pakko vielä pitää puolustuspuhe kalliiden liivien puolesta: "löysin" erikoisliikkeet 3 v sitte ja oon ostanu erikoisliikkeestä yht. kolmet liivit, pesen koneen käsinpesuohjelmalla kerran viikossa/kahdessa ja ne nyt kesällä 3v tulevavat ei oo mennyt miksikään. Toki musta kangas on haalistunut ja nukkaantunutkin paikoittain mutta ympärysmitta on yhä sopiva ja kupit ja leveähköt olkaimet pitää tissit kuosissa yhä. mun liivit on maksanu 40-70e /kpl. Onnea täydellisten liivien etsintään, ne jos mitkä on sitä arjen luksusta kun imetysaikana oleilet ne päällä vuorokaudet, viikot ja kuukaudet ympäri.

  VastaaPoista
 17. Mulla samoin viimeraskauden loppupuolella tssit oli jotain kokoa ÖÖn ja Äärettömän väliltä. Nyt ne on vielä jotain viis kertaa isommat kuin silloin..Hyviä, mukavia, joustavia liivejä minäkin löysin Bebesistä. Hinta niissä muistaakseni lähenteli kuitenkin viittäkymppiä.Joskus sain jonkun vinkin hyvistä liiveistä, niitä sai netin kautta.. Harmikseni en nyt yhtään muista nimeä, olivat vähän edullisempia.Mä tein muutama viikko sitten huikean löydön Lidelistä! Sieltä löytyi ihan samanlaiset raskausajan "yöliivit", mitä olin Bebesistä katsonut (50e). Maksoivat siellä 6,99!! Samoin menneellä viikolla oli tarjouksessa 2 masutuubia 4,99! Jos sieltä sitten seuraavaksi löytyisi imetysvaatetta halvalla!?Niin ja huuto.netistä kannattaa katsoa!

  VastaaPoista
 18. Bebesiltä Hotmilkit, ovat välillä tarjouksessa noin 25e hintaan ja normaalihinta 40-50e. Hotmilkiä myy myös nelly.com. Ostin yhdet jo etukäteen testimielessä, tajuttoman mukavat päällä (tukevat, vaikka ei kaaritukia olekaan) ja kauniit eikä mitään rumaa mummomallia.Minulla vielä 3kk laskettuun aikaan ja G-kuppi on jo ahdas... Tästä kuulema rinnat vielä kasvaa pari-kolme kuppikokoa, mä vierailen sit varmaan laskuvarjotehtaaalla liiviostoksilla. :D

  VastaaPoista
 19. Bebes on mainittu kyllä useampaan otteeseen, pakko kai uskaltautua sisään joku kerta :)Jos mulla muuten ois imetysrintaliiviliike, ottasin sinne vaan klassikkomalleja joita myydään vuodesta toiseen ja hankkisin sellasen kaupan oman kokoelman, mistä saisi lainata liivejä 3 päiväksi ennen ostoa jos haluaa varmistaa toimivuuden. Jos jossain niin rintsikoissa se istuvuus ja mukavuus on a ja o.

  VastaaPoista
 20. visuaalisesti vaativa kottarainen18. toukokuuta 2011 klo 10.58

  Mä en kuulu jättitissirintamaan mutta itse tein sen virheen, että ostin imetysliivejä ennen maidonnousua ja käyttämättähän ne jäi. Ei mitään toivoa, että ne olisivat mahtuneet päälle. Parhaat omani ostin loppujen lopuksi jostain KappAhlin alesta kun olivat tismalleen sopivat ja joustavan matskun ansiosta menivät myöhemminkin kun maitoa ei enää tulvinut niin paljon. Kävin hamstraamassa vielä parit lisää samanlaisia. Aiemmin ostetut pistin kiertoon käyttämättöminä laput kiinni.

  VastaaPoista
 21. Kiitän tästä(kin) postauksesta! Itse olin menossa ostaman C-D-kuppisten liivieni tilalle nykyistä DD-E-kuppia vastaavia liivejä, enkä tullut ollenkaan ajatelleeksi, että maitokassit tästä vielä paisuvat. Mulla myös budjetti sanelee pitkälti, minkälaiset liivit tulee.Vinkkinä nuohon nirunaruolkaimiin: Lindexistä sai ainakin viime kesänä vielä sellaisia silikonisia pehmusteita olkapäille, etteivät ne hankaisi tai painaisi olkapäitä, vaan paino jakautuisi tasaisemmin. Hintaa max. 7e. Ja noitahan ei tarvitse kuin yhdet, kun ei tarvii pestä. Multa saattaa löytyä jostain tuollainen ylimääräinen paketti jostain kaapin jemmasta, jos löydän sen, niin saat sen. :-)

  VastaaPoista
 22. Niin, anoppini muuten vihjaisi, että Tallinnasta saa halvalla hyviä alusvaatteitta alan liikkeistä, imetysmallisiakin. Itse kävin ostamassa sieltä taannoin parit uudet liivit, kun tissit turposivat uusiin mittoihin. Hintaa kaksille liiveille jäi alle kahdenkympin. Ja molempia voi käyttää imetysliiveinä (olkaimet irtoaa, vaikka ovatkin t-paitamalliset). D-kuppi vain on nykyään liian nafti, ja nuo liivit pienet... Eri asia on, haluaako noilla viikoilla enää lähteä minnekään, päiväristeilyllekään, kun siellä joutuu sitten olemaan jalkojensa päällä..

  VastaaPoista
 23. Mä kävin just viime viikolla Bebesissä ostamassa mustat seamlessit, noita samoja mitä tässä ketjussa on kehuttu. Sit ostin vielä jotkut valkoiset hempulanoloiset Lindexiltä, vaikka arveluttaa jo nyt, että tais olla hukkaostos. Mutta uskon, että nuo bebesin on hintansa väärtit: kangas oli pehmeää ja malli joustaa vähän joka suuntaan. Voi sitten parin kk päästä ostaa sopivammat kokoiset tarvittaessa. Muuten olen sitä mieltä, että rintsikat on yksi niitä ainoita asioita, joissa en osta käytettyä ja hammasta purrenkin koita satsata laatuun sen mitä vain ikinä pystyn. Niitä kuitenkin käyttää joka ikinen päivä, ja olen huomannut, että vähän kalliimmat kestää ja istuu huomattavasti paremmin. Suosittelen vieltä Stockmannin alusvaateosastoa: sinne kun menee arkena päivällä, saa jonottamatta aivan loistavaa palvelua. Ostin uudet rintsikat odotusajalle, kun rinnat oli enemmän kuin tuplaantuneet. Myyjä kyseli, mitä toivon ja käveli sitten hyllylle ja ojensi yhdet siniset pitsiset jutut sovitettavaksi. Istuivat kuin nakutettu eikä hintakaan ollut paha, alle 40 € - mikä on vähän hyvistä rintsikoista. Ikinä ei ole ollut rintsikoiden ostaminen noin helppoa.

  VastaaPoista
 24. Ihan parhaat ostin www.lumingerie.fi - nettiputiikista. Vaivauduin myös uudelleenmittaamaan kokoni ja syötin heidän sivuillaan olevaan laskuriin - kokoni oli ällistyttävä f tai g jos oikein muistan. Tilaamiani imetysliivejä ei enään ole siellä, mutta tosi kaunis malli ja hyvä käytössä.En oikeestikaan suosittele kaaritukia, ja kannattaa katsoa että on mahdollisimman vähän saumoja. Mulla on aina ollu liiveissä kaarituet, mutta nyt kun mulla on kolmet kaarituettomat ja yhdet kaarituelliset (Triumph) imetysliivit, oon huomannu että kaarituettomat on huomattavasti mukavammat.Jos tuntuu että liivit painaa huonosti, keksin hyvän väliaikaisniksin; kaapin pohjalta jos löytyy vanhoja, kireähköjä toppeja, niin sellanen vaan päälle ja liivinsuojat niihin..pysyy hyvin, ja käy imetystopista :) Mulla pääs ainakin 10 vanhaa kikkanaa toppia hyötykäyttöön. Sain meinaan rintatulehduksen, ja voin sanoa että se jos mikä on kivuliasta, eikä tullu mieleenkään laittaa liivejä, mut jotain tukea oli pakko saada rinnoille kun niiden "vapaana-olokin" koski...Tsemppiä ostoksille! :)

  VastaaPoista
 25. Itselläni ei ole kokemusta imetysliiveistä mutta isorintaisena (70K) joutuisin maksamaan pienen omaisuuden jos ostaisin liivini alan liikkeistä. Figleavesilla näytti olevan aika hyvä valikoima, kannattaa tsekata myös Bravissimo ja Brastop.

  VastaaPoista
 26. piti siis lisätä että imetysliivejä hyvä valikoima :)

  VastaaPoista
 27. tällaisetkin on olemassa isoja kokoja tarvitseville http://www.nettiemo.fi/verkkokauppa/product_info.php?cPath=89_103&products_id=262musta tuntuu, että imetysliivejä on paljon helpompi löytää oikeassa koossa kuin tavallisia liivejä.

  VastaaPoista
 28. Kannattaa ostaa isommat liivit myös ennen synnytystä. Itse lykkäsin ostamista liian kauan ja alkuimetykset kärsin rintoihin pakkaantuneesta maidosta ja lievistä rintatulehduksista..not nice

  VastaaPoista
 29. Paljon olet saanut kommentteja mutta komppaan yläpuolista kirjoitusta, osta imetysliivit (ainakin kahdet) ajoissa ennen synnytystä. Ihan jo siksikin, ettei ole välttämättä helppoa lähteä rintaliiviostoksille vastasyntynyt vaunuissa ja kroppa hellänä. Ja voit tarvita niitä liivejä jo synnytyssairaalassa, kun maito nousee ja rinnat turpoavat palloiksi (ja tämä ei ollut vitsi).Paikkoja, joista olen itse ostanut (koolla 85D ja 85E) ovat olleet netAnttila ja H&M alle 20e. Ja ilman kaaritukia ja vähillä saumoilla mukavuuden maksimoimiseksi (kaarituet ei pysy perässä rintojen päivittäiselle kokovaihtelulle ja saumat hiertävät arkaa ihoa).Koon arvailun olen tehnyt testillä kämmen sisään liiveihin, jos ovat olleet silloin sopivat eikä puristaneet, ovat olleet hyvät. Eli noin 2 kuppikokoa mulla ovat kasvaneet rinnat imetysaikana ja jääneet 1 koon suuremmiksi sen jälkeen. Minulla siis kaksi lasta. Ps. Hanki helppoja imetysvaatteita ennen synnytystä, kamala mainostaa mutta Boob-paidat ovat käytännössä olleet parhaat. (ei tartte olla puolialasti imettämässä ja jäätymässä kotona/ulkona)

  VastaaPoista
 30. Liiviasia lienee jo ratkennut parhain päin :) Mutta oululaisille tiedoksi, että Lasten- ja äitiysasujen erikoisliike Jasmin myy laadukkaita Anitan imetysliivejä Oulun Stockmann -korttelin 4. kerroksen myymälässään. Runsas kokovalikoima aina I-kuppiin asti. Myös kaarituellisia ja topattuja malleja. Asiantuntevalla opastuksella löydät sopivat liivit niin imetys- kuin raskausaikaankin, sekä päivä- ja yöimetyksiin. Tervetuloa tutustumaan!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images