BINGO!

Jos te väestöliitolla mietitte mikä olisi helpoin tapa kertoa ehkäisyn tärkeydestä nuorille, suosittelen ottamaan yhteyttä. Voin tulla erila...


Jos te väestöliitolla mietitte mikä olisi helpoin tapa kertoa ehkäisyn tärkeydestä nuorille, suosittelen ottamaan yhteyttä. Voin tulla erilaisiin tapahtumiin kertomaan yksityiskohtaisesti raskausoireistani ja eiköhän se ole siinä.

Tänään tuli sitten uusi epäily, raskaushepatoosi. Ai että mä riemuitsen, että pääsen taas aamulla 12h paastoilun jälkeen verikokeisiin ja saatan kuulua siihen 1% odottajista jotka tämänkin vaivan itselleen saavat. Luojan kiitos en tosiaan aloittanut odotustani iloiten jokaisesta kehon muutoksesta, sillä tässä vaiheessa olisin jo hypännyt parvekkeelta. Voitto raskausbingossa on lähellä. Kerää koko sarja ei ole kaukana. I'm loving it.

6 kommenttia

 1. Kanssasisar. :D Mie sain hepatoosin JA raskausmyrkytyksen.. toivottavasti selviit helpommalla!

  VastaaPoista
 2. Oh no. Ei päästetä tulevaa äiskää helpolla, ei. Muuta ei kai voi sanoa, kuin et tsemppiä! Ehkä synnytys on sitten toooosi kivuton (yeah right!) ja nopea! :)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan nyt ettei pää irtoa synnytyksessä tms. Kummaltakaan :)Spatz: seuraavassa elämässä tilit tasataan :)

  VastaaPoista
 4. Gaaah! Itsekin kuljin viikottain hepatoosiseurannassa kummassakin raskaudessa. Ja voi että ne paastot ennen verikokeita on RASKAITA. Mutta Nasu tarjoaa myös lohdun sanoja: hepatoosiraskautta seurataan tarkkaan, joten pääset ylimääräisiin lääkärintarkastuksiin ja saat luultavasti myös ylimääräisen ultran tai pari. Hepatoosiraskautta ei päästetä yliaikaiseksi, joten ei tartte kärvistellä ylimääräistä. Ja, ehkä parasta kaikessa: hepatoosiodottajilla on ainakin jonkun amerikkalaistutkimuksen mukaan nopeammat ja helpommat synnytykset. Tämän voin ainakin itse allekirjoittaa - esikoisen synnytys kesti 9h ja kuopuksen 5h, molemmat tosi sujuvia synnytyksiä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images