Etsinnässä: äitiyspakkauksen vanha makuupussi + huopa

Tämä saattaa olla neulan etsimistä heinäsuovasta, mutta kokeillaan silti.  Joku varmaan muistaa ihanat 60-luvun vaunut, jotka saimme ystä...

Tämä saattaa olla neulan etsimistä heinäsuovasta, mutta kokeillaan silti.


 Joku varmaan muistaa ihanat 60-luvun vaunut, jotka saimme ystävältäni vauvalle. Ne tulevat meille lauantaina ja odotan jo innolla, että pääsen pesemään ja puunaamaan niitä. Vaunujen kansitekstiili on kuitenkin jonkinverran huonokuntoinen ja haaveilenkin, että korvaisin sen ainakin kesän ajaksi makuupussilla/täkillä. Kirpparilta löytyneet äitiyspakkausten makuupussit/täkit ovat toki käytännöllisiä, mutta aika uuden karheita verrattuna vaunuihin ja olen haaveillut löytäväni vanhan (70-/80-luvun) makuupussin, mikä sopisi vaunuihin paremmin. Aika hiljasta on ollut.

Huutonetistä etsiessä löytyy aina muutama ylihinnoteltu yksilö, mutta kun etsin käyttötavaraa eikä tarkoituksenani ole perustaa vauvatarvikemuseota ja ottaa maksua makuupussin näkemisestä, en ole valmis maksamaan käytetystä tavarasta esimerkiksi 60 euroa. Mikäli joku muukin on päättänyt olla perustamatta museota vauvantarvikkeilleen ja kotoa/mummolan vintiltä löytyisi makuupussi (tai huopa) mikä voisi olla etsimääni tyyliä, olisin kiitollinen yhteydenotosta oimutsimutsi(at)gmail.com. Mukaan kuva ja inhimillinen hintaehdotus.

7 kommenttia

 1. Ihanat vaunut! Tuohon sopis varmaan uusista pusseista vuoden 2009 sydän-pussi joka meilläkin on, omasta en vain raski luopua...

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti miekään en raski luopua siipan äp-makuupussista (vm -82) vaan se menee mökille (sopii retrotunnelmaan siellä). Ja meidän katraan pussit+huovat 70/80 -luvuilta on mummolakäytössä.

  Hitsi kun en pääse huomenna poikain mukana möksälle (Veijo-olosuhteet vielä hatarat veden ja lämmityksen kanssa), ko. paikkakunnan kirpparit ovat aarreaittoja (viime kesänä en tosin taikauskoisuuttani ostanut sieltä vauvakamaa).

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa hienot vaunut!
  Meillä oli äiti säästänyt mun ja mun siskon 1970-lukulaisia täkkejä, jotka saa myös makuupusseiksi. Ovat kovassa käytössä nyt omalla jälkikasvulla ja säilyneet ehjänä, ihme kyllä.

  VastaaPoista
 4. Juu, huuto.netissähän noita on myynnissä, mutta hinnat ovat aika suolaisia... Entä jos tuunaisit itse. R
  etrokankaitahan saa kirpparita usein edulliseen hintaan?

  VastaaPoista
 5. Jossain blogissa oli vasta myynnissä vanha äp:n huopa. Oli muistaakseni ruskea-beige isoilla pallokuvioilla. Tietenkään en muista mikä blogi se oli, kun eksyin siihen jonkun blogilistoilla. Onko joku muu törmännyt mahdollisesti samaan blogiin?

  Pienillä paikkakunnilla löytyy hyvin kaikenlaisia huopia ja makuupusseja kirppiksiltä. Löysin vasta vanhan ruskean äp-makuupussin (metallivetoketjulla ja nauhoilla varustettu) kahdella eurolla (!) pieneltä helluntaiseurakunnan kirppikseltä (tarvitsen sitä vielä vaunuissa, muuten olisin voinut antaa sen pois). Samalta kirppikseltä löysin rattaat samaan hintaan (!) (en kyllä meinannut uskoa parin euron hintaa oikeaksi -myyjän piti oikein vakuutella asia todeksi). Päällysteen vaihto täytyy tehdä, mutta muuten runko oli tosi hyvässä kunnossa. Joskus sitä löytää vain itsensä oikeasta paikasta oikeaan aikaan. :)

  VastaaPoista
 6. Tuunailemaan ei nyt jaksa kyllä alkaa, vaikka sitenhän sen saisi mieluisen. Kyllähän niitä ratkaisuja löytyy monenmoisia tähänkin "ongelmaan" ja varmasti joku tilkkupeitto vähintään. Musta parikymppiä on maksimi tollasista makuupusseista ja sekin vain jos on hyväkuntoinen.En tokikaan ole mikään vauva-antiikkiasiantuntija, mutta huutonetissä kaikki retro (eli oikeasti vintage) kama on ihan kiskurihinnoissa.

  VastaaPoista
 7. Oi ihanat vaunut <3 Kumpa itsekin löytäisin yhtä ihanat omalle vaavilleni :-)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images